Sıcak Seksi Büyük Göğüs Baskı yeni Kadın Mayo Floral Büyük Fincan Bikini Mayo 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL Kristal Elmas Mayo

v94021

Yeni ürün

208.50TL 160.56TL

Etiketler: mayolu seksi, Mayo beyaz, bir parça kesip Mayo, Ucuz Mayo seksi, Yüksek Kalite Mayo beyaz, Çin tek parça Tedarikçileri kesip Mayo.

Yüksek kalite ile * yeni Marka.

*Marka: SYS

*1-3 cm *Kalça Paketi Kadın İçin düşünceli uygulanabilir cinsiyet: yaş dişi *aralığı: yetişkin *Hata aralığı. *(1) Altın Oran, rahat ve seksi tasarım .

*Yastıklı Sütyen ile mükemmel bir toplama etkisi.

*Güzel büstü çok Seksi Eğriler!!!

*Çekici ve şık Plaj kıyafeti en kız veya kadın uyuyor.

*Sağlıklı Malzeme o kadar güvenlidir.

* Yazın serin stil ve malzeme havalandırılmış.

Sutyen hakkında * elmas dekorasyon * ASTAR yapılan: 82%Naylon+18%Polyester *KUMAŞ: %90 Naylon+10%Spandex Haz veriyor. -

Boyutu: 3XL,4XL,5XL,6XL,7XL

Renk: Kırmızı,Yeşil ,Siyah,Mavi

Paket

* 1 PVC Çanta bir Ödeme yer

1. Escrow ile ödeme kabul ediyoruz . 2. Ödeme emri kapanış 7 GÜN içinde yapılması gerekir.

3. TOPLAM MİKTAR(Nakliye ve Taşıma ücreti) son fiyat artı S&H içerir.

4. Lütfen (renk, paketler, beyan değeri, vb.) özel isteklerinize dikkat edin.sipariş veya göndermek

ödeme yaptığınızda mesaj bize. 1 kargo. DÜNYA çapında hızlı ekspres ile Kargo

2. Siparişler ödeme doğrulama 24-48 saat içinde işlenmiş.

3. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

4. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve kısa sürede (para iadesi veya yeniden) bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 5. Ağırlıklı olarak isteğinizi ve ülkenin özel göre DHL/FEDEX/UPS/EMS/TNT/Hava Kargo kullanıyoruz. Döner/İadeleri

1. Alındığı tarihten itibaren bizimle irtibata geçmek için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve Hoş kimliğinizi bize vermeniz GEREKİR.

3. Alıcı ve Satıcının Hoş gelen işlem iptal SONRA TAM SİPARİŞ TUTARININ iadesi , orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, yapacağız . YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. İade kargo ücreti Alıcı tarafından ödenir, ama bir sonraki için kayıp telafi etmek için size indirim yapalım. Garanti

1. (Öğeleri hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garantisi hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir . 2. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize KİMLİK vermek gerekir. Geri bildirim

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Olumlu Geribildirim çok önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz. Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir. Bize

İyi donanımlı test ekipmanları ve güçlü teknik gücü ile ve profesyonel elektronik sigara üreticisi ve uluslararası bir üreticisidir.

Geniş bir yelpazede, iyi kalite, uygun fiyat ve şık tasarımları, ürünlerimiz yaygın farklı ülkede satılıyor.

Ürünlerimiz yaygın olarak tanınan ve kullanıcılar tarafından güvenilen ve sürekli geliştirme ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Hayatın her kesiminden gelecekteki iş ilişkileri için bize yeni ve eski müşterilere Hoşgeldiniz ve karşılıklı başarıya ulaşmak!

Firmamız, aşağıda:

Miktar : sadece çok ürün satmak ve küçük ve orta kaliteli hizmet sunmak-toptan müşteriler büyüklükte. Eğer siber bir mağaza ya da gerçek mağaza sahibi iseniz, en iyi tedarikçisi olacak.

Ürünlerimizi göndermeden önce özenle seçilmiş ve test edilmiş kalitesi.Tüm ürünler perakende için büyük bir marj var.

Paketimiz ellerine 5-9 gün içinde teslim ettikten sonra ulaşacak zaman.

(CRM), profesyonel satış ekibi ve mükemmel bir müşteri ilişkileri yönetim sistemi var hizmet. Online saat hizmet günde 20 saat kalmış. Sadece ücretsiz servis dönüş sağlayabilir , ama aynı zamanda bir kazanç elde etmek için çözüm kazanmak, satış artırmak için yardımcı olur .

BİZE bir şans verin, en iyi ecig iş ortağı se lo olacak r.

  • Öğe Türü: Bikini Set
  • Model Numarası: Bin dört yüz yirmi bir
  • Bel: Orta Bel
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Boyutu: XXXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
  • Uygun: Uygun boyuta doğru, normal boyutunu alır
  • Destek Türü: Balenli
  • Desen Türü: Baskı
  • Pad İle : Evet
  • Malzeme: Spandex,Naylon,Polyester
  • Renk Stili: Doğal Renk
  • Paket Boyutu: 2cm x 11cm x 7cm (0.79in x 4.33in x 2.76in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

İlgili ürünler

Trending.