Pirinç Sebze Meyve Kesici Kalıp seti 8Pcs Çiçek Şekli Kesici takımlar Bisküvi Kalıp Paslanmaz Çelik Pasta Kurabiye kalıbı Karikatür/

v93692

Yeni ürün

31.48TL

Etiketler: meyve kesici, Sebze Araçları, Meyve araçlar, Ucuz meyve kesici, Yüksek Kaliteli sebze araçları, Çin meyve araçlar Tedarikçiler.

Mağaza Mutlu nakliye Hoşgeldiniz

Lütfen mağazamızla QR kodunu tarayın lütfen

daha 25 hizmet tadını çıkarın!

Birçok stilleri seçebilirsiniz,mağaza bağlantısını kontrol edin şunlardır:

Pirinç Sebze Meyve Kesici Kalıp seti 8Pcs Çiçek Şekli Kesici takımlar Bisküvi Kalıp Paslanmaz Çelik Pasta Kurabiye kalıbı Karikatür/

Kullanmak ve temiz özellikler: 100% yeni ve yüksek kaliteli Kolay ve rahat. Restoran, otel ve ev kullanımı için gerekli mutfak aksesuarı. Paslanmaz çelik, içinde ve dışında, keskin ve güçlü zahmetsizce sebze kesmek için cilalı, sadece seçim için Birçok şekil avuç içi ile bastırarak kes: kiraz çiçeği, erik çiçeği, kasımpatı, beş köşeli yıldız kalıp Multi-kullanımı: yapmak fondan kek, bisküvi, kurabiye, suşi, meyve, sebze ve kelebek Bu şehriye kesici Takım çalışmasına ve temiz, günlük hayatınızı keyifli hale hızlı ve kolaydır. Meyve salataları üretimi çocuklar için lokma büyüklüğünde parçalar oluşturmak için ya da İdeal.

Özellikler:

Türü:Meyve Ve Sebze Araçları

Malzeme: Paslanmaz Çelik ve plastik.

Renk: Gümüş

Paket Ağırlığı:130 g

*5.5 cm paket Boyutu:18.3*16

Paket içerir:

8pcs Kesici Kalıp 1 Set

1 servis. Sizin memnuniyetiniz hedefimiz. 2. Müşterilerimize en güvenli ve en kolay satın alma deneyimi sunan için varız. 3. Stiller ve tüm ihtiyaçlarınız için renk büyük bir çeşitlilik ile en yeni tasarımları sunuyoruz.

Sevk sistemi ödeme teyit üzerine 7 iş günü ile ürün sevk Edeceğiz. 1. ( Yoğun sezon,kötü hava 2 gecikmeye yol açacaktır) normal durumda Çin Post Air Mail: 10-60 gün. Paketin değeri Express sunuyoruz, ama müşteri Gümrük içinde taxs,DHL,ePacket,e olarak ödemek gerekir-EMS (Eğer vergi sorunu Varsa, özel yavaşça aşağı sizin için azaltmak için iade politikası: 1 aviod için yapacağız. Bizimle irtibata geçin ve eğer herhangi bir sorun varsa bize fotoğraflarını gönderin, 2 satın alma üzerinde %100 memnuniyet sunuyoruz. Eğer ürün memnun değilseniz, geri gönderebilirsiniz ve 3 dönüş posta ücreti ödemeniz gerekiyor. Renk Diffrences gibi farklı monitör, aydınlatma, arka planlar ve vb renk yansıması olarak pek çok sebebi olabilir. yorumu:

Lütfen Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, bize negatif geri bırakma,

öncelikle sorunları çözmek için lütfen bize ulaşın, sorunu çözmek ve sizi memnun bir çözüm vereceğiz.

Çok teşekkürler!!

  • renk: Kolu renk rastgele olacaktır
  • Meyve Ve Sebze Araçları Türü: Öğütücüler & Dilimleyici
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Stil: 3 farklı
  • Sertifika: CE / AB
  • Miktar: 8PCS/set
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Yazın: Meyve Ve Sebze Araçları
  • Model Numarası: NL1703168l
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)

İlgili ürünler

Trending.