Ev Dolap Durumunda Kutuları Güvenlik Paslanmaz Çelik Toggle Latch 1.8 Yakalamak"

v91793

Yeni ürün

7.06TL

Etiketler: kutu profil paslanmaz çelik, çelik kutu kanal, çelik kutu profil, Ucuz kutu profil paslanmaz çelik, Yüksek Kaliteli çelik kutu kanal, Çin çelik kutu profil Tedarikçileri.

İyi bir anti-korozyon paslanmaz çelik malzeme kullanımı dayanıklı tasarlanmış.

Kutu, kasa, sandık, vb kullanılabilir.

Ev, ofis, mağaza, için ideal bir donanım vb.

W*T (L*) Boyutu:4.5 x 1.8 x 0.5 cm / 1.8" x 0.7" x 0.31"

Renk:Gümüş Ton

Nakliye Hakkında

Dünya çapında takip numarası ile Çin Post Havayolu tarafından öğeleri gemi .genellikle 39-60 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Ama teslim süresi, hedef ve diğer fabrikalar bağlıdır. iş günü gecikme 60 kadar sürebilir . gümrük blok veya başka bir sebep bulun dolayı. Lütfen ülkenizdeki durumu kontrol edebiliriz değil .tabii en iyi bizim yanımızda işleri hızlandırmak için elinden geleni yapacaktır. Paket resmin herhangi bir izleme bilgi sadece bize ihtiyaç varsa.

Ödeme

EMS.DHL, Çin Post Register Air Mail ve böylece sizin için kullanılabilir.

(Tam adı, adresi veya kod ) sizin için emin tüm detaylı bilgi olun lütfen düzeltin.

Renk uyumsuzluğu

Renk uyumsuzluğu o resim gerçek ürün arasında bu fotoğraf, farklı ekranlar ve diğerleri sırasında ışık gibi pek çok nedene önlemek olabilir anlayın. Destek için teşekkür ederiz ve anlamak.

Geri bildirim

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın. Ben de senin için aynı önemli olan senin için olumlu geribildirim terk edeceğiz. Hesap sınıftan sonra bu sitede geleceği satın almak için daha fazla indirim alabilirsiniz gibi büyüyecek. Herhangi bir sorunları çözmek için her zaman buradayız. Anlamak için teşekkür ederiz.

  • Model Numarası: SZ-FJS-İ016766
  • Marka Adı: WOLFHEAD
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.021kg (0.05lb.)

İlgili ürünler

Trending.