Zerafet Fetiş seksi %100 doğal parmak açmak için yay ile lateks eldiven kelebek yeni stil

v93934

Yeni ürün

136.49TL

Etiketler: Lateks eldiven, eldiven eldiven, eldiven yay, Ucuz lateks eldiven, Yüksek Kaliteli eldiven eldiven, Çin yay Tedarikçiler eldiven.

Bu %100 doğal lateks ürün sadece sizin için kesilmiş ve el yapımı. Özel olarak size çekmek için ve sen tüm doğru yerlere bas tasarlanmıştır. (0.016 inç) 0, 40 mm kalınlığında, her iki esneklik ve dayanıklılık için en uygunudur. (Ya da doğrudan resim tarafından uygulanan vücut üzerine giyilen sıkı bir cilt için, "ikinci cilt" etkisi üretmek eğilimindedir.

Özellikleri

100% doğal lateks etrafında-en iyi kalite.

(0.3 mm,0.4 mm,0.5 mm ve 1 mm)esneklik -0.40 mm kalınlığında—yüksek seviye de mevcuttur

-Tüm boyutları mevcuttur. Özelleştirme son derece memnuniyetle, Satıcı Başvurun lütfen.

-ADEDİ her madde için 1 adet olup; teslimat süresi 10-20 gün içinde.

-OEM ve ODM siparişleri son derece bekliyoruz.

Giyen

Genel olarak lateks elbise dar olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle bir yağ yardımı olmadan koymak zor olabilir. Giydiği için lateks catsuit hazırlama 3 ana yöntem vardır.

Sokak talk pudrası ve toz lastik karşı çok görünür olduğundan (1) Hafifçe giymeden önce talk ile elbisesinin içindeki toz.

(2) Eros Bodyglide" ya da "Eros Soyunma Yardım Tarikat gibi "yağ gibi" silikonlu Kullanın. Gerekirse bu giysi içinde ve cildinize ince bir tabaka uygulayın.

(Azaltılması ya da soyunma kauçuk klor için lateks yüksek sürtünme ortadan kaldırarak üçüncü Bir yöntem, 3). Lastik kolayca aşırı güç giysi çekerek kullanılır işaretli veya tırnakları ile yırtılmış olabilir. Emin olun giysinizin iyi yağlanmış veya talced var. Ayrıca herhangi bir zarar görmemesi için hafif pamuklu bir çift eldiven giymek isteyebilirsiniz. Lateks çıplak elle tutarken giysi ile temas önce temiz olduğundan emin olun. Lastik eğer bakır, pirinç veya Bronz ile temas - bakım bakır sikke ile kalıcı olarak kahverengi lekeli olabilir unutmayın.

(4) Asla lateks uçucu yağlar maruz

(5) Asla çıplak alev ve ateş için lastik yakar gibi giysi açığa

Parlatma

Giysi sizin unshined teslim edilmiş olacaktır. Parlaklık, cila silikonlu kullandığınız gibi ‘Eros Bodyglide’ ya da ‘Eros Soyunma Yardım Kült öneririz

Hiç mobilya cilası kullanarak parlaklık ve bu lastik yok gibi petrol bazlı kayganlaştırıcılar ve kremleri kaçının.

Parlak yüzeyi kalıcı olarak çizilebilir gibi çok sert ya da sert bir bez ile giysinizin dış yüzeyine sürmeyin.

Temizlik

Temiz, sıcak su kauçuk giysiler yıkayabilirsiniz. Deterjanlar ve sabunlar kaçının. Her zaman yumuşak bir havlu ile fazla suyu silip düz kuru veya kuru damla asılı bırakın. Lastik eğer çok sert ovuşturdu, çok nazik olun Eğer çizilebilir. Asla kuru kuru temiz çamaşır ya da giysi demir.

Depolama

Lateks elbise ısı, açık renkli giysiler düşer, metaller, yağlar, solventler, yağ ve ateş ışık (özellikle parlak güneş ışığı ve güçlü UV ışık) kaynaklarından uzak bir dolapta asılı en iyi saklanır. Nemli Depolama Koşulları önlemek

Dikkat edin

1. İyi uyum sağlamak için, lütfen ayrıntılarını gösteren grafiğe göre ölçümleri bırakın veya adresimiz: snail708#outlook.com onları gönder.

2. Öğeleri hoşgörü belki %3 Bu el yapımı.

3. Tüm eşyalar nakliye sırasında izlenebilir. DHL/ TNT/ FedEx/ UPS gibi iş express seçmenizi öneririz.

Hakkındaki Görüşleriniz

Geri bildirim ikimiz için de çok önemli, ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim için, Eğer ürün memnun iseniz, lütfen bize yardım edin, size makul bir çözüm vereceğiz, Sizin memnuniyetiniz ilk hedefimizdir. Teşekkürler!

  • renk: Özelleştirilebilir
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Eldiven Boyutu: 7, 7 1/2, 8, H, S, M, L, XL, XXL, Bir Boyutu
  • Malzeme: Lateks
  • Desen Türü: Çiçek
  • Öğe Türü: Eldiven & Mittens
  • Eldiven Uzunluğu: Bilek
  • Stil: Yenilik
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Model Numarası: han-92
  • Paket Ağırlık: 0.19kg (0.42lb.)
  • Ünite Tipi: Çift
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.