Yeni Varış Güverte Termostatik Duş El Mikser, Termostatik Musluk Bitirmek Termostatik Duş Musluk Krom Mikser Sprey Monte

v91926

Yeni ürün

593.83TL 439.44TL

Etiketler: termostatik musluk, termostat duş, termostat musluk, Ucuz termostatik musluk, Yüksek Kaliteli termostat duş, Çin Tedarikçileri musluk termostat.

Gemi hazır kutusunda yeni özellikler: Marka Dayanıklı Katı Pirinç İnşaat krom kaplama Güverte temizlemek için Kolay pürüzsüz ve uzun ömürlü çalışması için Serbest Seramik disk kartuş Damla yüklemek için Sıcak ve Soğuk Su, İyi Kalite ve en İyi Fiyat Easyt Monte Cilalı. Yumuşak bir sabunla olmayan sağlamak için temizlenebilir-kararmaz hayat Tam sıcak ve soğuk su hortumları ve aksesuarları ile birlikte 24 ay garanti üretim ile birlikte Gelir Parlatıcı

Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. eğer başarılı bir şekilde kontrol edin ,birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin ,Eğer hala ödeme , lütfen yardım istemek için hoş bir e-posta göndermek eğer yapamıyorsanız sipariş başarıyla yerleştirdikten sonra ödemek için 3 gününüz var .

UPS ,DHL, EMS aracılığıyla en öğeleri gemi stok ürünlerin çoğu için ödeme yaptın sonra 1-3 gün içinde öğeyi gemi olacak .China post kargo teslim süresi

Alan

UPS

DHL

EMS

Çin post

Asya Kuzey Amerika

5-7gün

3-7gün

5-15 gün

7-20 günde

Batı Avrupa Orta Doğu Okyanusya

Doğu Avrupa

5-7gün

3-7gün

7-ürün

15-50 gün

Güney Amerika Afrika

7-9days

5-7 gün

15-28days

30-60 Günlük

4. Alıcı öğe, zarar görmüşse, lütfen bunu kabul edin ve derhal bize teslim olduğunda öğeyi kontrol etmeli, gerekirse yeni bir tane göndereceğiz, çok makbule geçti.

5. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye maliyeti dahil değildir lütfen unutmayın .Lütfen bazen gümrük vergileri olacağını anlamak lütfen , kontrol ,anlayış için şimdiden teşekkür edemedik.

eğer ülke Brezilya ise , bize Hisar numaranı söyle , teslimat şirketi lazım .

15 iş günü sonrası ürün içinde kusurlu maddenin değişimi teslim edilir. Garanti Nakliye hasarı, ürünün alıcıya teslim edildi 5 iş günü içerisinde rapor edilmelidir 2 yıl üretim öğeleri dönüş nakliye ücretleri için sorumlu olacak ile birlikte geliyor.

1. İş bize kalsın. 5 yıldız (GENEL), genel bir Ayrıntılı Satış değerlendirmesi ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen ,bir kez ürün tatmin edici bir durum geldi oldu. 2. Geribildirim için teşekkür ederiz ve müşterilerimize en hoş deneyimleri sağlamak için çaba sarf edeceğiz. DSRs üzerinde olumsuz ve nötr geribildirim veya daha az 5 derecelendirme ayrılmadan önce bize ulaşın, biz elimizden geleni sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. 3.Eğer herhangi bir sorunuz ya da sorununuz olduğunda sol alt köşesinde "mesaj" veya "trademanager" link aracılığıyla bize ulaşın. sizin için 24 saat içinde çözeceğiz geribildirim hoş sürecinin önemli bir parçası olduğuna inanıyoruz.Geri bildirim tamamlanan her işlem için gidiyoruz.Geri bildirim toplu olarak terk ettik işlem hacmi nedeniyle.

  • Banyo Ve Duş Musluk Türü: Güverte-Monte B & S Musluk
  • Sıcak Ve Soğuk Su Kontrol Tipi: Otomatik Termostat Kontrolü
  • Yüzey: Krom
  • Özellik: Termostatik Musluk
  • Yüzey İşlem: Cilalı
  • Vana Çekirdek Malzeme: Seramik
  • Marka Adı: KEMAİDİ
  • Sayısı Kolları: Tek Kolu
  • Yükleme Türü: Güverte Monte
  • Yazın: Banyo Ve Duş Bataryaları
  • Stil: Çağdaş
  • Paket Ağırlık: 2.6kg (5.73lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)

İlgili ürünler

Trending.