Penis Hakkında Kadın Gay Aksesuar Askısı İçin mor saten Strapon Dildo Pantolon Esaret Lezbiyen Oyuncak Seks Ürünleri İçin Koşum

v94193

Yeni ürün

43.35TL 34.71TL

Etiketler: kadın dildo pantolon, dildo pantolon, Strapon Dildo, Kadın için ucuz dildo pantolon, Yüksek Kalite dildo pantolon, Çin strapon dildo Tedarikçiler.

Promosyon

Online mağaza tabanlı fabrika, biz iyi kalite garanti edemez. İşbirliği benzeri: Satış, toptan, online depolama hizmetleri ve her türlü açığız. Bize ulaşın!

Eğer fazla 35 $mal sipariş için ödemek varsa, ÜCRETSİZ için güzel bir hediye alacak. Bir sırayla farklı öğeleri TAMAM!

1. Bu kayış yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır.

2. Tokalı,bu kayış kesinlikle ayarlanabilir.

3.3 isteğe bağlı halkaları ile 3 farklı boy dildolar uygun olabilir.

4.Promosyon ürün,kesinlikle en iyi fiyat.

Eğer dişli kalitesi askısı için sen alışverişe seks hayatınıza biraz eğlence katmak için, daha sonra koşum rahat, güçlü ve tamamen ayarlanabilir kayış yelpazemiz sevgi duyacaksınız.

her ikisi de deri ve non-deri (vegan) kumaşlarda kullanılabilir koşum yüksek kaliteli kayış sunan kendimizle gurur duyuyoruz. Online alışveriş XXL kadar XXS tüm boyutları var, tam kalite garantisi ile bulabilirsiniz.

Eğer sen daha fazla koşum kayışı üzerinde daha arıyorsanız, Smspade online alışveriş kaliteli seks vites ve seks oyuncakları online yelpazemizi göz atın.---- Va-srhp.org/store/727548

Yeterince uygun hasta, rahatsız ya da sadece güçlü oldukları için genellikle Dildo ile hayal kırıklığı yaratan deneyimler yaşadım konuştuğumuz birçok müşteri. Genellikle Dildo kalitesiz malzeme ile yapılan ve bu yüzden asla gerçekten çalışıp çalışmadığını görmek için test edilmiştir, onları kullanan insanlar tarafından tasarlanmıştır. Ons şerit kullanan insanlar genellikle penetrasyon seviyor. Düz, eşcinsel, lezbiyen, bi-seksüel ya da transseksüel çiftler ve tekler ve aktif ve keyifli bir seks hayatının Yönetmelik, in # ar bir parçası olarak Dildo kullanın. Kayış-smspade itibaren kaliteli yapılmış ve son inşa, Dildo hakkında bize sorun ya da kendiniz için denemek için!

Aksesuarlar bu kayışı kumaş kemer ve buckes ile yapılır,bu yüzden hemen hemen her biri için tamamen ayarlanabilir ve uygundur.

Bu yüzden 3 farklı boyutta Dildo yer olabilir 3 yüzük değiştirilebilir nitelikte olan.

Bu kit dildo içermez dikkat edin. \\\\\ \ 'In tek alt\onu.

Bu kayış bu şekilde de kullanılabilir:

Güvenli ve Özel Paket:

Ekstra ücret ile hızlı kargo yol sağlıyoruz:

Çin post air mail ile kargo ücretsiz:

İade veya geri ödeme politikası:

Tüm öğeleri alıcı\\\\\\ \ 's doğruladı Va-srhp.org adres için sevk edilecektir. Ödeme yapmadan önce, adresinize gemisi yapmamızı istiyorsun adresi ile aynı olduğundan emin olun.

Öğeleri 3 iş günü içinde alınan temizledi ödeme sevk edilecektir.

Bazen tarih nedeniyle bir sıkıntısı gecikecek, ancak Va-srhp.org Mesaj Sistemi aracılığıyla sizi bilgilendireceğiz.

Dikkat: gümrük vergisi veya ücreti sorumlu değiliz. Ancak, sizin için en az edeceğiz.

Gönderilen ürünler vardır:

Çin Post en Dünya çapında yerler için kayıtlı ()

Parsel online izlemek için kullanabileceğiniz gönderi onayı, sonra takip numarası alacaksınız not:.

Parsel 7 ila 20 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 20 veya 35 iş günü kadar sürer olabilir.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok yerel gümrük ve posta servisi bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Nakliye işlemi sırasında ortaya çıkan herhangi bir hasar ya da zarardan sorumlu olacak.

Lütfen bu politika hakkında herhangi bir öğe dönmeden önce okuyun.

Daha önce herhangi bir geri dönüş Mesaj Sistemi veya müşteri desteği, e-posta yoluyla bize ulaşın. Bazı ek bilgi sağlamak için gerekli olacaktır.

İade edilen mallar orijinal durumlarını olmalıdır, böylece malların iade veya değişim için hak edebiliriz. Aldıktan sonra 7 gün sonra iade öğeleri onarmak için.

Bu durumda alıcı, pul sorumludur. Her müşteri için en iyi kalite ve hizmeti ile\\\\\\ \ 's garanti ediyoruz.

Tüm mal sıkı kalite kontrol ve test yoluyla dışarı gemi önce iyi durumda olduğundan emin olmak için gitti.

Normalde, paketi aldıktan sonra öğeleri bozuksa, 3 gün bize bildirin eşya için 3 ay garanti veriyoruz.

İade edilen mallar orijinal durumlarını olmalıdır, böylece malların iade veya değişim için hak edebiliriz. Aldıktan sonra 7 gün sonra iade öğeleri onarmak için.

Kontrol her madde için sevkiyat öncesinde şahsen kalite kontrol korumak için. Tüm öğeleri 100% yeni ve denetlenir.

Sevgili alıcılar, işi takdir ediyoruz, eğer hizmetimizden memnun değilseniz, olumlu tepkiler ve "OLUMLU 5 YILDIZ Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme) işlem ayrıntıları oranı bize" bırakın. [Hızı zaman zaman kargo konunun uluslararası transit atın lütfen.] Tanıma daha emin iş geliştirmemiz ve size daha iyi hizmet yapacaktır.

Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen, bize herhangi bir sorunu çözmek için fırsat verin. Olabilir endişelerinizi ve sıkıntılarınızı anlıyoruz ve elimizden geleni sorunları çözmek için çalışacağız.

  • Müstehcen: No
  • Silikon yüzük: 3 yüzük
  • Marka Adı: smspade
  • Müstehcen Resim: No
  • renk: Violet
  • Boyutu: 3 ring size
  • Malzeme: Satinand kumaş
  • Öğe Türü: Dildolar
  • Model Numarası: SO-06
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 26cm x 15cm x 10cm (10.24in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.