Mikro Limit WEDM için Anahtarı Pozisyon Anahtarı-Tel Kesme Makinesi Elektrik Parçaları MI

v94200

Yeni ürün

137.17TL

Etiketler: makine anahtarı, Pozisyon Anahtarı, Şalteri, Ucuz anahtar makinesi, Yüksek Kaliteli anahtar konumu, Çin anahtarı Tedarikçiler geçin.

Mikro Limit WEDM için Anahtarı Pozisyon Anahtarı-Tel Kesme Makinesi Elektrik Parçaları MI

Mitsubishi tel kesme Makineleri çalışan ve özellikle diğer daha kolay Tel makinesi bakımı özellikleri etkileyici bir dizi var. EROZYON teknolojisinde bir lider olarak, açıkça bu ekipmanın optimum verimle tutmak için tasarlanmış sarf malzemeleri tam bir yelpazesi geliştirdik.

EROZYON ekipmanlarınızın en, en uygun, en tutarlı, uygulamanız için yüksek kaliteli sarf malzemeleri ve makine kullanıyor olmanız gerekir.

Güvenebileceğiniz EROZYON sarf uzman ...

Şirket profili

2007 yılında kurulan, EROZYON su filtresi imalatı, tel ve diğer parçalar kesme pirinç yenilikçi teknoloji kullanan EROZYON sarf parçaları üreticisi. Ürünümüz yaygın Charmilles, Mitsubishi, Ettirir, Fanuc, Makino, Chmer, Mekanlarına, Kardeş vb. kullanılmaktadır. Kalıp tasarım, kalıp üretim ve yüksek doğruluk işleme teknolojisi tamamlayıcı hassas hareket kontrol elemanları ile müşterilerimize sunmak için uygulanır.

En iyi fiyat ve en iyi hizmeti almak için,lütfen

ürünleri satın almadan önce bizimle iletişim kurun.

Nakliye: DHL Hoş depo sürede başına durduramayacağını dikkat Lütfen. Ettiğinde bilgilendireceğiz. - E seçerseniz-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, lütfen alışveriş ve ödeme bizim ekstra nakliye maliyeti için bağlantılar bulabilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunuz varsa bize bildirin. Teşekkürler. şehrin nakliye ajan ofisinde mal almaya ihtiyacınız olduğunu http://Va-srhp.org/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Va-srhp.org/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Eğer ARAZİ PİKAP TO-seçerseniz, lütfen dikkat. Bizimle eğer şehirde bir ofis ya da size en yakın ofis nerede olduğunu görmek için kontrol edin. - Hızlı mal denetlenir nasıl etkileyebilecek tek ülkede Gümrük zaman farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler için teslim süresi garanti etmiyoruz. - Nakliye maliyeti uzak bölgelerde ve diğerleri için herhangi bir ithalat vergileri ve ek ücret içermez. - Lütfen varsa alıcılar tüm gümrük masrafları ülke içine ithalat için, komisyon ücreti, harçlar ve vergiler ve ek ücretler için sorumlu olduğunu kaydetti olun. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. - TO-ARSA ALIM, Rus nakliye ücretini, kargo bedeli sizin Gümrük vergisi ile güncelleştirilmiş olduğunu unutmayın lütfen.

  • Kökeni: Çin
  • Durumu: YENİ
  • CNC veya Değil: CNC
  • Uygulama: Mitsubishi WEDM-Düşük Hız
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.