Moda 1 adet Para el pelo saç tokası, 2017 Sevimli Kumaş Elastik Saç Bantları Saç Düşmanı Kadın Bağları Kızlar Saç Aksesuarları İp

v92369

Yeni ürün

5.14TL 4.46TL

Etiketler: aksesuarlar moda, aksesuarlar aksesuarlar, aksesuarlar saç aksesuarları, Ucuz moda aksesuarları, Yüksek Kaliteli aksesuarlar aksesuarlar, Çin aksesuarları saç aksesuarları Tedarikçileri.

Saç Aksesuar:Kumaş Renk: 7 Renk Cinsiyet:kadın,kredi kartı ile Hoş Escrow üzerinden bize ödeme güvende hisseder kadın,bayanlar,kız Miktarı:1 adet Ödeme: Visa,MasterCard,QIWI,Western Union ve Banka Transferi Elastik Saç Halat Malzeme/madde türü:. İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Lütfen bu ek maliyetleri satın almadan önce olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi kontrol edin. Nakliye: ABD: 10 - 35days,İNGİLTERE: 25-40 gün, Brezilya ve Rusya: 30-60 gün.Diğer ülkeler: 15-55 gün.Daha uzun olabilir. Eğer sipariş miktarı en az 15$ ise, Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve diğer ekonomi nakliye arada paket göndeririz. Eğer, hızlı kargo ücreti ekleyebilirsiniz nakliye istiyorsan,diğer ülkelere(5-12 iş günü, ABD için 5working (3) hızlı kargo yorum saklamak bizim için çok önemli,eğer hizmetimizden memnun değilseniz,bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme lütfen yorum Yorumlarından çok memnun, eğer herhangi bir sorunuz varsa, önce bizimle irtibata geçiniz,lütfen negatif geri bildirim verme biz sağlıyoruz. Dönerse hasarlı veya transit öğeleri, merak etme, lütfen bize resim zarar görmüş ürünlerin sağlamıyorsa,size tazminat vereceğiz. 14 gün içinde kırdı herhangi bir hasar ya da olmadan bunu aldıktan sonra döner kabul ediyoruz. Alıcı döndürür ödeme,satıcı yanlış numara secilir alıcı sorumlu değildir, iade veya hasarlı veya kayıp varsa madde alışverişi. Nakliye ücreti iade edilmez. E-posta ile malları iade etmeden önce lütfen bizimle irtibata geçiniz. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa veya bizim öğeler memnun ,ilk e-posta yoluyla bize ulaşın lütfen bizimle irtibata geçin,eğer nötr ya da negatif geribildirim için,bizim mağaza herhangi bir şey satın lütfen değil gibi iseniz sizin için çözmek için,önceden,00(Pazartesi - Cumartesi) Pekin Zaman 6 30 8 iş zamanımızı::: teşekkürler denemek için hazırız.

  • Öğe Türü: Stil Aksesuar
  • Boyutu: 1pc
  • Malzeme: resim olarak
  • Model Numarası: saç halat
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.