En Son Varış Lübnan Kağıt Para Birimi Pound 100 Saf Altın Folyo Banknot Güzel Doğum Günü Hediyeleri, Lübnan

v91462

Yeni ürün

13.72TL 13.03TL

Etiketler: satılık hediye kartı, hediye kağıt rafı, kağıt sanatı hediye, Satılık ucuz hediye kartı, Yüksek Kaliteli hediye kağıt rafı, Çin kağıt sanatı hediye Tedarikçiler.

En Son Varış Lübnan Kağıt Para Birimi Pound 100 Saf Altın Folyo Banknot Güzel Doğum Günü Hediyeleri, Lübnan

Neden Gümüş ya da Altın banknot toplamak istiyor muyuz?

Dünya altın banknot toplama dünya çapında ev konforu bırakarak tüm riskler altına girmeden götürür.

Altın banknot toplama kültürler, ülkeler, yeryüzündeki kıtalar, dünyanın en ünlü insanların bazıları biliyorum yardımcı olur her türlü keşfetmek yardımcı olur, Toprak bizim yedi kıtada bol olan her an fauna, flora, nehirler, dağlar hakkında size öğretir.

Dünya altın banknot toplama sanatları, coğrafya, tarih, Yabancı Diller siyaset bile öğretir.

Dünya altın banknot toplama heyecan verici bir hobi olduğunu ve bu kadar dünya çapında koleksiyoncular milyonlarca zevk giderek bir trend haline gelecek. Bir kez monte, dünya altın banknot koleksiyonu çeşitlendirmek ve korumak, sanki tüm dünya ekonomisinin bir hissedar olmak!

Marka Adı WR Malzeme Altın Evet Ürün Tipi Banknot Boyutu Orijinal Banknot Boyutu Renk Altın Kullanımı Süslemeleri Hediye Tarzı Amerikan Tarzı Ürün Tipi Kağıt Para su Geçirmez Evet Öğe Adı Altın Banknot Tekniği Kopya Altın Kaplama is_customized Tarzı Lübnan Tarzı Tema Vatanseverlik Kaplama

1.Sizin memnuniyetiniz hedefimiz.

2.Müşterilerimize en güvenli ve en kolay satın alma deneyimi sunmak için varız.

3.Stiller ve tüm gözlük ihtiyaçlarınız için renk büyük bir çeşitlilik ile en yeni tasarımları sunuyoruz. 4.Online bir fabrika var ve bu özel fırsat-hizmet yapılmış, küçük bir miktar tercih ediyoruz. 1.Çin Post Air Mail tercih shippig yöntemi vardır. 2.Ve sonrası personel#izleme yüklemek için,bu yüzden pls etme, 3 için 3-4 gün olmalıdır.İşlem süresi 1 ile 7 iş günüdür. 4.Tüm öğeleri güvenli bir şekilde teslim öncesi dolu olacak. 5.Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir ithal vergi ve gümrük sorumlu olmalıdır. 1. Eğer satın memnun değilseniz,öğeyi alışverişi yapabilirsiniz. Döndürülen öğe etiketi orijinal durumda ve yeni olmalı. 2. Alıcı bizimle 7 GÜN içinde ürün aldıktan sonra irtibata geçiniz. Ama alıcı daha fazla kargo ücreti sorumlu olmalıdır. 1.Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunu çözmek için çalışacağız. 2.Bizimle her zaman sonra satın almadan önce ve irtibata geçmekten çekinmeyin, %100 müşteri memnuniyeti için kararlıyız.

  • Marka Adı: WR
  • Tema: Vatanseverlik
  • Ürün Tipi: Kağıt para
  • Stil: Avrupa
  • Malzeme: Altın Kaplama
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.