Reçine FengShui Altın Pi Yao/feng shui Heykel 2" STB AA376 Heykelcik

v91492

Yeni ürün

56.93TL

Etiketler: heykel reçine, heykeller figürinler, dini figürler, Ucuz Heykeli reçine, Yüksek Kaliteli biblolar heykeller, Çin Tedarikçileri dini figürler.

Yeni varış 5000 çeşit ! ! ! ! ! !

En düşük Fiyat, daha yüksek fiyat olacak !!!

Bu şansı !!!

Tek parça Ürün Açıklaması Malzeme: Reçine Boyutu: 2" X 1.75" X 2"H Fiyat. Altın pi yao sembolize (tai sui yatıştırmak için) kötü şans karşı koruma için de servet şans çekmek için. Gümrük Beyannamesi Ve Vergi:

1.1) Eğer Çin Post Olağan Küçük Paket Artı seçtiğiniz nakliye Yolu. Çin Post Olağan Küçük ARTI, bu nakliye yolu hoş Önerilir yoluyla gemi olacak.paket uçakta Firmamız için “dan” ama bu nakliye yolu sadece paketi izlemek. Ülkenize uçakta paketi sonra, nerede olduğunu takip edemez. Eğer tam izleme ihtiyacınız varsa Firmamız (Muhatap)) evine gelen, lütfen Çin Post Olağan Küçük Paket Artı seçti değil, lütfen diğer nakliye yolu seçti,Eğer satıcı kargo yolu seçti, nakliye ülke için en iyisidir,Çin Post Air mail, Hong Kong post hava posta, İsviçre Post hava posta, Post İsveç, Hollanda,paket E-gibi göre sevk edecek olursak 2 teşekkür ederim ama, zamanında sana gelmiş olabilir merak etmeyin,bilgi, Estonya post hava posta, Vietnam Mesaj......ve böyle devam eder. Nakliye: 2.7-15 gün 2)Çin/Hongkong/Singapur/İsviçre/İsveç/Netherlans/Estonya Post Hava Posta ABD nakliye Zaman: 1)ePacket: 15-45 Civarında iş Günü. Farklı ülke, farklı zamana ihtiyacım var. 3)Çin Post Olağan Küçük Paket Artı:Civarında 40 iş günü 4)Rusya Nakliye süresi nedeniyle sıkı yerel gümrük muayene-50days veya 30 daha uzun olacak. Brezilya için 5) Nakliye süresi nedeniyle sıkı yerel gümrük muayene için 50-100days veya daha uzun olacak. 6) Eğer DHL, Fedex, EMS, UPS seçerseniz kargo daha hızlı olacaktır, genellikle 7-15 iş günü Ödeme: ödemenizi aldıktan sonra herhangi bir şekilde ile sipariş ödeme yapabilirsiniz, size paketi bir an önce göndeririz.Eğer sipariş Başarılı ödeme yapamıyorsanız,lütfen bizimle irtibata geçin, size yardımcı olacaktır. Geribildirim: 1, Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, içtenlikle bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet Ediyoruz.ve ertesi gün tekrar bir ürün satın almak için mağaza bizim için gelecek, fiyatı sipariş toplam tutarına göre ,eski alıcı Vıp Müşteri söyleyen Müşteri Hizmetleri ile irtibat kurabilirsiniz,daha sonra Müşteri hizmet vereceksin sonra da fiyatı değiştirir %5 - %10 azaltmak ,önceliği sana paket göndeririz size indirim yapalım. 2,ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, lütfen gerçekten herhangi bir sorunları çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni size yardım etmek istiyorum çünkü doğrudan bizi olumsuz ya da tarafsız geribildirim vermeyin. 30 2 00-17 9 Satış Servis: 1,çalışma süresi:::, işten istiyorsak, bize bir mesaj bırakın lütfen

  • Stil: Feng Shui
  • Malzeme: Reçine
  • Tema: Maskot
  • Paket Ağırlık: 0.142kg (0.31lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 6cm x 5cm x 6cm (2.36in x 1.97in x 2.36in)

İlgili ürünler

Trending.