Ayak Nasir Kesme Elektrikli Manikür Pedikür Makinesi İçin High-end Büyük Baş Tırnak Matkap Profesyonel Aracı Gelişmiş

v9311

Yeni ürün

129.49TL 91.91TL

Etiketler: Tırnak Matkap, tırnak matkap, tırnak matkap, Ucuz tırnak matkap, Yüksek Kaliteli matkap çivi, Çin çivi bit Tedarikçileri matkap.

Ayak Nasir Kesme Elektrikli Manikür Pedikür Makinası İçin Victool High-end Büyük Baş Tırnak Matkap Profesyonel Aracı Gelişmiş

Devrimci büyük seramik kafası ve Spiral Kesim ile Düz kenarlı, triming ayak nasir her zamankinden daha kolay olacak.

Ayak Temizleme Nasir Öğe Türü:

Malzeme: Zirkonya Seramik

(55 inç)kafa Çapı: 10mm

Baş Uzunluğu: 25 mm (0,98 inç)

Bize

Victool tırnak matkap ucu, tırnak sanat araçları ve diğer güzellik araçları üretimi yapan profesyonel bir üreticisidir. Shanghai Yangtze Nehri Deltası en büyük ikinci kenti olan, Zhejiang Eyaleti, Çin'de bulunan, Çin en güçlü ekonomi, en güçlü ve potansiyel bir bölge.

Şirket gelişmiş ekipman ve makineler ithal ve modern yönetim atölye üzerinde 1000 metrekarelik alanı kapsıyor.

Çekirdek değer anlayışımız dürüstlük, Bilgelik kalpten gelen Gücü“, müşterilere Ulaşmak, geleceği Yaratmak”. Her zaman sıkı kalite kontrol ve özenli müşteri hizmeti için varız.

Bize ulaşın ve samimi bir işbirliği yapabiliriz umarım hoş geldiniz.

Gönderi

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 7 GÜN içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi uarantee etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti,harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Ödeme

Siparişinizi vermeden önce, eğer öğeleri ile istekleri varsa bizimle bilgileri doğrulamak lütfen. 3 gün içinde tam ödeme lütfen.

Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

Döner

15 gün içinde makbuz teyit sonra geri dönmek için bir nedenimiz var. Ama ücret iade tüm mal alacak.

Satın alma ile memnun değilseniz, Trademanager veya e-Posta ile bize ulaşın ve sorun hakkında mümkün olduğunca çok bilgi sağlamak durumunda. Elimizden geleni sorunları çözmek için en iyi yolu bulmak için elimizden geleni yapacağız.

Yorumu:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Kafa Çapı: (55 inç)10mm
  • Baş uzunluğu: (0,98 inç)25 mm
  • Fiş Türü: Evrensel
  • Öğe Türü: Süsleme Ayak Nasir
  • Malzeme: zirkonya seramik
  • Marka Adı: SpeTool
  • Model Numarası: NB071
  • Boyutu: 10x25mm
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 13cm x 3cm (5.91in x 5.12in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.