Mini Defteri, 1 adet/çok Dekoratif İpek Yapay Çiçek Düğün Buket DİY Zanaat Dekorasyon Çelenk Çiçek Gül

v92109

Yeni ürün

5.42TL 4.87TL

Etiketler: Çiçek Buketi, yapay çiçek buketi, Mini Gül, Ucuz çiçek buketi, Yüksek Kaliteli yapay çiçek buketi, Çin mini rose Tedarikçiler.

5 cm ortanca çiçek özellikleri: ipek kumaş, tüm çiçek 10 cm 7,5 cm çapında, yükseklik, her Ortanca 4 şube, 3 çiçeklerin her çatal, her petal

7 cm Sky star özellikleri: çapı 7.5 cm, yüksekliği

Gönderi

İletişim sipariş verirken , pls kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçin ,bir kez ödeme tamamlandı , Eğer acil ihtiyacın varsa 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz , bize pls , hızlı teslimat ile sipariş yollayabilirsiniz . Hızlı ürün kontrol ne kadar , alıcılar tüm ek gümrük ücreti , komisyon ücreti , görevlerinden sorumludur unutmayın etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz , ve ülke içine ithalat için vergi , bu ek ücretler teslim zaman toplanabilir . Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir . Nakliye herhangi bir ithalat vergisi dahil mal ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur . Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz verir . Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz . Ancak , alıcı emin döndürülen öğeleri kendi özgün koşulları içinde olmalıdır , eğer bir sonuç döndürmedi onlar hasarlı veya kayıp ise , alıcı bu tür bir zarar veya kayıptan sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermek wil değil , alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası shoule . Alıcı renk Renk Uyumsuzluğu Farklılıklar gibi monior , aydınlatma , arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenleri olabilir öğeler için dönüş nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır . Ancak , alınan öğe, yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız , lütfen eğer bir iade veya iade mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın . Eğer ürün ve serivices bizim memnun kaldıysanız memnuniyeti ve olumlu geri bildirimler geri bildirimler bizim için çok önemli , lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın . Eğer ürün ve serivices bizim memnun değilseniz eğer öğeleri veya serivice ile herhangi bir sorun varsa , lütfen postitive geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın . Eğer ürün veya serivice ile herhangi bir sorun varsa , pls negatif geribildirim ayrılmadan önce , elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız ilk olarak bizimle temas kurmaktan çekinmeyin .

  • Fırsat: Sevgililer Günü
  • Stil: Çiçek
  • Yazın: Dekoratif Çiçek & Çelenk,İpek Çiçek
  • Marka Adı: SLOOBAO
  • Model Numarası: 02
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.