Hızlı Teslimat Yeni Geliş Yüksek Kalite Parti Toptan Altın Defne Şişe Açacağı Düğün İyilik Bira Açacakları İyilik

v92432

Yeni ürün

6.86TL

Etiketler: açık açık, açık şişe açacağı, açık bira, Ucuz açık açık, Yüksek Kaliteli açık şişe açacağı, Çin açık bira Tedarikçiler.

Eğer sipariş verirseniz 300 dolardan fazla , bize, daha BÜYÜK indirim. Ürünleri, miktar ve adresini söyle. Biz çalışanlar için (12 saat İçinde) doğru bir teklif düzenlemek olacaktır. Online yoluyla bize ulaşın. Özel etiket kartları ( düğün kişiselleştirmek): Eğer sipariş İse 125 dolardan ,Etiket kartı ücretsizdir ,ÜCRETSİZ için onları alabilirsiniz . İşbirliğiniz için teşekkür ederiz ve bize size hizmet etme fırsatını verdiğiniz için teşekkür ederiz !

Botanik Bahçesi düğün için harika bir dekor öğesi kapağını Pop. Şerefe mükemmel tasarlanmış Altın Defne Şişe Açacağı düğün tasarım düzeni tamamlamak için emin antika altın kaplama ve güzel kavisli bir tasarıma sahiptir. Konuklar bu güzel ve pratik iyilik sevgi ve adları, monogram veya düğün tarihi ile isteğe bağlı hediye etiketi kişiselleştirme gerçeğini seveceksiniz. Özellikleri ve gerçekler:

Şişe açacağı özellikleri bir yay ile altındaki altın yuvarlak çelenk tasarım antika

Düzenli veya folyo isteğe bağlı kişiselleştirilmiş hediye etiketi ile kullanılabilir.

İstisnai durumlarda ulaşım Hizmetleri, bazen farklı şekillerde lojistik (ve seçim) farklı ulaştırma modları alacak ama güncelliğini sağlayacaktır. (Örneğin: ulaşım bu modu olarak DHL kurye seçin, Ama eğer DHL kargo ambarı veya zamanında teslim yığılmış eğer, ulaşım bu modu UPS değiştirilir yerel yasa ve yönetmeliklere uygun olarak gümrük vergilerini ödemek için Lütfen dile getireceğiz. Tedarikçi tarafından söz edebiliriz her müşteri en iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz. Onları alırken, herhangi bir sebeple 7 GÜN içinde iade öğeler için size iade edeceğiz. Tam iade öğeler orijinal durumda iade edilmişse verilecektir. Veya eksik bileşenleri zarar görmüş mal iade edilmez. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur. Öğeleri alma, Hemen size iade edeceğiz. Garanti bakımı 1 ay yedek ve 12 ay bakım garantiler sunuyoruz. Öğeler ilk ay içinde değiştirilmesi veya ilk yıl için muhafaza edilebilir. Alıcılar garanti öğeler için dönüş nakliye ücretleri için sadece sorumludur. (Çoğu durumda, alıcı sadece yerine tüm paketi daha sorun bileşenleri dönmek zorunda kalacak. Benim hakkımda müşterilerimiz, en ucuz fiyata verebilir düğün malzemeleri bir tedarikçi. Toptan veya perakende, %10'dan fazla maliyet %20 tasarruf edebilirsiniz. Firmamız müşteri deneyimi için son derece önem vermiştir. Tüm ürünler kesinlikle test edilmiştir, bu yüzden müşterilerimiz için düşük fiyata yüksek kaliteli ürünler sağlayabilir. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, biz sizinle işbirliği için sabırsızlanıyoruz.

  • Menşe yeri : (Anakara)Çin
  • Güvenilir kalite: Güvenilir hizmet
  • Adet sayısı : 1 adet
  • Fırsat:
  • Mükemmel satıcı sistemi: Her zaman toplu alım sağlamak için
  • Model Numarası: A083
  • stok : Hızlı Teslimat
  • Malzeme: metal
  • Desen: Mimarlık
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 8cm x 5cm x 1cm (3.15in x 1.97in x 0.39in)

İlgili ürünler

Trending.