HİMABM Doğal kuvars obsidyen ve Yeşim sopa güzellik masaj değneklerini vücut masaj yoni değnek sağlık reiki şifa için gül

v91637

Yeni ürün

122.91TL

Etiketler: güzellik masaj, masaj masaj, pembe kuvars masaj değnek, Ucuz güzellik masaj, Yüksek Kaliteli masaj masaj, Çin pembe kuvars masaj Tedarikçiler değnek.

HİMABM Doğal kuvars obsidyen ve Yeşim sopa güzellik masaj değneklerini vücut masaj yoni değnek sağlık reiki şifa için gül

Eğer ürünlerimiz ile ilgilenen varsa ya da aldıktan sonra herhangi bir sorunuz varsa, doğrudan bize bir mesaj vermek ya da doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz, bilgilerinizi alabilir miyiz, sizinle iletişim kurmak için bir ilk olacak. Tüm ürünlerimizi en iyi kalitede, ama uluslararası express kontrol edilemeyen bir çok faktör var, lütfen doğrudan bize kötü yem verin, çok teşekkür ederim.

Ürün tipi

Malzeme:

siyah Obsidyen

pembe Gül kuvars kristali

yeşil - Yeşim

Önceden delinmiş

Hayır

Renk.

Resimdeki gibi gösterdi. Her ürünün rengi tamamen doğal oldukları için küçük bir fark olabilir.

Boyutu:

siyah - 0.7x0.Ayrıca.(19x19x111 mm)4inches

pembe - 0.7x0.Ayrıca.(17x17x109 mm)2 inç

yeşil - 0.7x0.Ayrıca.(19x19x111 mm)4inches

Boyutu hatası var,1-3mm.

Ücretsiz kargo

Evet

Gizliliğini korumak

Tam ambalaj yüzey ve gümrük beyannamesi üzerinde gizliliğinizi koruruz

Ağırlık

Yaklaşık 178g (0.4 lb)

Menşe yeri:

(Anakara)Çin

Yüzeyde Wax

Hayır

Bağlı dize Yok

İpek bir çanta hediye olarak ücretsiz

Evet

Paket

Karton ve balonlu naylon

Ünite Tipi

Parça

Teslim Süresi:

Eğer Hoş standart nakliye kullanırsak ödeme sonra genellikle 15-45 iş günü kapalı.

Ödeme Koşulları:

EMANET, kredi kartı, mevduat kartı,vb.

Doğru adres, posta kodu,tam adı ve telefon numarası

Bu öğeyi satın almak istediğinizde sevgili alıcı,plsre-adresinizi kontrol edin, Kodu ve telefon numarası zip. Ve alıcısı adı,tam ad bırakmak en iyisi,belki de isminizi ve posta kodu yanlış ise bazı sorunlara neden oluyor.teşekkürler!

İndirim bilgileri

Eğer büyük miktarda satın alırsanız,size indirim çok vereceğiz. Dünyanın bütün dünyaya bakan piyasa, uzun vadeli istihdam, tüm dünya toptancılar, aracılar,daha fazla indirim üzerine. Gözetim ziyaretleri için fabrikamıza hoş geldiniz, biz içtenlikle sizinle işbirliği yapmayı umuyoruz. Daha fazla bilgi almak için bize ulaşın.

Kullanım şekli :

1.2 yüz masajı.Zevk Değnek dahili kristal netlikte masaj özel alanlar gibi Yoni olarak tasarlanmıştır. Vajinanın içinde değnek eklemek gibi, tıpkı normal vibratör ya da dildo gibi, yavaşça ve hız ve zevk için değnek çekerek olabilir. Camsı ve parlak dokusu ile, hissi içinde camın dokusuna benzer yumuşak ve ipeksi olduğunu, ancak sevgi, şefkat ve yüksek titreşim dolu! ASA tatmin sırasında ısıtır kendi vücut sıcaklığına kadar. Ayrıca çok sıcak değnek eklediğinizde son derece hissi ve zevki artırıyor bu sıcak veya soğuk suda önceden değnek yıkayabilirsiniz. Zevk Değnek kadınlar kendilerini mastürbasyon/öz (vücut yoni içinde ya da) seven meditasyon-ya da kendini tatmin sırasında kullanmak için bir araçtır. Ayrıca (parmak) klitoris veya benzeri manuel stimülasyon uyarır oral o sırada eşiniz tarafından kullanılabilir. Ayrıca vücut masajı değnek kullanmak veya değiştirmek için de kullanılabilir. Küçük bir çanta ile ulaşabilirsiniz.Çantayı rastgele göndermek. Bu öğeyi satın almak istediğinizde sevgili alıcı,yeniden pls-adresinizi kontrol edin, Kodu ve telefon nubmer zip. Ve alıcısı adı,tam ad bırakmak en iyisi,ya da teslim olun belki bazı sorunlara neden oluyor.teşekkürler! Not : küçük bileşenleri Olarak, yeme çocukların kaçının, boğulma hissi uyandırır. Sirke ve ev dezenfektan ile yıkama yapmayın. Her Yeşim veya kristal yaklaşık büyüklük ama Yeşim ya da kristal boyutu, renk ve şekil bu taş doğal olarak yaratılmış olduğu için biraz farklılık gösterebilir ve her biri eşsizdir. Lütfen ufak değişiklikler bekliyoruz. Lütfen tam adınızı, doğru posta kodu ve telefon numarası doldurun emin olun. Toptan mevcuttur, lütfen büyük indirim için bize ulaşın. Tüm dünyada ürünlerimizi işlemek için bir ajan arıyoruz. Tam ambalaj yüzey ve gümrük beyannamesi üzerinde gizliliğinizi koruruz. Gümrük vergileri çok fazla ödememek için ,gümrük beyannamesi fiyat eğer ihtiyacınız varsa yazın lütfen gerekirse daha düşük olabilir. Bu fiyat özel vergi dahil değil. Vergi ödeme olasılığını göz ardı etmeyin.

  • renk: Siyah/Pembe/Açık Yeşil
  • toplam ağırlık: Yaklaşık 178g (0.4 lb)
  • Boyutu: 0.7x0.7x4.4inches (19x19x111 mm)
  • Model Numarası: Yeşim-hayalet denizaltı
  • Marka Adı: HİMABM
  • Uygulama: Vücut
  • Lojistik Bilgileri İzlenebilir Olabilir : Evet
  • Öğe Türü: Masaj & Dinlenme
  • Malzeme: Obsidian/kuvars/Yeşim Gül
  • Paket Ağırlık: 0.32kg (0.71lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 9cm x 11cm (5.91in x 3.54in x 4.33in)

İlgili ürünler

Trending.