38*600 mm paslanmaz çelik cam kapı kolları Mat Siyah hotel KTV ev ofis kapı kolları çeker

v93019

Yeni ürün

562.41TL

Etiketler: Kolu Çekin, kapı çekme kolu, siyah kolları, Ucuz çekme kolu, Yüksek Kaliteli kapı çekme kolu, Çin siyah Tedarikçiler kolları.

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Renk: Mat Siyah

Boyutu:

400 mm 38 mm delik alanı tüplerin uzunluğu:600 mm çap :

10pc/büyük PE torba (Not: Eğer vida diğer uzunluğu ihtiyacınız varsa , pls bize bildirin 22mm ekiple Paketi: 1 adet/ PE çanta. teşekkür ederim !)

Şimdi Alipay & PayPal, Batı Birliği, TT kabul Ödeme: şartları; Alipay tercih etti. Tüm kredi kartları güvenli ödeme ile kabul edilir.

Teslimat şartları: Biz Dünya çapında Gemi, APO/FPO hariç. Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen 15 ila 25 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir. Halkımızın her zaman malın transit zaman güncel tutmak ve 24 saat içinde soruşturma ve sorularınıza cevap verecektir.

Garanti ve Garanti: 12 ay Garanti. Güven ile satın! 7 GÜN içinde iade kabul ediyoruz. Size sunduğumuz bu ürünleri uygun bir fiyatla yüksek kaliteli ve sizi temin ederiz.

Geribildirim: eğer bize Detaylı Satıcı Değerlendirme 5 YILDIZ verirseniz size minnettar oluruz. Eğer herhangi bir sorunuz varsa ve ürün ve hizmet BEŞ YILDIZ oranı değer olmadığını düşünüyor, bize oranı önce bizimle irtibata geçiniz. İşbirliğiniz için çok teşekkür ederim. Eğer ürünlerimiz ile ilgilenen varsa, sadece benimle Temas kurmaktan çekinmeyin lütfen!

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz diğer Politikalar. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen.

SSS:

S: Nasıl benim satın alma için ödeme yaparım? A: aşağıdaki ödeme yöntemleri: kredi kartı, para booker; T/T; western union kabul ediyoruz.

Q: Ne kadar benim ülkeme gemi için maliyeti nedir? : Paketi en az 2 Kg Birleşik Devletler; Birleşik Krallık; Avustralya; Brezilya; Kanada, İtalya, Türkiye, İspanya; Malezya, Fransa, Rusya, İsveç, Yeni Zelanda, Norveç, İsviçre, Japonya, Tayland; İrlanda, İsrail, Belçika, Polonya, Güney Kore, Avusturya; Almanya; Danimarka; Singapur aşağıdaki gibi: 26 ülke için ücretsiz nakliye Çin Post Havayolu ile sevk edilecektir. Kg 2 diğer ülkeler ve paket üzerinde, alıcılar tüm nakliye maliyeti göze sahip.

S: öğe için herhangi bir takip Numarası Var mı? Bir: Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi durumunu görüntüleyebilirsiniz.

S: Bu ürün perakende paketi ile mi geliyor? Bir: her Ürün Açıklaması ambalaj detay bildirilmiş, kontrol, lütfen var!

S:bir satıcı olduğumu, ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir? A: Merhaba, soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • Model Numarası: DM64
  • Malzeme: Alüminyum
  • Zifiri satır Özellikleri: 400 mm
  • Yazın: Mobilya Kulp Ve Topuz
  • renk: Mat Siyah
  • Stil: Modern
  • Paket Ağırlık: 1.8kg (3.97lb.)
  • Paket Boyutu: 65cm x 15cm x 15cm (25.59in x 5.91in x 5.91in)
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.