4 adet Vida Sıkacağı Temizleme vida Çıkış Hızı Kırık Hasarlı Matkap Aracı Tamir Adım

v92658

Yeni ürün

23.32TL

Etiketler: Adım Matkap, Hasar Görmüş Vida Çıkarıcı, Vida Çıkarıcı, Ucuz adım matkap, Yüksek Kaliteli vida çıkarıcı bozuk, Çin vida çıkarıcı Tedarikçiler.

4 adet/Hasar görmüş Vida Çıkarıcı Kırılması Cıvata Çıkarıcı Matkap Kılavuzu Kırık Kolay Raptiye Seti Herhangi bir Matkap Özellikleri İle Kullanım Set :

Yepyeni Ve Yüksek Kalite

Hızlı, Kolay, Sökmeye Vidalar, Çiviler.

Ve Hız Birlikte Matkap Dönme Ters Yönde Değiştirilebilir.

1set (4 adet) Vida Çıkarıcı Kesik Başlı Vida Kırılması, Ayrıca Çift Olarak Bilinen-Kaldır Yöneldi.

Kullanır: Kafasına Tahta Çıkarmak İçin Özel Araçlar Kafası Delinmiş, Başka Bir Kafa Vida Çekmek İçin Kullanımı Kolay Ahşap Vidalar Vermek İçin Kırık Ahşap Vidalar Damızlık Olmuştur.

Malzeme: Çelik + Plastik Kutu

Renk: Resim Gösterildiği boyutu: 1#,2#,3#,4 Hasar görmüş Vida Çıkarıcı ve Cıvata Çıkarıcı Kolayca Ahşap, Metal Ya da Plastikten Özler Vidaları Ayarlayın Ve Herhangi bir Alaşımdan Yapılmış Vidalar, Yumuşak Vidalar Dahil Kaldırır# uygulamalar sonsuzdur! Otomobiller,oyuncaklar,mobilya ve ev aletleri. 4 Kılavuzu Kırık Cıvata Çıkarmak Kolay Kırık Set Aspiratör Matkap, Paslı, Vida ve Cıvata Çıkarıcı Çıkarıcı Kullanım Elimden Vida:

Odun kafa matkap ahşap vida deliği ilki kırık vidayı çıkarın,sonra vidaları al bir kafa kullanın.

Can sıkıcıdır eğer bir vida şeritli veya kırık bir cıvatanın başı kapalı ettiyseniz, bilirsiniz. Eh, artık değil. Hasar görmüş vida ve civata temizleyici ile tanışın. Vida Sökücü ile kolayca veya daha az 10 saniye içinde herhangi bir vida elimden kaldırabilirsiniz. Bir daha asla yavaşladı ya da soyulmuş bir vida veya kırık cıvata tarafından hayal kırıklığına olacak. Eğer bir matkap kullanabilirsiniz, Vida Sökücü kullanabilirsiniz . Redwood dışarı inatçı güverte vidalar kaldırmak bile çok iyi aslında, bu patentli süreç çalışıyor. Eğer bir vida veya cıvata tüm kafa koparmak olsa bile, yine de hemen çıkarabilirsiniz. Sorun yok. Dayanıklı Sertleştirilmiş Çelik ile yapılan ve yeniden kullanılabilir. Müteahhitler, Marangozlar, Tamirciler için mükemmel: bu Amatör, Herkes için Harika! HERHANGİ bir boyut, HERHANGİ bir Vida veya Cıvata ile çalışır. Bu kadar basit, Herkes kullanabilir. Kullanım Talimatları doğrudan matkap veya hızlı içine GRABİT Ekle nasıl Kullanılır?-change chuck-Parlatma sonu (saat yönünün tersine) ters matkap Seti gösteriyor. Hasarlı vida içine aracının son Parlatma, yavaş yavaş vida kafasının içinde pürüzsüz kadar temiz. Bir delik delme için kullanılmamalıdır aracı son Parlatma not:. Çıkarma chuck, flip aracından Parlatma sonuna Kaldırma, matkap şimdi gösterilen chuck-2011 sonuna değiştirin. (Saat yönünün tersine) ters ayarı koruyun. Şimdi düz vida kafasına aracı 2011 sonuna yerleştirin. Yavaş hızda, matkap firma aşağıya doğru basınç uygulayın. El matkabı güç en düşük seviyede uygulamak. 2011 sonuna vida kafasına iplik ve Haber kaldırmak: 1 olacaktır.Lütfen Manuel Ölçüm Nedeniyle 1-3mm Hata İzin verir.Pls Emin Teklif Önce Sakıncası Yok Olun.

Paket Dahil:

4 adet siyah plastik bir kutu içinde Vida Ekstraktör seti.

Dikkat: Hakkında Takip numarası ve Kargo lütfen. Çok küçük değeri olan ürün,Ucuz Fiyat,bazı ülkeler takip numarası olacak. Emir fiyatı sadece Çin'de izleme bilgileri var ama destinaton ülkede pakage takip edebilir değil . Teslimat süresi:10-55days.

  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • Marka Adı: fixmee
  • Yazın: Çekirdek Matkap
  • Ünite Tipi: (4 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.