Ustar UA90200 UA90200E Model Özel Amaçlı Düz Cımbız Cımbız Hobi Açılı Zanaat Araçları Modelleme Aracı, Aksesuar

v93112

Yeni ürün

30.86TL

Etiketler: Modelleme Araçları, araçları modelleme, Model Aksesuarlar, Ucuz modelleme araçları, Yüksek Kaliteli araçları modelleme, Çin modeli aksesuarları Tedarikçileri.

Ustar UA90200 UA90200E Model Özel Amaçlı Düz Cımbız Cımbız Zanaat Araçları Anti-Aksesuar-7 Ürün Açıklaması bulunmalıdır statik Modelleme Aracı, Antistatik kaplama, etkili elektrostatik toz adsorpsiyon için iletim üzerine model engelleyebilir Hobi Açılı

7. boyut özelliği Uzunluğu: 11 cm Merhaba, Sayın müşteri! Özellikle dikkat edin! ! ! Tüm mal demonte reçine parçaları vardır. satılacak ürün bitmiş! ! ! Ürün Resim bitmiş ürün başvurudur. Mal demonte bileşenleri satılmaktadır. Kendi montajı, boyama ihtiyacı var. Dikkat: Eğer reçine eğik veya çarpık İse, sıcak suda birkaç saniye koy ve yavaşça şekil geri bükebilir.

Tüm reçine modelleri küçük kusurları bulunabilecek bir kez daha ilan etmek istiyorum sevgili alıcı değilim. Yukarıda açıklanan yöntem tüm tamir edilebilir kullanıyorum. Seçici alıcılar dikkatli satın alın. Teşekkür ederim. Reçine Model Montaj Öğretici

Model ve araçları montaj malzeme hazır.

Araçlar: Drenaj Pense, Kalemtıraş, Cımbız, Zımpara Kağıdı, Kürdan, Akış Dikiş, Dolgu,502 Yapıştırıcı.

Operasyon Gösteri

Bu imdadımıza yetişti reçine asker bir model.

İlk olarak, kullanın pense fazla parça kaldırın.

Sonra Kalemtıraş arıtma kullanın.

Diğer parçaları kesmek için aynı yöntemi kullanın.

Dikkat: Eğer reçine eğik veya çarpık İse, sıcak suda birkaç saniye koy ve yavaşça şekil geri bükebilir.

Sonraki, defekt onarımı modeli, bu kol delikleri gibi Dolgu kullanıyoruz. Boşluğu doldurmak için Dolgu için bir kürdan kullanın, kuru için kullanın zımpara temiz sonra bekle. Eğer diğer parçaları ile yanlış bir şey Varsa yeri doldurmak için, parlatma, aynı yöntemi kullanarak için kullanın zımpara tamir edilebilir. Sonra tüm parçaları yapıştırmak için tutkal kullanın. Tamam, renk, uygulanan model verebiliriz.

Böylece modelimiz tamamlandı.

ÖDEME

1. Visa, MasterCard, QIWI ve Banka Havalesi ile ödeme kabul ediyoruz.

Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

2. Ödeme temizlenir kadar gemi YOK.

3. Ödenecek Miktar (Kargo son fiyat artı S&H ve içerir

İşleme).

4. S&H ADRES İÇİN GEMİ dayanarak tespit edilecektir.

5. Ödeme yaptığınızda her iki sırada özel istekler listesi Lütfen BÖLÜM NOTLARI. 1 KARGO.Biz DÜNYA çapında gemi. 2.Siparişler ödeme doğrulama 2-3day içinde işlenmiş. 3.Ödeme yaptığınızda sadece sol adreslerine gönderiyoruz,pls teslimat adresi emin olun. 4.Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. 5.SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç.Transit süreleri değişebilir,özellikle tatil sezonunda olabilir. 6.eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız,lütfen bize ulaşın.Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız.Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 7.Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle,hızlı teslimat için ilk availabale depomuzdan öğeyi gemi seçecektir. Teslim Süresi

1. Nakliye zaman:Dünya çapında Gemi Çin Sonrası Uçak ile ilgili 10-35 iş günü sürmektedir

Teslimatlar 2.2 türlü sağlanır:1,İnternational Havayolu, 2,Kurye Hizmetleri(EMS,DHL,UPS,TNT)

3. Teklif ile ilgili ve bir takip numarası eğer acilen öğeleri gerekiyorsa,Kurye Hizmetleri EMS veya DHL sağlanacaktır. (4-7 iş günü etrafında yanınızda ulaşmak için)

4. İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Masraflar alıcının sorumluluğundadır.

5. Havayolu için,Çin Post tarafından desteklenen online izlenebilir nakliye hizmeti sağlıyoruz.

Görüşlerinizi bu Yana görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Teşekkür ederim. Lütfen e önce bize sorun senin posta herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim yok.Sorunu çözmene yardımcı olabiliriz.Bütün problemler çözülebilir.Tekrar teşekkürler!

Ziyaretiniz için teşekkür ederiz!Size İYİ ŞANS getirecek

  • Malzeme: metal
  • Tema: cımbız
  • Yazın: Model
  • Madde miktarı : 1-2
  • Cinsiyet: Unisex
  • Ölçek: 1
  • Uyarı: Veli gözetiminde küçük kullanın
  • Yaş Aralığı: > 14 yaşında
  • Model Numarası: 12
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.