Tırnak sanat DİY dekorasyon Cadılar Bayramı dekorasyonu için HM2104-228 Mavi Siyah Renkli metalik parlaklık Altıgen Şekil Glitter Payetler

v91620

Yeni ürün

67.70TL

Etiketler: tırnaklar için simli, Glitter Payet, şekil glitter, Tırnaklar için ucuz payetler, Yüksek Kaliteli glitter payet, Çin şekil glitter Tedarikçiler.

HM2104-228 Mavi Siyah Renk tırnak jel tırnak sanat DİY dekorasyon için parlaklık Altıgen Şekil Glitter Simli metalik ve

Tatil süslemeleri

Açıklama:

Hexagon mix-Glitter Şekli :

Resimler Gibi-Glitter renkler :.

Not: Canlarım,etkisini gösteren tam yansıtıcı değil fotoğraf o, anlayışlı olun lütfen t.

-Paket Ağırlığı : Hayır. 50/200 gr

-Mini. Sipariş : 50/200 gr

Mevcut ambalaj 50 gr ve 200 gr iki çeşittir,farklı ambalaj fiyatı farklıdır

lütfen doğru olanı seçin lütfen.

Canlarım,eğer diğer gram ya da diğer renkler ihtiyacınız varsa,lütfen herhangi bir istek bildirin lütfen firmamızdan bulabilirsin hemen hemen her glitter,24 saat içinde size cevap vereceğiz.

1. Parlak ve Işıltı Renk

2. 100% kalite güvence

3, kullanılabilir :Tırnak Sanat ve diğer Sanat dekorasyon

Ürün Resimleri:

Toptan Satış İçin :

-Büyük bir düzen Örnek : Mevcut, Örnekleri ücretsizdir, Alıcılar express ücreti sorumlu Büyük sipariş ADEDİ: 3 KG (herhangi bir renk ve boyut karışık Olabilir) Büyük sipariş için çok cazip bir fiyat alırsınız.Bizimle irtibata geçebilirsiniz.T/T,Western Union ,Paypal ve diğerleri kabul edebiliriz. Hadi ,bize kontağı ,bir dakika zaman para tasarrufu ve memnun tedarikçi bulacaksınız . O(∩_∩)O~

İlgili gönderi:

1. Genellikle ücretsiz nakliye ihtiyacınız ve hızlı kargo hizmeti hızlandırılmış ekstra ödeme sürece Çin Sonrası Hava Posta ile sevk edilecektir. Lütfen nakliye süresi ile aynı fikirde değilseniz satın almayınız. Ya da daha hızlı sevkiyat ihtiyacınız varsa,lütfen bizimle irtibata geçiniz .Teşekkür ederim!

2. Emin teslimat adresi gerçek adresinizi sipariş vermeden önce uyumlu olduğundan emin olun lütfen. Herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz. Ücreti geri öğeyi göndermek için gerekli olacaktır.

3 .İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.. dahil değildir. Bu ek maliyetleri satın alma önce ne olacağını..belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

Hakkındaki Görüşleriniz:

Canlarım , %100 Müşteri Memnuniyeti yapmaya çalışıyoruz ama ilk temas gerekiyor. Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz! Sizin için elimizden geleni yapacağız .

  • Malzeme: PET
  • NET WT: 50/200 gr
  • Miktar: 1 Torba
  • Model Numarası: HM2104-228
  • Öğe Türü: Tırnak Glitter
  • Marka Adı: Binvon
  • renk: 50 gram, 200 gr
  • Ünite Tipi: Çanta
  • Paket Boyutu: 12cm x 8cm x 2cm (4.72in x 3.15in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)

İlgili ürünler

Trending.