En iyi Satış Kaliteli Riverruns 18 Rekabet Alabalık UV Perisi Sinekler Sinek Balıkçılık Sinek Yeni Sinekler Uçuyor

v92925

Yeni ürün

274.28TL

Etiketler: uç uç, nymph sinekler, Balıkçılık sinekler, Ucuz uçmak uçmak, Yüksek Kalite perisi uçar, Çin balıkçılık Tedarikçiler uçar.

2016 en İyi Satış Kaliteli Riverruns 18 Rekabet Alabalık UV Perisi Uçar Yeni İşlev Sinekler Sinek Balıkçılık Sinek balıkçılık gerçekçi sinek Sinek Uçar. Rakibimiz Avrupa'dan gururla sinekler, Bu 9 tasarımlar 18 adet sinek var 2 boyutu, yani her Alüminyum kutu uçuyor. Bir kez ödeme yaptığınızda, 18 adet sinek alabilir. Açıklama:

9 seçilen en iyi rekabet UV uçar. 18 iki boyutu her biri, bir toplam.

1. (Boyut #14 #16)kırmızı popo Sülün

2. ( Boyut #14 #16)Tarçın karınca

3. CDC sarı kanat klinkhamer (boyut #12 #14)

4. (Boyut #12 #14)Peacock Quill perisi

5. (Boyutu #10 ve #12)doğal tavuskuşu Tüyü tungsten perisi

6. (Boyut #14 #16)CDC Peacock Quill karınca

7. CDC Quill (boyut #12 #14)uçabilir

8. (Boyutu #10 ve #12)sarı Tüy tungsten perisi

9. (Boyutu #10 ve #12)Tungsten perisi vücut Tüy

Bu en iyi koleksiyonu Victoria dönemi sinek bir kutu içerisinde geliyor.

Bir bütün için 2016 balıkçılık erkek sinek olmalı.

Avrupa'dan gururla.

Avrupa'nın en yüksek bağlama standartları ile sinek balıkçılık uzmanı tarafından yapılan malzeme: El. Orijinal Eupheng Artı özel yarışma kanca tasarlanmış. UV malzemeler ve doğa tüyler Avrupalı. UV floresans tam spektrum çeken ölümcül hale getirir, balık adamlar kanıtladı.

Ambalaj malzemesi: üst sınıf alüminyum kutu sinek. (155×95 27 ×6 mm /×3.5 ×1 inç)

Nakliye: Madde 24 saat içinde ödeme aldıktan sonra gönderilecektir. Amerika Birleşik Devlet gönderi: Kargo e-çinden Paket ve 7-13 iş günü paket alacaksınız, bazen biraz daha uzun bir zaman alacaktır tarafından sunuluyor. Dünya çapında Gönderi: Çin post posta ile gönderiyoruz, dünya çapında nakliye, 18-35 iş gün sürecek bu madde, normalde önce daha uzun sürebilir. Ayrıca DHL daha hızlıdır ve birkaç gün sürebilir ama daha fazla veya daha yüksek 20 $mal olacak FedEx ve EMS gibi ekspres kargo sunabilir. Eğer acil olan varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin ve size makul nakliye ücretleri vereceğiz. İzleme hayır göndereceğiz. sen mal gönderdikten sonra, bu sizin elde edebilirsiniz sevkiyat parça izleyebilirsiniz. Nakliye maliyeti kurtarmak İçin kombine nakliye: bir ödeme farklı öğeleri ve ödeme sipariş için tavsiye edilir. Eğer daha fazla sipariş, nakliye maliyeti Olası indirim için bize ulaşın isterseniz. Tür güven için teşekkür ederiz. Dönüş açıklaması: 1. 3 ay garanti verilmektedir. 2. İade kargo ücreti alıcı tarafından karşılanacaktır. 3. Eğer madde arızalı Eğer madde aldıktan 7 GÜN içinde iade edin, yenisini değiştireceğiz. 4. Sadece iyi durumda olan kullanılmayan mal kabul ediyoruz. Lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim. Eğer memnun değilseniz, bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, ve hemen bu sorunu çözeceğiz. İyi günler!

  • Pozisyon: Göl,Rezervuar, Gölet,Nehir,Akarsu
  • Marka Adı: Aventik
  • Kategori: Sahte Yem
  • Yazın: Yapay Yem
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.