2017 chevrolet'nin son ... Chevrolet Oryantal Dans Etek Pamuk Yeni Sıcak Satış Kadın Kostümleri Oryantal T721 İçin Üst+etek takım Elbise Egzersiz

v9392

Yeni ürün

70.78TL 62.28TL

Etiketler: chevrolet'nin son ... Chevrolet göbek, Oryantal Dans Etek, chevrolet'nin son ... Chevrolet göbek dansı, Ucuz chevrolet'nin son ... Chevrolet göbek, Kaliteli oryantal dans etek, Çin chevrolet'nin son ... Chevrolet oryantal dans Tedarikçiler.

NOT

Bu bağlantı üst+güvenlik pantolon ile etek içerir

Kalıcı pamuk çok rahat ve nefes

96cm 60 28 en top32cm etek için bir boyut-50cm göğüs 62-96cm bel-

için 155-175cm ağırlık 45-68 kilo kadın

Lütfen izin ver manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm farklı,teşekkürler lütfen unutmayın 1cm=yüksek kalite ,şık ve eşsiz tasarımı ile yeni 55 inç Marka . Güzel , giymek Kolay ve kolay 2016New tasarım taşımak ve saklamak için. Profesyonel dans kostümü herkes dans etmeye yardımcı olacak. Yumuşaklık ve taşımak için sevgilisi ve kolay dans ve yıkama için olmalı koleksiyon hafiflik çok iyi satış bir duygu verir.

Her zaman rekabetçi bir fiyata yüksek kaliteli ürünler sunmak için ve birinci sınıf hizmeti sunmak için çalışıyoruz çabalıyoruz ve alışveriş zaman zevk umuyoruz

Bilmeniz lütfen

Mağazamıza Hoşgeldiniz !

Not:(lütfen sipariş önce okuyun)

Nakliye hakkında

Ücretsiz kargo (taşıma geçerli modu DHL,Singapur paket,Hollanda,paket,parsel,Rusya, Çin Post) ülkeye bağlı olarak farklı toplu taşıma araçlarının normalde 20 gün içinde gelecek seçeceğiz.(Noel,Çin Yeni Yıl vb.) Tatil Sezonunda nakliye süresi normal süreden daha uzun olabilir.Lütfen bir gecikme olarak başka bir 5-10 gün ekleyin.

Hakkında Toptan

Merhaba,soruşturma için teşekkürler,eğer büyük miktarda satın almak için,lütfen bize e-posta göndermek isterseniz,en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

Hizmeti hakkında

Her değerlendirmek için dikkat ederiz, Eğer ürün veya hizmet ile memnun değilseniz,bizim müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz,en kısa sürede sorunu çözeceğiz.100% müşteri memnuniyeti için kararlıyız.Mükemmel hizmet,geri ve müşteri memnuniyet garantisi %100 tam para ile geri bağlılığımızı sunuyoruz.

Güven İle Teklif!

Fabrikamız

  • Malzeme: Pamuk
  • Makale numarası: T721
  • Dans Türü: Göbek Dansı
  • Boyutu: All yards
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Model Numarası: T721
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.