Kumaş stereo çiçek Yamalar DİY gelinlik aksesuarları gelinlik dekorasyon Ayakkabılar, şapkalar, çantalar, aksesuarlar el Yapımı

v94243

Yeni ürün

20.58TL

Etiketler: çiçek yama, yamalar yamalar, diy yama, Ucuz çiçek yama, Yüksek Kaliteli yamalar yamalar, Çin diy yama Tedarikçiler.

Kumaş stereo çiçek Yamalar DİY gelinlik aksesuarları gelinlik dekorasyon Ayakkabılar, şapkalar, çantalar, aksesuarlar el Yapımı

Sürpriz! Birlikte özel bir hediye ile sipariş gemi ve bunun gibi umut edeceğiz. Tam adı lütfen! Özellikle Ruslar ve Latvias için , yoksa sürpriz olmaz. 15 gün gemi teslim ve son başvuru tarihinden sonra izlemek için 7~aldığı sürpriz, beklerken hiçbir anlaşmazlık 60 gündür. Herhangi bir durumda, herhangi bir itiraz, herhangi bir sorun varsa, bize mesaj yazın lütfen, biz yakında cevap verecektir Ve güvenli mal ve para söz veriyoruz! Hiçbir anlaşmazlık ama 5 yıldız ve olumlu yorum, eğer öyleyse, VIP, daha fazla sürpriz ve indirim zevk olacaktır

1.Alipay burada(Beloto, VİSA, Mastercard, TT, Moneybooks Emanet yoluyla kabul edilebilir) kabul ediyoruz.

2.Ödeme 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.Eğer sipariş ödeme bekliyor bulursanız, bu ödeme tamamlanmadı veya ödeme ile yanlış bir şey sipariş ve ödeme bitirmek deneyin anlamına gelir.

4.Bilgilerinizi doğru, böyle bir Kişi TAM ADI, Adresi gibi emin olun, Kodu, Mobil&Tel; Zip ve ödemenizi tamamlamak için önce onu kontrol edin, sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

1.Dünya çapında Nakliye(Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2.1~5 gün hisse senetleri için ödeme doğrulama dinamik, normalde doğrulama ihtiyacı 1~3 gün sonra değerlendireceğiz.

3.Normalde, gemi sonra www.17track.net/index_en.shtml 7~15 gün sonra sitesi: gelen paketler bilgi izleyebilirsiniz. Eğer devam tatilleri, zamanı uzar.

4.Farklı nakliye yolu, farklı bölgeler, farklı bir teslimat süresi. bir sürpriz için sabırlı olun.

5. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir . Normalde Çin Post Hava Posta veya ePacket seçin. en az vergi için 20 $altında değerli paketinizi $3 değerli ve en az vergi için bir hediye olarak işaretliyoruz; eğer seçim DHL, EMS, Fedex, UPS, parsel.

1.Herhangi bir durumda mal ve para güvenliğini söz verdik. Bir anlaşmazlık açmak için, lütfen bize herhangi bir sorunuz varsa yakında geri bildirim yapacağız mesaj yazmak Hoş bir kredi için iyi değildir.

2. Eğer koli sevkiyat sırasında çıplak bir olasılık kaybettik, tüm paranı iade edeceğiz BİR ANLAŞMAZLIK açmayın.

3. Eğer teslim süresi izlenen olabilir olsa bile 60 gün geçemezse BİR ANLAŞMAZLIK açmayın; içtenlikle diğer faktörler tarafından nakliye gecikme nedeniyle 7 - 15 gün bekleyebilirsin umuyoruz. Eğer hala mal almak değil 60 gün sonra Brezilya (90 gün) geçti. bütün paranızı iade edeceğiz.

4. Eğer öğe ile yanlış bir şey bulursanız BİR ANLAŞMAZLIK açmayın, Pls merak etmeyin, daha iyi bir çözüm almak için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

5. Eğer boyutu veya renk, o da uygun değil, resimler ve modeller için sadece referans için bulursanız BİR ANLAŞMAZLIK açmayın.

1. Eğer öğeleri memnun değilseniz, bize 5 yıldız ve olumlu yorum verin lütfen. Ve eğer olsaydı, VIP olacaksınız.

2.Eğer Facebook üzerinde öğelerin bağlantısını paylaşırsanız, Youtube ve bir sonraki alışveriş sırasında Twitter büyük bir indirim olacak.

3.Sadece 5 yıldız ve olumlu yorum;Hayır 1 veya 2 yıldız, Hiçbir olumsuz yorum. eğer öğeleri bizimle irtibata geçiniz memnun değilseniz, sizi memnun etmek için söz veriyoruz.

  • Teknikleri: Aplike
  • Model Numarası: TH-M001
  • Boyutu: 3-10cm
  • Özellik: 3D,el Yapımı,Çevre Dostu
  • Ürün Tipi: Yamalar
  • Stil: Dikmek-On
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
  • Ünite Tipi: Çanta

İlgili ürünler

Trending.