200 Adet Plastik Konfeksiyon Gömlek Klipsi Şeffaf Beyaz Gömlek Pin Giysi Paketi Giyim Aksesuarları Klipleri

v92093

Yeni ürün

20.51TL 15.36TL

Etiketler: Giyim Aksesuarları, Giysi Klipleri, plastik gömlek klipleri, Ucuz giysi aksesuarları, Yüksek Kaliteli giysi klipleri, Çin Plastik gömlek Tedarikçiler klipleri.

Ürün Detayları

Boyutu: resim Olarak gösterilen

Renk : şeffaf, beyaz

Klipleri ambalaj,örneğin gömlek,çorap,levha,paket vb için iyi.

Hoş geldin toplu miktar,en İyi toptan fiyat! Trademanger online yoluyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Nakliye:

Tüm siparişler Çin post hava posta, Singapur Post, EMS,DHL,UPS, Fedex tarafından sevk ve ödeme 3-5 iş günü içerisinde gönderilir.

Coruier DHL,UPS,Fedex için 5-8 iş günü sürer;

Coruier EMS için 7-14 gün;

Çin post hava posta için 7-15 gün, mal gönderme.

Gümrük ücretleri:

Çoğu zaman, alıcı herhangi bir gümrük ödemek. Ama bazen bazı ülkelerde, gümrük memuru sıkı olabilir. sorumlu herhangi bir gümrük ücreti almıyoruz, gümrük politikası kendi yerini, İtalya ve Hollanda gibi kontrol edin. Eğer gümrük ücreti ödemek varsa, kendi ülkenize görevinizdir, alıcı bu durumu anlamak gerekir.

Geribildirim:

Pls nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın.Ciddi ve sorumlu bir satıcı olarak,ourbest sorunu çözmek için çalışacağız.

Bir kez daha,teklif için teşekkür ederim ve burada satın alma gibi umuyoruz.Yorum işimizin başarısı çok önemlidir.Eğer satın alma ve toplam hizmetimizden memnun değilseniz,pls 5(GENEL), genel bir Ayrıntılı Satış değerlendirmesi ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın.

Not:5 aşağıda rating kötü duran bir durum neden olabilir.

Teşekkür ederim!

Kalite:

hiç damla nakliye yapıyoruz,ceket her detayı yakından inceledi ve dizeleri dikkatle gönderilmeden önce emin öğe mükemmel durumda olmak için istekli.

Dönüş:

1.İade veya değişim talep parsel aldıktan sonra & alınan aynı durum maddenin döndükten 1 hafta içinde tek istekleri mevcuttur.

2.İade izni istemek için bizimle irtibata geçiniz. Dönüş için adınızı, ihale numarasını ve neden e-posta dahil edilmelidir. Döndürülen tüm öğeler tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir.

3.Lütfen dikkatle öğeyi toplayıp. İade ürünler test edilecek ve yeni bir yedek kusurlu bulduğu zaman alıcı derhal sevk edilecektir. Uygun bir yedek mevcut değildir durumunda bir geri ödeme yapılmaz. Nakliye, taşıma ve sigorta ücretleri iade edilmez.

4.Madde olmayan kusurlu bulunursa, madde alıcıya alıcıya ait olmak üzere gönderilecektir. RMA numarası olmadan iade öğeler reddetti ve gönderene iade edilecektir. Alıcı Tüm İade Kargo ve Nakliye Ücretleri sorumludur. Alıcı reddetti ve/veya teslim edilemeyen döndürülen öğeler için ek nakliye masrafları sorumludur. İade ediliyor kutu veya etiket üzerinde Yetki Numarası olmadan herhangi bir iade kabul etmiyoruz.

  • Ürün Tipi: Klipleri
  • Model Numarası: Yirmi milyon yüz altmış bin otuz
  • Şekil: U-Şekil
  • Kullanın: giysi gömlek
  • Boyutu: 38mm
  • Malzeme: Plastik
  • renk: Şeffaf Beyaz
  • Plastik Türü: PP
  • Paket Ağırlık: 0.25kg (0.55lb.)
  • Paket Boyutu: 18cm x 15cm x 2cm (7.09in x 5.91in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: (200 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.