EİOSX V Fren CNC Alüminyum BMX Fren Adaptörü MAHALLESİNE 412/SP8 tamir için 451 BMX Parçaları Uzatmak

v93388

Yeni ürün

109.05TL

Etiketler: fren adaptörü, V Fren, bmx frenler, Ucuz fren adaptörü, Yüksek Kaliteli v fren, Çin Tedarikçileri bmx frenler.

EİOSİX V fren koltuk uzatma 16 BYA412 14-inç tamir koltuk 4 parça , 4 sabitleme vidaları uzantısı da Dahil olmak üzere 451 inç, SP8 tamir, çelik çerçeve Rengi için uygun: Siyah / Gümüş adaptör-genişletme

Ağırlık: yaklaşık 61g

Yeni yükseltilmiş türü, daha hafif ve daha İyi uyumluluk

1. Sevkiyat neredeyse Hoş Standart Kargo ile kargo , paket için takip numarası olacak.

2 Talimat:paketi ayrıntıları işaretledik ağırlık ve boyut malların gerçek ağırlık ve boyutu değil, eğer gerçek ağırlık ve boyutunu bilmek gerekiyorsa, sadece bize başvurmanız gerekir.

3. Alıcı ile nakliye yük eklemek için iletişime daha hızlı nakliye yöntemi, EMS, DHL vb gibi kullanmak istiyorsanız.

4. Nakliye zamanı talimat:alıcının gümrük zamana bağlıdır, onları beklemek için sabırlı olun lütfen. gerçekten daha önce onları alabilirsiniz diliyoruz.

Satış sonrası hizmet:

Sevkiyat öncesi malların kalite kontrol edeceğiz. Eğer bazı beklenmedik sorunlar meydana varsa, aşağıdaki yollarla dostu alıcı ile sorunları çözmeyi umuyoruz:

1 Eğer kalite sorunu Varsa, alıcı 15 gün içinde mal aldıktan sonra anlaşmazlık açmak, alıcı tanımlamak için satıcı için fotoğraf ya da video ve diğer kanıt sağlaması gerekir.

2 Adam-hasar yaptı, alıcılar tam sorumluluk almak.

3 Ürün kalitesi işleme programı:

1) alıcı bize iade nakliye masrafları mal geri dönerek mal aldıktan sonra ,alıcı göndermek için nakliye ücreti ödemek ve yeni bir ürün göndermek olacak.

2) her ürün mükemmel, Eğer ürün büyük kusuru varsa ve onları kullanabilirsiniz, tazminat olarak kupon mağaza göndereceğiz.

Geribildirim:

1. Eğer ürünlerimiz ile satisied değilseniz, lütfen onları aldıktan sonra en kısa sürede bize ulaşın. En iyi tatmin kadar sorunu çözmek için çalışacağız.

2. Lütfen bize başvurmadan önce kötü geribildirim bırakmayın.

Vergi:

Vergi ödeyen her vatandaşın görevidir, alıcı vergi hepsi sorumlu gerekir. Nedeniyle vergi sorunu için, alıcı reddetme mal almak, alıcı yük çıkışı ve ev Sorumlu gerek.

Keşke burada büyük bir alışveriş deneyimi var.

  • Marka Adı: OUMİAO
  • Fren Sistemi: (Sürtünme Tekerlek Fren V Fren
  • Kullanın: BMX
  • Model Numarası: Dört yüz elli bir
  • Malzeme: Hafif Alaşım
  • Bileşenleri: Kumpas Fren
  • Boyutu: 451
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.