Sihir / TV show / profesyonel sihirli ürün / toptan / inanılmaz Sihir yakın güçlü Adam Jimmy Garip Tüccar-

v91533

Yeni ürün

71.33TL

Etiketler: profesyonel sihirli, sihirli profesyonel, sihir gösterileri, Ucuz profesyonel sihirli, Yüksek Kaliteli sihirli profesyonel, Çin sihirli Tedarikçiler gösterir.

Açıklama:

"Bu kesinlikle ‘gerçek’ bir işçi olan son derece zeki ve iyi yapılmış bir üründür. Bu sihirbaz repertuar bir sürü olmak görmek, özellikle eğer-büyü yürüyüş yapmak diye düşünüyorum. "Magic-Paul Romhany *Yorumlar Yok Dergi Tüccar Jimmy Tuhaf en son beyin sunmaktan gurur duyar. Diktatör ve süper pratik kolay görsel olarak metal bükme için yeni bir yöntemdir.

Görsel olur ve yavaş yavaş, inkar edilemez olduğunda Metal bükme her zaman en iyisidir. Bu gün hala, metal bükme gerçekleştirebilirsiniz büyünün en güçlü, en inandırıcı parçalarından biridir. Soğuk sert çelik büküm ve çözgü izlerken hakkında büyüleyici bir şey var. El ya da yanlış yönlendirme çabukluğu olarak açıklanamaz, akıl gibi oldu yoksa bu kadar güçlü olmasının sebebi doğaüstü bir fenomen.. üzerinde tarif olması daha muhtemeldir.

Jimmy Strange diktatör metal bükme, katı henüz emriniz üzerine bükebilir gibi hissedilebilir hile yeni bir tür tamamen yeni bir kavramdır. Pratik yöntemler için ekstra sahne taşımak için de kullanılabilmektedir. Diktatör anında sıfırlar ve hiçbir kurulum gerektirir gibi tekrar tekrar kullanılabilir, kutudan hazır değil.

Diktatör ile seyirci sağlam somun ve cıvata göstermek mümkün olacak, bunu hissediyorum ve kontrol edebilirler, katı ama eğer lastikten yapılmış sanki cıvata büküm yapabilir her an. Dur ve seyirci cıvata ovmak ve eğilmesine neden olabilir bile, aslında hiçbir çaba göstermeden hissediyorum erimişlerdir. Sonra orijinal durumuna geri seyirci şaşkın bırakarak ve gördükleri tek şey gerçek olsaydı merak düzeltmek olabilir. Anında cıvata yine sağlam, seyirci bunu hissediyor. Bu HİÇBİR KURULUM VE HİÇBİR anahtar ile yapılır.

Kendi Diktatör kullanabilirsiniz ama rutin bükme metal için mükemmel uyum olduğunu.

Görsel

Kolay gerçekleştirmek için

Hayır Kur

Hiçbir anahtar

Hiçbir sıcaklık sorunları

Anında reset

Tam rutin eğitim indir öğretti

Metal bükme yay onun için yepyeni bir dize vardır, burada tüm dünyada profesyoneller Diktatör hakkında söylediklerini var:

"Yeni bir prensip büyü için oluşturulan son derece nadirdir, Jimmy bunu yaptı, ama şaşırtıcı bir etkisi olduğu için kullanılır. Benimle her yere taşıyan Diktatör olacağım!"

- Marc Lavelle

"Sıradışı, dahi, ve kalite sihirli, kaliteli bir sihirbaz tarafından oluşturulan. Diktatör şiddetle tavsiye edilir"

- Kieron (Johnson) Lefever

"İlk prototip geliştirme olduğu için, tüm yakın benim konser Diktatör sahne kadar oldum. Bu kadar tavsiye edebilirim. Şu an spectator parmak ucuyla cıvata indirdiğinde paha biçilemez olduğunu.."

- Dominic Reyes

"Diktatör bir şey gerçekten büyülü, uygulanabilir ve zihin esiyor. Çocukluk şaşkınlık açıkçası tekrar hissettim, bu çok sık olmaz."

- Steve Rowe

Ona "hadi şu tarafa bak. Bir somun el ve muayene için cıvata dışarı. Sonra geri Düzelt ve tekrar dışarı HİÇBİR seçenek sunabilirsin.. esnetebilirsin onu değiştirmeden kabul ettiniz! Tekrar okuyun, hiçbir anahtar! Sadece bundan daha iyisi olamaz"

- Alan Rorrison "inanılmaz bir hile var, çok akıllıca bir cıvata kılığında Yorumları: bu hiç aklıma gelmezdi. Gerçekten hoşuma gitti, ve seyirci sırrı bulmadan incelemek için mükemmel pıtır buldum." -Alexis De La Avenida, İnceleme

Tam İnceleme "marifet harika. Harika bir icat. "-David Penn, Sihirbaz Ürün Yorumları

Tam İnceleme "Bu kesinlikle ‘gerçek’ bir işçi olan son derece zeki ve iyi yapılmış bir üründür. Bu sihirbaz repertuar bir sürü olmak görmek, özellikle eğer-büyü yürüyüş yapmak diye düşünüyorum. "-Paul Romhany, İncelemeler Dergisi Yok

Üzgünüm ,Şimdi Çin Özel güvenlik kontrol DVD'Yİ geçebilir,bu yüzden artık yabancı DVD yollayabiliriz, Nakliye ve Taşıma talimatı çevrimiçi verecektir: Siparişler genellikle 1-7 iş günü içerisinde ödeme onayı ile sevk edilir. Ekonomik hava çok yavaş ve belki Gönderen kayıp posta ,eğer ilgileniyorsan , bunu Çin Yazılan Havayolu veya Hoş Standart Nakliye seçmeyin. Bulunduğunuz yere bağlı olarak gelmesi 10-60 gün kadar sürer. Gerçek transit zamanı değişebilir ve en iyi tahmin ama garanti değil. Eğer size gönderdiğimiz gün sonra 60 gün sonrası alabilir ,anlaşmazlık tam sizin için(ekonomik hava postası hariç) iade edeceğiz açabilirsiniz. Lütfen bize güven, dürüst tavrı ile en iyi hizmeti sunacağız. Alıcılar maddenin yeniden reshipping için Kargo ücretini ödemek (yanlış alıcı adresi dışında bize yazdı) Lütfen, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile memnun iseniz, bize OLUMLU bir GERİBİLDİRİM VE 5 YILDIZLI bırakın ORANI unutmayın Nazik Hatırlatma: gerek. Ve çok olumlu bir geribildirim için mutluyuz! Eğer ilk bize satın alma,LÜTFEN memnun değilseniz ve sorunlarınız için en kısa sürede cevap vereceğiz. Olumlu Geri bildirimler ve Beş Yıldız Oranı bizim için çok önemli, bizim nötr veya negatif feedback ayrılmadan önce sorunu çözmek irtibata geçiniz. Her zaman özel olarak dostane bir şekilde, herhangi bir sorunu halledebiliriz. Teşekkürler!!!

  • Performans Formu: Yakın çekim Büyü
  • Model Numarası: güçlü adam
  • Menşe yeri : Pekin, Çin (Anakara)
  • Cinsiyet: Unisex
  • Kategori:
  • Yazın: Sopa
  • Boyutları:
  • (Lbs) ağırlık:
  • Uyarı: güçlü adam
  • Özellikleri: Kolay,Acemi,Profesyonel,Sokak
  • Malzeme: metal
  • Marka Adı: Altı Büyü
  • Ürün Kodu:
  • Boyutu: One Size
  • Yaş Aralığı: 8-11 Yıl,12-15 Yıl,Yetişkinler
  • Talimatları Dahil: Evet
  • renk: Kırmızı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.