Astronomik Teleskoplar Profesyonel Dürbünü 60X Zoom F36050 Telescopio HD Astronomik Teleskop Uzay taşınabilir teleskop 360/50mm

v92490

Yeni ürün

222.84TL

Etiketler: zoom telescopio dürbünü, kapsam kapsam, kapsam lekelenme, Ucuz zoom telescopio dürbünü, Yüksek Kaliteli kapsam kapsam, Çin Tedarikçiler kapsam lekelenme.

Açıklama :

Model: F36050M

Yapısı: Dürbünü teleskop

Ana tüp Renk: Gümüş

Kırılma/Odak Uzunluğu: 360 mm

Optik diyafram açıklığı: 50 mm

90 kez, 27 kez 60 kez, 18 kez ayna grubu artı 1,5 x ayarlayabilirsiniz.

Teori Çözünürlük: 2.000 arcseconds

Aktif Diyafram açıklığı: 50 mm (2.4 ")

Odak Uzunluğu: 360 mm.7 f /

Eğik ayna: 90 °

En yüksek Tripod: 34 cm

Standart 0.965 inç ek içerir:

Mercek: SR4mm, H20mm, 3 kez Barlow lens

100mm kutu boyutu: 440mm * 210 *

(Lens odak uzaklığı / göz merceğinin odak uzaklığı * birkaç Barlow katları= maksimum büyütme oranı )bu maddenin Maksimum büyütme: 90 kez

Özellikler:

F36050 yüksek güç çocuklar bir teleskop, gök cisimleri performansı iyi bir gözlem ile.

Düzey Astronomi meraklıları kullanın, iki farklı büyütme mercek nesneyi farklı mesafe ve boyutunu gözlemek için ücretsiz yapabilirsiniz yapılandırma girişi için uygun, uygun.

Ayna da inceleyen bir ayna olarak kullanılabilir, tamamen pozitif bir görüntü elde edebilirsiniz.

Yeterince hayal gücü olduğu sürece, daha ilginç ve pratik kullanım olacağına inanıyorum.

Mükemmel işçilik, istikrarlı ve güvenilir performans, güzel basılmış taşınabilir bir kutu ile, kendi seçim ve hediye arkadaşlar.

* Bakım astronomik teleskop *

Astronomik teleskop teleskop ve yaşam kullanımı üzerinde doğrudan etkisi hassas bir enstrüman, bakım. El, el velayet, sigara tarafından kullanılan olmalı uzmanları kolayca sökmeye ve tamir etmeye çalışmayın.

Astronomik teleskop optik sistem objektif birkaç setleri vardır, mercek ve diğer optik bileşenleri çeşitli ayarlar yapılmalıdır:

Kubbe ve teleskop depolama oda havalandırma, kuru, temiz (1) sağlamak İçin. Mümkün olduğunca yağmur objektif kapağını açmak için, küflü sezon güneyinde hava geçirmez bir plastik torba ile sıkı tüpün iki ucu olabilir lens (uzak) tüp yerleştirilir

(Tüm mercekleri, prizmalar, ikincil görüntüleme aynalar ve diğer optik parçalar ve aksesuarlar 2). Değil kurutmada kurutucu fırın veya kurutma silindir koymak, ve her zaman yeni bir kurutucu yerine dikkat lütfen.

Toz, hafifçe şişmiş kulak top üfleme, bu yüzden aynaya olmamış gibi ağız üfleme, kullanamazsınız zaman (3) ayna üzerinde Işık. Dokunmak optik ayna dokunma, parmak izi genellikle zarar ve iz bırakır terk etmeyin. Parmak izlerini mümkün olduğunca çabuk temizlemek için, susuz etanol ve temiz yağsız gazlı bez karma damlalarını eter %50 ile ayna merkezi saat yönünde ya da yavaşça aynayı silin kenarına saat yönünün tersine, bir kez silecek kadar tek bir yönde Silin. Bu yüzden alüminyum film düşmemek olarak alüminyum, silmeye çalış.

(4) Taşınabilir teleskop kadarıyla mümkün değil sis orman tarafında, su ve tuz bir sürü sahil gözlem, zorlanmış dikkat edin, sonra izle, en kısa sürede sonra silerek tekrar.

Paket Dahil:

1 x F36050mm Astronomik Teleskop Ana Tüp

1 x H6mm Mercek

1 x H20mm Mercek

1 x 1,5 X Kalkmalı Mercek

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x Taşınabilir Metal Tripod

Ana uygulama:

Turizm

Gezi

Açık

Konser

Diğer faaliyetler.

DHL, EMS, Çin Post, Singapur Post ve diğer yöntemlerle parsel yollayabilirsiniz.

Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur. eğer alıcı istenirse bazı onları önlemek için paket üzerinde "örnek" ya da "hediye" yazabiliriz.

Paketleri 2-4 iş günü içinde ödeme sonra gönderilecektir. Eğer sipariş veya paket hakkında herhangi bir özel gereksinimleri varsa, lütfen ödeme yapmadan önce bize haber veya varsayılan paketleri kullanacağız.

China Post ve Singapur Post ile gönderilen paketler genellikle izleme online bilgi göstermek için 3-5 iş günü sürebilir. Takip numarası ile online kendini parsel bilgileri izlemek, ya da bizden yardım talep edebilirsiniz.

Boyutu ya da aldığınız ürünleri ve fotoğraflar arasında renk konusunda ufak bir hata olabilir, bu farklı ölçüler ve renkler izlemek için. eğer ciddi bir alıcı varsa ve %100 aynı bekliyor, satın almadan önce düşünün lütfen.

Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen diğer alıcılar ve bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı bir geribildirim için bir kaç saniye alır.

Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen olumsuz bir geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın ya da bir anlaşmazlık açmak, elimizden sorunu çözmek için, yeni bir tane göndermek gibi veya size para iadesi yapacağız. eğer düşünebilirsiniz memnun olacağız.

  • Ayırt Yeteneği: Arc 2.0 İkinci
  • Tripod Yüksekliği: 38cm
  • Açık Diyafram: 50mm
  • Fonksiyon Türü: Astronomi Casus Teleskop
  • Yazın: Dürbünü
  • Ağırlık: 0.9kg
  • Odak Uzaklığı: 360mm
  • Marka Adı: MAK
  • Madde: Astronomik teleskop
  • Model Numarası: F36050
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.95kg (2.09lb.)

İlgili ürünler

Trending.