Sadece Numune için Ödeme

v93627

Yeni ürün

6.86TL

Etiketler: ödeme, örnek, Ucuz ödeme, Yüksek Kaliteli örnek.

Bu adresinden sadece örnek için ------ olur Pls bizimle herhangi bir iletişim olmadan sipariş vermeyin!!! Aksi takdirde, doğrudan sipariş iptal edeceğiz, ve ben herhangi bir sorumluluk kabul etmeyecek!!! A. Ürün Açıklaması Ve Resim Görüntüleme:

Sadece örnek nakliye ödeme için

B. Ödeme Yolu:

Escrow & T/T

Nakliye Online & Sınırlar Doğrulayan :

Mağaza DHL, TNT, EMS, FEDEX, ÜCRET ve diğer özel express Logisitic servisi gibi HOŞ Online Lojistik tarafından koli gönderecek. Gerçek ağırlık ve boy gösterdik ve sizin için daha ekonomik Hızlı Servis seçeriz, belki secilir İfade ile aynı değildir. Bunu farklı ifade servisi ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğiz! Daha fazla ayrıntı ve özel istekler için trademanager online bizimle irtibata pls. Seni en iyi şekilde hızlı ve etkin hizmet sunmaya çalışacağız. D. Renk Tolerans & Sınırlar Doğrulayan :

Bizim mağaza fotoğrafçı tarafından çekilen tüm fotolar göstermiştir elimizden doğanın en gerçek ve ürün görünümünü tutmaya çalıştık. Ama hala %100 aynı garanti edebiliriz. Eğer herhangi bir renk tolerans kabul edemediği varsa, pls satın almak için dikkat! O fotolar bu nedenle renk dayanıklılığı hakkında herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğiz! ABD & Sabit/Büyük/Hakkında E. Siparişler Tedarik Özelleştirilmiş:

Parfüm şişe Sprey Mist çeşitli moda güzellik ürünleri, Kozmetik Konteyner, Havasız Pompa şişe de dahil olmak üzere, itiyoruz, Küçük Plastik kavanoz ve boş kozmetik ambalaj Perakende ve Toptan satış , tüm ürünlerde sürekli tedarik devam edecektir. Tabii ki, herhangi bir ulaşan ADEDİ sipariş seri üretim için özel isteğine göre düzenlenir. İpek dekorasyon-serigrafi ve sıcak damgalama kullanılabilir. Eğer herhangi bir sorgu veya yeni tasarım istek varsa, pls benimle temas kurmaktan çekinmeyin.

  • İşleme Özelleştirilmiş: Evet
  • Model Numarası: örnek
  • Öğe Türü: Doldurulabilir Şişeler
  • Boyutu: as per client's requested sample
  • Paket Boyutu: 1cm x 12cm x 10cm (0.39in x 4.72in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.