FD151 Naylon Evcil Köpek Yaka LED ve kolye Gece Güvenliği Parlayan ışığı Köpek Kedi Yaka USB Şarj edilebilir Parlak

v92511

Yeni ürün

57.96TL 40.60TL

Etiketler: Köpek Kedi yaka, yaka usb, köpek yaka, Ucuz köpek kedi yaka, Yüksek Kalite yaka usb, Çin köpek yaka Tedarikçileri.

D151 Parlayan Pet Köpek Yaka ve kolye set

Ekim 2017'de YENİ Varış.İlk müşterimiz olacağını umuyoruz.

LED tasma eşleşen ayrıntılarını görmek için resmi tıklayın Lütfen!

Basılmasını ve teslimat sırasında yanıp sönen ışıkları önlemek için, anahtarı durdurmak için küçük plastik bir film yapıyoruz. Yaka alma zaman, sadece bu filmi çekin ve ışıklar çalışacak.

Yaka Özellikleri: Durum: %100 Marka Yeni ve Yüksek Kaliteli Malzeme led parlak: naylon + iki CR2032 düğme pil kullanarak (yaka Işık PP AÇTI. USB kabloları kullanarak Türü: Ayarlanabilir Modu: 4 mod, Uzun parlak rechargerable ) olabilir. Flash. Siyah Dışında yaka rengi olarak yavaş Flaş,kapalı ( kontrol geçiş yaparak) Renk: Kırmızı, Sarı, Mavi, Yeşil, Turuncu, pembe,Siyah LED rengi: Aynı. Siyah yaka beyaz ışık yayar. PİL SÜRÜMÜ İKİ SÜRÜMÜ: Pil:2 ADET CR2032 ( dahil ) düğme pil -Pil ömrü tahrik:60-80 saat, normal 2-3 ay ; pil değiştirilebilir olabilir , bakkal veya süper marketler mevcuttur . Tükenmesini zaman yeni bir pil satın almak için rahatsız olmayacaksın USB ŞARJ edilebilir SÜRÜMÜ. S=(40-48) 2.5 CM * Uzunluk CM (Boyut : Orta) L=Genişlik 2.5 CM * Uzunluk (45-52) CM (Boyut : Büyük) XL Genişlik=Genişlik 2.5 CM * Uzunluk (35-43) CM (Boyutu : Küçük) M=Genişlik 2.5 CM * Uzunluk (52-60) CM (Boyut : Ekstra Büyük) (Boyut :çok Küçük) (19-27) boyutu: H=Genişlik 2.0 CM * Uzunluk CM

Lütfen Dikkat: Boyut X'LER diğer boyutları farklıdır

Parlayan Pet Kolye Özellikleri:

Malzeme: Plastik

Bir cinsiyet uygulamak için: Genel

Renk: Kırmızı, Sarı, Mavi, Yeşil, Pembe, Turuncu ,Beyaz,Sütlü

*1,18 inç boyutu: 5.3*3.0 cm / 2.16

Ağırlık: 35 g /PC

Paket 1 adet Parlayan Pet Kolye dahil:

Açıklama:

1. Bahar Klibi Yaka Dairesel Flaşör Pet Güvenlik LED Flaş Işığı

Yavaş yavaş/ istikrarlı/ yanıp sönen kapalı Modu: hızlı strobe/. İntroction: Naylon Evcil Köpek Güvenlik yaka, giyecek ve toka ile kaldırmak kolay ve kullanışlı LED Aydınlatma. Geceleri yürümek ve eğlenmek için İdeal.Karanlıkta muhafaza edip, hem sizin hem de evcil hayvanınızın güvenliğini sağlamak için sevimli hayvan benzersiz, ama aynı zamanda mükemmel bir şekilde yapar sadece. CE tarafından, ROHS, EN471 su geçirmez , ürünün taşınabilir elektronik bölümü temizlik ya da hayvan kullanım Paketi için uygundur açın ve ışık yayan bir işlevi kapattığınızda bireysellik ifade , moda tasarım , moda, gece veya gündüz, yer alırken gece , parlak fiber optik, ışık açık ve pet hareketi, bir uyarı , at köpek yürüyüş: 1x Naylon Pet Emniyet Yaka Işık + Led Kolye (USB şarj edilebilir sürümü bir USB kablosu içerir) Gerçek görüntü Sevgili arkadaşım karanlık ortam için uygundur, eğer farklı renkte yaka ve kolye istiyorsanız, lütfen renk seçmek için bize ulaşın. Alıcı Gösterir:

1) pppppppp.Yeri ve sırası geldiğinde,sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme nakliye ücreti dahildir seçiniz. 2).Tek tek ülkelerdeki kez gümrük farklılıklar nedeniyle uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. 3).Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri,komisyonculuk ücreti,harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. 4).Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. 5).Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur. 1 BOYUT VEYA UYUM SORUNLARI).Boyutu ayrıntılı özellikleri belirli ölçümleri ile gösterilmiştir.Sipariş vermeden önce özellikleri kontrol edin. 2).Boyutu normal olarak izin verilen fark ölçüm yaklaşık 2-3cm var. Eğer bulursanız boyutu sana uygun,bizimle doğrudan temas lütfen. İade ve Lütfen dikkatlice aldıktan sonra paketi ve öğeleri kontrol edin İadesi. Eğer herhangi bir sorun varsa,sadece bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.Sorunları ile başa çıkmak için kılavuz şu: belki monitör,aydınlatma,arka plan vb renk yansıması olarak başka nedenlerle renk RENK UYUMSUZLUĞU Fark.Ancak,alınan öğeleri yanlış renk olduğunu düşünüyorsanız,lütfen bir geri dönüş veya para iadesi mümkün olup olmadığını görmek için bize ulaşın. Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Eğer herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sağlamak yapacağız.

Önemli ipuçları: 1.Nakliye bırak desteği verebiliriz. / csv /excel sipariş dropshipping destek verebiliriz.E-posta bize bildirin ve sizin referans için bir şablon göndereceğiz.Bu şekilde yapan birçok satıcılar var. Herhangi bir Reklam veya paketin içine fatura olmayan Söz veriyoruz. Müşterilerinizin mağaza herhangi bir bilgi bilmez. 2.Mağazamıza bir anlaşmazlık açmak veya doğrudan bizimle temasa geçmeden bizi olumsuz yorumlar yapabilen bu müşteriler hoş değil. Her sorun iletişim yoluyla çözülecek. 3.Eğer bize 5 yıldız verdi eğer eski müşterilerimize ekstra indirim veya hediyeler teklif daha önce bazı resimler sunuyoruz.

  • Yaka Tipi: Temel Yaka
  • Boyutu: XS, S, M, L, XL
  • Marka Adı: Dogbaby
  • Özellik: Işıklar
  • Yazın: Yaka
  • Malzeme: Naylon
  • Sezon: Her Mevsim
  • Desen: Katı
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.11kg (0.24lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.