Ücretsiz Kargo Paslanmaz Çelik Duvar SM999 siyah Tuvalet Kağıdı Tutucusu Banyo Siyah Kağıt Doku Rulo Çubuk Kare Şekli Monte

v94536

Yeni ürün

185.67TL 167.08TL

Etiketler: Tuvalet Kağıdı Tutucu, Kağıt tutucu, Siyah tuvalet kağıdı tutucu, Ucuz tuvalet kağıdı tutucu, Yüksek Kaliteli kağıt tutucu, Çin siyah tuvalet kağıdı tutucu Tedarikçiler.

Nakliye & Taşıma

Bazen yerel gümrük öğe değeri belli bir değere ulaşırsanız ithalat vergisi ücret, vergi ödemeyen insanlar benden almayın.

genellikle yasal olarak vergi azaltmak için düşük bir değer ilan ediyoruz, ama en az ödemek için, lütfen anlamak lütfen.

Ücretsiz kargo SADECE Ekonomik kargo ile geliyor, normalde teslim süresi 15-30 gün olup, normal posta bazen teslimat için ya da daha fazla 90 gün sürer, eğer acele ederseniz, ödeme ekstra nakliye maliyeti lütfen.

Brezilya müşteriler HİSAR numaranızı gönderebilirmisiniz, Rus müşteriler tam adınızı verin lütfen, bu gerekli.

Garanti & İade

Kalite sorunları ile öğeleri tamamen veya kısmen iade edilmesi, bana kısa bir video ya da bazı resimlerde sorun göstermek gerekir.

Evet yanlış kullanarak veya factitiously hasarlı herhangi bir hasarlı ürün iade kabul etmiyoruz unutmayın lütfen.

Dönüş paketler herhangi bir nedenden dolayı teslim ettikten sonra 14 gün içinde kabul edilir, alıcı nakliye maliyeti ödemek.

Hakkındaki Görüşleriniz

Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme bırakın lütfen. Büyük takdir edilecektir.

Eğer memnun değil ise, herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin lütfen. Elbette senin için tatmin edici bir sorunu çözeceğiz.

  • Yazın: Kağıt Tutacağı
  • Marka Adı: Fevnd
  • renk: Siyah
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Paket Boyutu: 20cm x 13cm x 5cm (7.87in x 5.12in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)

İlgili ürünler

Trending.