Motosiklet Alarm LM209 SPY İçin 2 yollu Uzaktan Kumanda Verici! Hızlı 24 Saat İçinde Kargo!

v93115

Yeni ürün

205.69TL 185.12TL

Etiketler: Verici, verici denetleyicisi, verici uzaktan kumanda, Ucuz verici, Yüksek Kalitede verici denetleyicisi, Çin Tedarikçileri uzaktan kumandası.

Motosiklet Alarm LM209 SPY İçin 2 yollu Uzaktan Kumanda Verici! Hızlı 24 Saat İçinde Kargo! Fotoğraf sadece referans için aşağıdaki gibi, fiyat sadece 1 adet uzaktan kumanda olmayan bir çift için.

ALICI MUTLAKA OKUR

24 Saat İçinde Küçük Bir Miktar Sipariş Teslimi. CARSMATE TAKIM 365×7 gün 24 saat Çalışıyoruz!!!

1. Ödemenizi onaylamak sonra, UPS, FEDEX, DHL, TNT, EMS Express veya diğer nakliye şirketleri üzerinden(lar) paketi göndermek için ayarlayacağız. Teslim Süresi UPS, FEDEX, DHL, TNT ile 3-5 iş günü sürecektir. EMS tarafından genellikle 7-12 iş günü, farklı ülkelerde ve bölgelerde bağlı al.

2. Eğer bizi haberdar etmezseniz Va-srhp.org üzerinde kaydettiğiniz varsayılan Adres(ler) paket göndeririz. Eğer ya da istediğiniz başka bir adres(ler) paketi göndermek için lütfen bizi alıcı, irtibat telefon numarası, Posta Kodu ve detaylı Adres tam adını söyleyin kayıtlı bilgileri ile teslimat adresi farklı ise.

3. Sevkiyat etkisi olarak, Takip Numarası olarak ifade (kargo) Hoş siparişleri yerine getireceğiz. Alıcı kurye web sitesi veya yerel kurye hizmeti telefonları parsel izleyebilirsiniz.

4. Sağlamak için alıcılar siparişleri ithalat üzerine vergi ücretsiz veya düşük vergi almak. Genellikle düşük değer beyan ederiz. Ancak, vergi İdaresi tarafından bizim belirlediğimiz değil. Belki de farklı farklı ülkelerden, ithalat vergisi. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. Gümrük ile doğrulayın satın işaretleme önce lütfen.

5. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir.

6. Nakliye ülke veya bölgeler için, listeler için “onay” nakliye maliyeti lütfen. Bazı öğeler 70'den fazla ülkeye ücretsiz gemi yapmak. Diğer ülkeler ve bölgeler için, nakliye maliyeti üzerinde büyük indirim var, lütfen detaylı bilgi için bize ulaşın.

7. Toplu miktar sipariş için maliyet hesaplama nakliye için bizimle irtibata geçiniz. Sorunsuz ve hızlı sevkiyat için, diğer kurye ile(s) paket gemi edebiliriz; bize kararı nihaidir.

8. Herhangi bir nakliye Kuryeler tarafından neden olduğu bir kaza, gecikme ya da diğer konularda sorumlu değildir. Ama elimizden gelenin en iyisini eğer herhangi bir sorun varsa, alıcı ve Kargo Kuryeler(ler) paketi göndermek için yardımcı olmaya çalışırız.

Ücretsiz Kargo

Eğer ürün “Ücretsiz Kargo” işaretli ise, kurye nakliye bedeli ödeyeceğiz. Alıcı sadece gerekirse ürün(ler) ve ithalat vergisi ödemek gerekiyor.

Aşağıdaki gibi ücretsiz kargo ülke:

ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, Belçika, İsveç, İsviçre, Hollanda, Monako, Lüksemburg, Norveç, İspanya, İrlanda, Portekiz, Avusturya, Yunanistan, Danimarka, Macaristan, Yeni Zelanda, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Singapur, Malezya, Tayvan, Macao, Hong Kong, Bulgaristan, Kıbrıs, Estonya, Letonya, Litvanya, Malta, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Romanya, Guernsey, San Marino, Jersey, Pakistan, BAE, Bahreyn, İran, Katar, Kuveyt, Ürdün, Türkiye, Irak, İsrail, Lübnan, Umman, Suudi Arabistan, Sudan, Suriye, Yemen, Şili, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Peru, Arjantin, Brezilya, Küba, Jamaika, Uruguay, Antigua, Aruba, Bahamalar.

Yukarıdaki ülkelerden birinde değilseniz, satın almadan önce lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ödeme sipariş onayladıktan sonra 7 GÜN içinde yürütülmesi gerekir. Visa, MasterCard, A., Banka Havalesi ve Western Union kabul ediyoruz. Emanet ödeme koruyabilirsiniz; ödeme teslimat onayladıktan sonra sadece bize serbest bırakılır. Ayrıca, Escrow kullanmak için ücretsiz ve kolay.

Aşağıdaki gibi Western Union Bilgileri:

Alıcı Adı: JİAN

Alıcının soyadı: CAO

Adres: Xiaolan Town, Zhongshan, Guangdong, Çin

Eğer Banka Havalesi yoluyla para ödemek istiyorsanız, detaylı bilgi için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Eğer Western Union veya Banka Havalesi yoluyla ödeme yaparsanız hemen bize haber verin. Ödemenizi teyit alınca hemen gönderi ayarlayacağız.

1. Risk almak ve 30 gün para iade hizmeti söz verdik. Verdiğimiz tüm ürünler orijinal ambalaj ile kullanılan yepyeni, BM var.

2. Tüm ürünler FCC, garanti süresi 2 yıl CE & ROHS sertifikaları ile uyumludur.

3. Müşterilere(ler) makbuz iadesi, yeni ürün değişimi veya 30 gün var. Geri döndüğünüzde paketi hasar görmemiş veya resaleable olduğundan emin olun. Herhangi bir makul sebep olmaksızın iade veya değiştirme herhangi bir talebi kabul edemeyiz.

4. 30 gün içinde herhangi bir kalite sorunu, geri alıcıya parayı iade ya da değiştirmek için kepek-yeni ürün sunmak; kalite sorunu 2-12 ay içinde, alıcı için kepek-yeni ürün yerine biz; kalite sorunu 13-24 ay içinde, alıcı için zarar ürünü tamir ettik. Alıcı iade nakliye masrafları sorumludur.

5. Elimizden öğeleri kalite ve lojistik kontrol yapacağız. Ancak, komplikasyon uluslararası emriyle olur. Eğer kez sipariş almazsanız veya ürün kalite veya miktar sorun memnun değil, emri alır almaz bizimle irtibata geçiniz.

  • Üretici Parça Numarası: Yüz on üç
  • Özelleştirme: No
  • Kodlanmış Modu: Öğrenme Kodu
  • Beyin Ünitesi Çalışma Gerilimi : 12 V ± 3 V
  • Çalışma Frekansı: 433 - 434 MHZ
  • Araba üretildiği Ülke/Bölge : Çin
  • Uzaktan Kumanda Statik Akım: No. 100 uA
  • Beyin Ünitesi Statik Akım: 6 r mA
  • R/C Fonksiyonu: İle
  • Değişim Parça Numarası: Seksen iki milyon altı yüz otuz sekiz bin otuz beş
  • Çalışma Sıcaklığı: -40° - +80°
  • Malzeme Türü: Plastik Ve Metal
  • Modülasyonlu Yolu: FSK
  • Diğer Parça Numarası: LT113
  • Siren Ses: 110-125 dB
  • Marka Adı: carwitmate
  • Uzaktan Kumanda Çalışma Voltajı: 1.1-1.6 V
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.