Elmas sanat çapraz dikiş kitleri Diy elmas nakış ATI 3d Kare matkap elmas mozaik taklidi tam tuval anlamda bir Resim

v92039

Yeni ürün

36.35TL 29.08TL

Etiketler: elmas mozaik, elmas nakış at, Elmas resim, Ucuz elmas mozaik, Yüksek Kaliteli elmas nakış at, Çin elmas resim Tedarikçiler.

Canım, dikkat et! Elmas resimler yarı sattık-bitmiş ürüne çerçeve dahil değildir!

Elmas resim malzemesi, reçine, bütün mozaik desenleri reçine elmas, yapışkan kağıt, temel harita ile delinmiş dışarı sattık. Elmas resim satışı hiçbir kalite sorunları döndürmeyin satılıyor. (Örnek: ürün resmi ile aynı değildir, mükemmel ürün boyutu görmez hayal değildi, kusurlu, vb. eğer kaliteli bir sorun değil. Ürün boyutları profesyonel fabrika seri üretimi için reçine matkap ürün açıklamasında belirtilen, ama aynı zamanda küçük, kaçınılmaz arızalı tatbikat, anlayışınız için teşekkür Ederiz! Reçine ile elmas fazla %30 daha fazla olacak, daha az sondaj fenomen genellikle görünür olabilirsiniz satın lütfen değil.

[DİY Elmas boya üretim adım]

1. Kutuyu açın ve elmas çizin özel araçları kontrol edin.

2. Reçine elmas rengi, kodlama sırasına göre düzenlenmiş görünümü.

3. Ortaya çıkarmak kaset yukarıdaki çizim, renk kodlama karşılık gelen semboller bir sürü görürsünüz.

4. Karşılık gelen renk kodlu kelepçe göre karşılık gelen reçine elmas işlemeli.

5. Reçine elmas seti bir tür daha hızlı tamamlandı önerdi.

6. Mükemmel elmas bir resim oluşturmak için çizimler her satır semboller elmas sıkışıp kalmak zorunda değilsiniz, tek bir yerde koymak.

7. Çizimler üzerinde iyi bir şekil kesmek için sıralanmış dizi yukarıdaki malzemenin uçağa takılı tutun.

8. Eklemeler bu neat karşı düz gerek, çatlak yok.

9. iyi bir mücadele, karo yapıştırıcı karşılık gelen semboller de boşluğun geri kalanı sonra.

10. Güzel elmas bir çizim tamamlamak için uygun bir çerçeve seçiminizi (restoranda bir çerçeve sağlamaz) koydum.

[DİY Elmas boya Önlemler]

1. İşlem adımları önce başvuru.

2. Eğer renk kullanmak için ne bilmiyorsanız, renk tabloya bakın.

3. Reçine elmas desen kesim çizgisinin içinde önden, sonra parça parça kesme, genel etkisi sağlamak için gereken toplandı.

[İpuçları]

1. Yenmez reçine elmas, yutkunma gibi kazaları önlemek için çocukların oynamasına izin vermeyin.

2. Temiz tutulması gereken çizim, Aksi takdirde, yapışkan gücü etkilenir. Eğer kir yapışma düşük sıcaklık katı demir ile onları etkileyebilir.

3. Elmas yapışkan sakız gerginlik kalmak.

[DİY elmas boya karakteristik]

1. DİY elmas boya çalışması ve stres, duygusal uyum, etkin düşünme azaltmak için, kendine güveni geliştirmek öğrenebilirsiniz.

2. DİY elmas boya aile odası süslemeleri için, hayat daha uyumlu hale kullanılır.

3. DİY üretim başarı, yetenek ve azim yetiştirmek sabır duygusu yaşayabilirsiniz, yaşlılar ve çocuklar uygundur.

4. Üretim süreci tamamlamak için kısa bir süre oluşturabilirsiniz basittir.

5. DİY boyama elmas arkadaşlarınızla paylaşmak için iyi dileklerini ifade etmek için sevdiklerinize vermek ve zarif.

6. DİY elmas herhangi bir yaşta bir kişi yaptı bu yana, çocuklar, aile üyeleri ve ailesine daha sıcak dahil olabilir çizin.

Lütfen satın boyutuna göre gerekir. Ödeme önce, dikkatli bir şekilde aşağıdaki içerik okuyun, size mutlu bir alışveriş yolculuğu garanti eder. 1. Firmamız tüm dünyada tüm müşterilerden perakende işlemlerin kabul ediyoruz Perakende aşağıdaki işlem: kabul eder. Tüm mallar için minimum limit yok. Toptan: tüm dünyada tüm müşterilerden toptan Ticareti kabul ediyoruz. Stok basıncı rahatlatmak için koyduğumuz toplu veya 2 adet eşit. eğer toptan büyük miktarda istiyorsanız, bizimle irtibata geçiniz, eğer benim ile ulaşım toptan satış fiyatı modu tartışacağız. Tatmin edici bir anlaşma yapabiliriz inanıyoruz. Teslimat ajan: eğer yabancı online satıcı iseniz, sizin için nakliye aracı hizmeti sağlıyoruz. Açıkça işlem yaparken bize alıcı 's adres bilgileri söyle, aynı zamanda size hizmet etmek için mücadele edeceğiz, ve tamamen iş sırlarını saygı, hiç davranış çıkarlarına zarar veren bir şey yapıyor olacağız. Eğer ülke ve bölgede ücretsiz kargo ülke içinde değilse, bizimle iletişime geçebilirsiniz, en iyi nakliye yöntemi sağlayacağız. 2. Ulaşım: mallarımız anakara Çin'den. Başarılı ödeme sonra 3-5 iş günü içerisinde mal teslim edeceğiz, mal genellikle 7 ila 50 gün içinde gelecek. Nadir durumlarda, havaya bağlı gecikme için ve ülkeniz ve malların hızlı geçmesi muhtemeldir. Mal gönderildiğinde, aktif mal taşıma durumu takip edeceğiz. Genellikle ulaşım için Çin Post küçük paket kullanıyoruz, normal şartlar altında, mal 30 gün içinde teslim edilecektir. Ama diğer durumlarda gecikmiş, örneğin olabilir yerel postaneye gönderilmesi ve böylece, ülke ve posta sistemi kötü hava gecikmeli varış gecikmeler vardır. Bu nedenle, Çin Post parsel teslim süresi 50 gün sayısı. Müşteri yönlendirme için, genellikle 30 gün servis edilebilir içinde ulaşım için Hızlı Gönderi, kullanabiliriz. 3. Tarife: ülkenizde geldi mal Sonra, bazı ülkelerde bazı tarife üretebilir. Tarife bu kısmını ödemiş olması gerekir . Hediye veya gümrük ücretlerinin bir bölümünü kaydetmek için malların alt değer olarak işaretle edeceğiz. 4. Sattığımız tüm mal kesinlikle kontrol sonra-satış servis. Aldığınız mal bulursan 3 gün içinde-yapay hasar (olmayan) kalitesi sorunu var. Bizimle resimler ve iletişim alınız, değişim veya iade edeceğiz. 5. Geribildirim: memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Eğer mal memnun değilseniz, bize olumlu geribildirim verin lütfen. Eğer mal memnun değilseniz, bizimle irtibata geçiniz, bunun yerine Hoş negatif geri bildirim göndererek sizinle herhangi bir anlaşmazlığı çözebiliriz. Çok teşekkür ederim.

  • set setleri : araçlar,reçine elmas ,baskılı canva
  • CanvasDiamond türü: Elmas Çapraz Dikiş Taklidi Mozaik tam Kare Elmas E Boyama
  • Marka Adı: Zhui Yıldız
  • Malzeme: Reçine
  • Boyutu: 20x20cm, 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 25X25CM, 45x45cm, 60X60CM, 70X70CM
  • Çerçeve: No
  • Araçlar: Yukarı Cımbız, Pick-Araçlar
  • Geçerli Alanı: Yatak odası & Oturma odası
  • Tuval Paketleme Yöntemi: Sıvadı
  • Desen Türü: Hayvan
  • Renk sayısı : İçin 30-45 renk normal
  • Kitleri: Bitmemiş Elmas Mozaik
  • Form: Üç boyutlu
  • Elmas Şekli: Kare
  • Yapıştırma Alanı: Tam
  • Stil: Modern
  • Kullanın: Resimler
  • Dış Ambalaj: Renkli Kutu
  • Paket Ağırlık: 0.7kg (1.54lb.)
  • Paket Boyutu: 35cm x 7cm x 7cm (13.78in x 2.76in x 2.76in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.