Cock Ring Titreşimli Penis Halkası klitoris uyarıcı Mayamang uzun ereksiyon ve daha yoğun boşalma Seks Oyuncakları

v93303

Yeni ürün

17.76TL

Etiketler: titreşimli cock ring, cock ring, penis yüzüğü, Ucuz titreşimli cock ring, Yüksek Kalite cock ring, Çin penis yüzüğü Tedarikçiler.

Çift Zevk Penis Cock Ring Titreşimli Halka, çiftlerin daha uzun ereksiyon uyarıcı klitoris ve daha yoğun boşalma sex Çiftler Çift Zevk Yüzük Özellikleri Açıklama

Çiftler Sert Horoz Halka Güç İle Gel!

Vibe-licious titreşimli cock ring karşılaşma var. Bacalı 2 ¾ mavi cock ring uzanır gitmek için herhangi bir boyut horoz üzerine uzun ve güçlü destek. Daha düşük bir yüzük taşaklarına orgazm yoğunluğu kadar sarar. \\ \ 'De nefes nefese kalmış O hisler gıdıklama klitoris veya eşek için uğultu üst-monte vibratör-ayarlamak için bir düğmeye basmak. Piller içerir. Tek kullanımlık.

Ultra-esnek çiftler titreşim ile zil horoz

2 ¾ uzun x 1 geniş

Esneklik için yapılmış ultra-esnek TPR

Konfor için bacalı cock ring ve destek

Alt halka daha yoğun orgazm için topları destekler

Üstündeki tek hızlı vibratör kapalı ve anahtarlar

Tek kullanımlık vibratör güç 25 dakika verir

Kendi penis yüzüğü kullanmak boşaldığında vibe çıkarın

Cock ring yumuşak gıdıklıyor ekstra uyarılması

Büyük için klitoral ya da anal ilişkiden

Duş veya spa kullanım için su geçirmez

Ücretsiz piller

Eğlenceli, basit, esnek, ve oh-so -! Bir sonraki cinsel ilişki karışımı içine bu seksi cock ring atarak hatırlamak olun! Çiftler Çift Zevk Horoz Halka penis ve topları inanılmaz destek ve stimülasyon sağlar. Sonra gıdıkla ve sevgilisi\\'s klit yoksa seni kızdırmak cock ring\\ \ 's uğultu vibratör kullanın. Bu seksi cock ring ikinize de memnuniyeti ile patlama olacak!

Bu horoz yüzük kilitli ve yüklü olarak gelir o\ \ \'eylem için hazır paket çıktı. Kullanmak için, sadece dik kuyruğun bu titreşimli cock ring kayma. Bu horoz halka bacalı ve süper elastiktir. Bu yüzden sadece en boyutları uyacak, ama o\ \ \'rahat dur ll. Hatta daha fazla destek istiyor? Zevki artırmak için testislerin etrafında alt yüzüğü uzat.

O zaman sadece Çiftler Çift Zevk Cock Ring\\ \ 's vibratör açın. Bu uğultu küçük dostum ekli gıdıklayıcı vahşi gitmek yapar ve\'zevkle aşığın çılgın olun ll\ettiler. Zevk klitoral ya da anal duyumları. Vibratör\\ \ 'In gücü tükenmiş, sadece küçük kurşun vibratör çıkarın. Hala bu sıkı horoz yüzük ile sonsuz eğlenceli olabilir.

Bu cock ring su geçirmez olduğundan, spa veya duş keyfinize bakın çekinmeyin. ????????????? Ürün 12 ay garanti garanti. Eğer öğe kusurlu İse (aksesuarlar hariç) güvenle satın aldıktan sonra 7 GÜN içinde bize haber verin lütfen. İletişim Olmadan Açık anlaşmazlık yok. Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 15 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Lütfen iade edin önce sonra servis personelimiz başvurun. Eğer madde 1 ay içinde kusurlu ise, iade aldıktan sonra, yenisi gönderme TEK YÖNLÜ yük omuz olacağız. Kusurlu madde aldıktan sonra (kargo dahil değil) ya da teklif geri ödeme. Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Senin için kusurlu madde aldıktan sonra Tamir edeceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda. Ambalaj & Nakliye

Büyük bir titizlikle ambalaj her ayrıntıyı size güvenli sevkiyat sağlamak için alıyoruz .Bu nedenle onu almak için imzalamadan önce paketi kontrol edin, eğer kırık veya hasarlı ise, taşıyıcı bir kayıt yapabilirsiniz lütfen. Aynı zamanda, bir fotoğraf çekmek ve bize gönderin, biz sizin için ilk anda sorun biter.

Nakliye Çin Sonrası Hava Posta, genellikle 15-40 iş günü gelmesi gerekir. Eğer öğeleri acil ihtiyacınız varsa, EMS nakliye yöntemi seçin ve 3-7 iş günü (teslimat süresi) ekstra kargo bedeli ödemek lütfen. Ve siparişiniz 199 $ulaşırsa, size ücretsiz EMS/DHL ile bayed ne tüm öğeleri göndereceğiz . Çok hızlı. Hoş geldin dükkanıma sevme öğeleri bulmak. Gümrük Vergisi ve Vergisi sıfır ya da minimum vergi üzerine aldığınızdan emin olmak İçin, Belki de düşük değeri olan "oyuncaklar/hediye" ek ithalat vergilerinin tabi olarak ilan edebiliriz. Vergilerle, gümrük ücreti ile ilgili. İthalat vergileri, Vergiler veya diğer gümrük ücreti teslimat sırasında kargo şirketi tarafından tahsil edilir. Tedarikçiler ülkenizdeki gümrük kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değildir. Ek maliyetler veya gecikmeler uluslararası ticaret sırasında ortaya çıkabilir. Para iadesi talebinde veya negatif geri bildirim bırakmak için bir neden olarak ek ithalat masrafları veya gümrük gecikmeler kullanmayın umuyoruz. Personel Seç

  • Marka Adı: MaYaMang
  • Müstehcen: No
  • Öğe Türü: Penis Halkaları
  • Model Numarası: M-087
  • Malzeme: Silikon
  • Müstehcen Resim: No
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.