Küpe İçin Yüksek Kaliteli Fiberglas Vintage Bayan Manken Manken Kafa Büstü & Şapka & Mücevher Ekran

v93980

Yeni ürün

704.39TL 380.38TL

Etiketler: manken mankenleri, kafa büstü, manken manken kafası, Ucuz manken mankenleri, Yüksek Kaliteli kafa büstü, Çin manken manken kafası Tedarikçiler.

Manken boyalı kafa mükemmel dekoratif sayaç ekran. Fiberglas yapılmış.

boyalı özellikleri ile manken kafa peruk büyük bir ekran, mücevher ekran yapacak.

Müşterinin dikkatini çeker benzersiz görüntüler ile mağaza giyinmek.

Kulak Olmadan, ama küpe delikleri ile 20,5" Özellikleri: Kadın Manken Kafası Fiberglas yapımı ölçü: Yükseklik:19" Baş çevresi :. Muhteşem makyaj

Benimle herhangi bir soru lütfen sözleşme~~

Çoğu durumda, alıcı herhangi bir gümrük ödemek. Bir hediye ve vergi önlemek için düşük bir değer olarak ilan edeceğiz. Ama bazen bazı ülkelerde, gümrük memuru sıkı olabilir. herhangi bir gümrük ücreti sorumlu değiliz, kendi evin gibi Brezilya,Polonya,İtalya gibi kontrol gümrük politikası Lütfen. Eğer gümrük ücreti ödemek varsa, kendi ülkenize görevinizdir, alıcı bu durumu anlamak gerekir.

Bu parcle gerçek değerini bildirmek için, lütfen bu sırayla mesaj,e-posta veya trademanager bize söylemek gerekirse .

Sıcak garantiler:

1. Hızlı işlem: siparişiniz 48 saat içinde işlenebilir.

2. E-paket ve Küresel postalar desteklenen hızlı kargo hizmeti.

3. Kalite güvence: İade ve Geri ödeme politikası desteklenmektedir.

Renk:

1. Tüm mal, dikkatli düzeltme sistemi ve renk mümkün olduğunca ve gerçek emtia ayarı, fiziksel profesyonel fotoğrafçı için fotoğraflar.

2.Ama lambanın ışığı farklı renk, görüntü renk sapması, kişisel anlayış için nesne bu sorun, mal kalite sorunu ait olmayan bazı renkli fotoğraf var, olabilir, gerçek mal ile son rengi esas alınacaktır.

BOYUTU:

1. genellikle birim olarak 'CM' alır.

2. Boy ve kilo ve boy arasında mutlak bir ilişki vardır. 155CM yükseklik 168CM yükseklik ile aynı boyutta elbiseyi giyebilir

3. Göğüs boyutu boyutu seçiminde önemli bir faktördür

4. Boyutu personelinin göğüs boyutu çalışırken görünmez iç çamaşırı giyiyor sonra.

İpuçları: Boyut grafik sadece 2cm 1 ölçüm hatası ile başvuru için, kalite sorunu normal değil, lütfen anlayın vermek değildir.

Gönderi:

1. İzleyin farklı istek için 3 çeşit farklı sevkiyat hizmetleri sunuyoruz:

1: Çin post air parcel.

Buna göre Diğerleri taşıyıcı seçme hakkı devam ediyoruz.

Ama 15-40 iş günü ilan edildikten sonra gerçekleşiyor. Bazen gümrük veya diğer sorunlar, bu tür yerel hava durumu sorunu nedeniyle 36-80 iş günü civarına kadar, yani ürünler beklemek için yeterli sabır ihtiyacınız olacak. Ve bu sevkiyat yolu seçerseniz, o zaman eğer bu gecikme kabul edersiniz düşünüyoruz.

-Ücretsiz kargo--EMS, E-paketleri hakkında 5-20 iş günü sürer DHL global mail 2: Olmayan; E-paket ve küresel posta kullanmanızı öneririz.

3: Non-ücretsiz kargo-- DHL, UPS, FEDEX, TNT , 3-7 iş günü hakkında almak;

Normal taşıyıcı, sizin için daha hızlı taşıyıcı seçme hakkı tutarız aynı zamanda olarak Çin post seçin.

2. Lütfen dikkatine uluslararası teslimat çok yerel özel ve posta servisi bağlıdır . Asgari vergi üzerine, düşük değere sahip öğeyi ilan edeceğiz aldığınızdan emin olmak için; her türlü ithalat sorumlu sensin.

3. Lütfen nakliye yolu ve ödeme onaylayın ve size en kısa sürede ürün kargoya vereceğiz, sonra takip numarası anlatacağız;Zaten ürün aldığınızda iyi bakılacak.

4. Tüm siparişler, standart ambalaj içinde gönderilir. Lütfen Detay Adı/Adres/ posta kodu/telefon numaranızı teklif emin olun , Uluslararası Gönderiler taşıyıcı için gereklidir. Adres /telefon numarası olmadan Uluslararası bir siparişin sevk edemeyiz. Escrow teklif varsayılan adres için gemi, eğer bizi haberdar etmezseniz olacağız. Adresinizi bırakın ve telefon numarasını önemlidir. Parselin İsim /Adres/ posta kodu/telefon numarası gibi yanlış bilgiler nedeniyle iade olduğu zaman, sorumluluk almıyoruz . Yanlış bilgi nedeniyle tüm masrafını kendiniz tarafından karşılanacaktır.

5. Ödenmemiş paket GÜMRÜK senin, " harçlar ve vergiler ", Gemi ve belirli masraflarınız olabilir tahmin KDV, harç ve/veya vergiler ve olamaz toplamaz. Eğer bu ek ücrete tabi yaparsan, paket için gümrükten hale getirmiş olmalılar. KDV, ithalat vergileri, hükümetiniz tarafından da uygulanabilecek vergi veya gümrük ücretleri tabi olabilir. Gümrük işlemleri için herhangi bir ek ücret ödenmesi gerekir. İthalat vergisi, KDV, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu suçlamalar alıcı var mı?s sorumluluk.

6.Gümrük,İthalat vergileri, vergiler veya diğer gümrük masrafları kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.

İade ve Geri ödeme politikası desteklenir:

1.Hiçbir sebep iade ve değişim maddenin politikasını destekliyoruz, ama (vardır nakliye, vergi ve gümrük vb maliyeti) iki yönlü nakliye için tam maliyet ödemek zorunda.ve k iyi durumda maddenin eep , aksi takdirde hemen geri dönmek reddetmeye devam edeceğiz. Tüm iade politikası öğeyi alma (zaman noktası başlangıç) 3 gün içinde geçerli olmalıdır.

2. yanlış ve sorun öğeler, 3 gün içinde bize ulaşın ve Video ya da Fotoğraflara onay kanıt veriniz. Madde sorumluluğumuz olarak değerlendirildiğinde, geri ödeme ve iade politikası sunuyoruz. 5%-50% kısmını geri almak, Eğer bu madde kabul edilmiş ve yurt içinde tamir edilebilir olabilir. Eğer tamir veya kabul, tamamen kırık değil, yanlış ya da sorunları öğeleri aldığımızda size tam para iadesi veya yeni bir değişiklik yapacağız.

  • Model Numarası: zydz
  • Manken Türü: kafa
  • Stil: Stand
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Malzeme: Fiberglas
  • Boyutu: Height
  • Marka Adı: Büyük para
  • Özellik: Artı Boyutu
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 25cm x 47cm (9.84in x 9.84in x 18.50in)
  • Paket Ağırlık: 1.9kg (4.19lb.)

İlgili ürünler

Trending.