5 ADET oral Paslanmaz Çelik Fotoğraf Ayna Reflektör +10 adet Diş Diş T Yanak Retraktörü Diş Beyazlatma Şekli-

v91469

Yeni ürün

410.70TL 254.66TL

Etiketler: çelik cam giriş kapısı, ayna dolap, ayna yatak odası, Ucuz çelik cam giriş kapısı, Yüksek Kaliteli ayna dolap, Çin ayna yatak odası Tedarikçiler.

1. Güvenilir satıcı: Müşteri Memnuniyeti birinci önceliğimizdir.

2. Ürün: Yüksek kalite,Doğrudan Fabrika,Düşük Fiyat .

3. Kargo: Tüm malların kalite kontrol yoluyla göndermeden önce gidecek ve profesyonel olarak büyük bir özenle sıfır olacak güvenli teslimat sağlamak için paketlenmiş-hasar nakliye sırasında

4. Eğer mağaza listenize mağaza eklerseniz ,sizin satın aldığınız ürün ile birlikte ücretsiz bir hediye göndereceğiz.

5. Her türlü alıcılar bizim için olumlu geribildirim bırakın,Eğer sipariş öğeleri memnun kaldıysanız, lütfen 5 yıldızlı bir olumlu geribildirim bize, çok teşekkürler bırakacağız.

6. Eğer herhangi bir sorun varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.satış öncesi ve satış sonrası hizmet her zaman sağlayacağız. alışveriş keyfi!

Aynalar Bizim en iyi renk ve görüntü aktarımı sunan diş ağız Paslanmaz Çelik Fotoğraf Ayna Reflektör : %100 marka yeni ve yüksek kalite. Maksimum yansıtıcı özelliği ile yüksek kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Aynalar parlak olması, hasta konforu için kenarları yuvarlak. Soğuk sterilizasyon ve sterilizasyon teknikleri ile uyumlu. 1 tekrarlayan iş Retraktörü Ağız Yanak Açacağı için paslanmaz çelik Yansıtma %100'e yakın Doğru renk gösterimi Yüksek dayanıklılık.Yanak retraktörler artan görünürlük için dayanıklı şeffaf plastikten yapılmış. Tekrar kullanmak için 2.134°C buhar sterilizasyon. 3. Çift span yanak retraktörler eller serbest kullanım için tasarlanmıştır. 4. Hasta konforu için yumuşak kenarları vardır. 5. Çocuk/ küçük boyutlarda mevcuttur . T-şekli yanak retraktörü Renk: Şeffaf beyaz Boyutu: Küçük boy + Büyük boy

5 Büyük ve 5 Küçük T-yanak Retraktörler 5 adet Paslanmaz Çelik Ayna Reflektör Diş Şeklinde

  • Madde: Diş Paslanmaz Çelik Ayna Reflektör
  • NET WT: 80g
  • Model Numarası: Seksen bir bin dört yüz sekiz
  • Boyutu: Small
  • Öğe Türü: Diş Beyazlatma
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.