70L büyük ! Spor Yürüyüş Açık yeni Ücretsiz Knight Profesyonel Çanta Tırmanma Üst Kalite CR Seyahat omuz çantası Kamp Sırt çantası

v91572

Yeni ürün

614.27TL 337.86TL

Etiketler: Tırmanma Çanta, Açık Çanta, yürüyüş çantası, Ucuz tırmanma çanta, Yüksek Kaliteli açık çanta, Çin çanta Tedarikçiler yürüyüş.

70L büyük ! Yeni Ücretsiz Knight Profesyonel Üst Çanta Spor Yürüyüş Açık CR Kaliteli Seyahat omuz çantası Özellikleri Kamp Sırt çantası Tırmanma: %100 yeni varış üst marka. 60L Kapasite, isteğe bağlı, nefis ayrıntılar ve mükemmel kalite 5colors. Marka LOGOSU, kalite ipli, askı sistemi, tek ana depolama, Taşınabilir, geri kalınlaştırmak Sünger, mükemmel işçilik toka YNS. Bilim yükleme sistemi, koruma çantası,rahat taşıma sistemi bel ve kemer. Uygun yaygın kullanımı ve. Paket: 1x Açık Katlanabilir Sırt çantası dahil

1. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın lütfen . sipariş ayrıntılı değerlendirme için 5 yıldız. 2. Negatif geribildirim veya ayrıntılı değerlendirme yapmadan önce eğer ürünlerimiz memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın. % 100 sizin için herhangi bir sorun slove biz garanti ediyoruz. 1. Zaman hazırlamak: çok sayıda emirlerimizi her gün göre sipariş hazırlamak için 5-10 iş günü lazım. 2. (APO, FPO) P. O. Kutuları ve askeri adreslere teslim edilemeyen özür dileriz APO/FPO/DPO Nakliye. BİZE toprakları için, Sipariş bir yorum bırakın lütfen. Örneğin, Guam, Puerto Rico olsaydı, ülkenin bu bölümünde Guam, Porto Riko devlet olabilir. Brezilya'dan müşterilere özel ihtiyacı basamaklı HİSAR bize 11 sağlamak için bir mesaj bırakın. Gümrük Vergisi hakkında normal posta yoluyla sipariş gemi için zorlanıyoruz. Lütfen anlayın, ancak, gümrük vergisi hiçbir vergi ücreti guarrante ve herhangi bir vergi ücreti vermeyeceği, bizim kontrolümüz dışında. Ama hesabınıza 24 saat içinde(eğer para varsa) hızlı kargo için ödeme iade edeceğiz. İçtenlikle herhangi bir rahatsızlık için bu, sana sebep olabilir özür dileriz. Not: Eğer ücretsiz kargo seçeneğini seçerseniz, paket doğrudan eve yalnızca bir kez teslim olacak ya da yerel postaneye sonra öğeleri toplamak için takip numarası ve kişisel KİMLİK almaya gerek gönderir.Parsel gönderdin sonra hemen size haber vereceğiz. Eğer nakliye express, lütfen telefon numaranızı bırakmayı unutmayın seçerseniz, bu hızlı kargo için gereklidir.

Dükkanımız mükemmel tasarımları ve güvenilirlik dayalı satış yapmak. Bu nedenle kalite garanti edilmektedir. Aynı zamanda paketlenmiş ve size gönderilmeden önce düzgün sipariş ürünleri test etmek için QA bir ekibimiz var. Ama dikkatlice satın almadan önce dilek boyutu onaylamak için ( boyut ölçüm her öğeleri aşağıdaki Haritayı olur) ihtiyacın var.

Ben sipariş sevk edildikten sonra exchange veya iptal kabul edemeyiz dikkat:.

Aşağıdaki bilgiler, sorunu yansıtmak gerekir:

*Sipariş numarası

*Maddenin STOK no

*Arızalı boncuk görüntü.

Eğer iade politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, pls bizimle temas kurmaktan ağacı hissedin!

Eğer BİZDEN satın aldığınız kalitesinden memnun %100 değil ise, iade veya teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde öğeleri alabilirsiniz.

Eğer BİZDEN satın aldığınız kalitesinden memnun %100 değil ise, iade veya teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde öğeleri alabilirsiniz.

İstek:

* 1. Öğeler 30 gün içinde teslim tarihinden itibaren aldı.

* 2. Ürünler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal paketi aldı.

3*. İade kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.

Not: Tayt, takı, Mayo, iç Çamaşırı ve güzellik öğeleri ba iade veya takas mümkün değildir

  • Kamp Çantası: Traval çanta
  • Yağmur Kapağı: No
  • Sırt Tipi: Softback
  • Marka Adı: ÖNCÜ HİSSEDİYORUM
  • Kapasite: 50 - 70L
  • Model Numarası: DSB0002
  • Boyutu: 76*31*25cm
  • Malzeme: Naylon
  • Ürün Adı: Açık çanta
  • renk: Mavi, Siyah, Yeşil, Turuncu, Kırmızı
  • yürüyüş çantası: 70L
  • Cinsiyet: Unisex
  • Fonksiyon: Yürüyüş, açık çanta
  • Paket Ağırlık: 1.5kg (3.31lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.