Takı Yapımı İçin moda 4/6/8/10/12MM Doğal Taş Sarı Kedi Gözü Taş Gevşek Boncuk DİY Bilezik ve Kolyeler

v93552

Yeni ürün

10.22TL 9.74TL

Etiketler: taş çapraz boncuk, taş akrep, Boncuk yaka, Ucuz taş çapraz boncuk, Yüksek Kaliteli taş akrep, Çin boncuk yaka Tedarikçileri.

Eğer başka bir renk istiyorsanız, aşağıda bulabilirsiniz. :)

Takı Yapmak İçin 4/6/8/10/12MM Doğal Taş Sarı Kedi Gözü Taş Gevşek Boncuk DİY Bilezik ve Kolyeler

Çin İmalat Spacer Metal:Metal Ülke/Bölge marka:Yeni Malzeme:Taş Taş:Hiçbir Taş Ana Renk: Resme Bakın Uzunluğu:16" Şekli:Yuvarlak Tarzı:

ÖDEME alipay kabul ediyoruz.tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.Ödeme emri 3 gün içinde ,eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapamıyorsanız,birkaç dakika sonra yeniden deneyin ödemeler için büyük bir titizlikle ambalaj her ayrıntıyı size güvenli sevkiyat sağlamak için aldığımız PAKET 3 gün içinde tamamlanır lütfen bekleyiniz olmalı .Bu nedenle onu almak için imzalamadan önce paketi kontrol edin, eğer kırık veya hasarlı ise, taşıyıcı bir kayıt yapabilirsiniz lütfen. Aynı zamanda, bir fotoğraf çekmek ve bize gönderin, biz sizin için ilk anda sorun biter. NAKLİYE dikkat, Lütfen! Çin anakaradan uluslararası satıcı vardır. Lütfen herhangi bir soru veya herhangi bir özel istek varsa, bizimle temas kurun. 24 saat içinde bize Kargo yolu arasındaki zaman farkını cevap vereceğiz: Ücretsiz kargo sipariş Çin post hava posta ile sevk edilecektir. USD199 ama eğer sipariş miktarı fazla.00,DHL 5-7gün içinde gelen ,FedEX,UPS veya EMS tarafından ücretsiz olarak göndeririz. Nakliye zaman: Çin post air mail normal olarak 15 - 35 iş günü içerisinde ilan edildikten sonra gelecek. Bir ara gümrük veya hava sorunu için 35-48 için gün gün gecikmeli olacak. GERİ iade kabul Ediyoruz. Eğer madde ya da kırık geldi öğe ile memnun değilseniz,pls derhal kısmi iade veya yeniden göndermek için aşağıdaki 1: koşullar bize ulaşabilirsiniz.Geri orijinal durum var; 2 olmalıdır.14 gün içinde iade; 3.Alıcılar iade posta ücreti ödeyecek. Sizin memnuniyetiniz geri bildirim ve olumlu geribildirim bizim peşinde olduğunu. iş geliştirme bizim için çok önemli, saygılarımla Eğer ürün memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz .’ Son derece bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın In takdir ve iade ediyoruz. Sadece 1 dakika sürer. Teşekkür ederim! :) Eğer olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating eksiğimiz var gibi hissediyorum,pls bize ulaşın eğer elimizden geleni yapacağız . Teşekkür ederim! :)

  • Madde Çapı: 4/6/8/10/12MM
  • Marka Adı: LNRRABC
  • İnce veya Moda: moda
  • Malzeme: Taş
  • Öğe Türü: Boncuk
  • Model Numarası: Beş
  • Ağırlık: 60g
  • Maddenin Şekil: Şekli yuvarlak-parlak-
  • Ünite Tipi: Pack
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.