Ek Dönebilen Balık 12pcs/lot Çelik&Pirinç Haddeleme Varil Döner Bölge Balıkçılar Yeni Balık Aksesuarlar Döner Sazan Paslanmaz

v93983

Yeni ürün

137.17TL 69.96TL

Etiketler: aksesuarlar aksesuarlar, Aksesuarlar balıkçılık, Paslanmaz Çelik, Ucuz aksesuarlar, Yüksek Kaliteli aksesuarlar balıkçılık, Çin Paslanmaz Çelik Tedarikçileri.

snap dönen bir balıkçı paslanmaz çelik ve pirinç yuvarlanan bir varil döner Balıkçılar bölgesine kolay balıkçıları farklı teçhizat veya sinker balıkçılık durumu değiştirildikten sonra hat kesimi ve yeniden başlatmadan değiştirmek için Yeni Kolay rigs yapmak balıkçılık Aksesuarları döner sazan. Her balıkçı çantası için çok popüler "Balıkçılık aksesuarları", ve bir zorunluluk vardır. Bizimle ilgili bir kuruluştur, balıkçılık ihracatçı, ithalatçı ve toptancı mücadele. Amacımız tüm müşterilerimiz için balığa uygun hale getirmektir. Ürünlerimiz en yüksek kalitede ve bizzat her aşamasında izliyoruz sıkı kalite kontrol standartları ile yapılır. Deneyimli balıkçıları olarak seçici fener istediği kendimizi biliyoruz ve bunu uygun bir fiyatla mücadele yüksek kalite balıkçılık. Biz terminal her türlü mücadele uzmanları. En popüler ürünlerimizden kanca örgü ve florokarbon dahil olmak üzere liderleri de dahil olmak üzere, rigs, sahte yemler, döner, olta takımları büyük yelpazemiz var. Olabilecek herhangi bir toptan soruşturma açığız. İlginiz için teşekkür ederim.

bunları da gerekebilir

  • Yazın: Tamir takımı
  • Paket Boyutu: 11cm x 5cm x 11cm (4.33in x 1.97in x 4.33in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Ünite Tipi: (12 adet/lot)lot

İlgili ürünler

Trending.