Geri Kadınlar Erkekler için Duruş Düzeltici Ayarlanabilir Omuz Omuza Brace Destek Askısı Oturup Geliştirmek Yürüyüş Hımbıl Önlemek Bakım

v94635

Yeni ürün

70.64TL 50.14TL

Etiketler: Omuz Destek Askısı, Duruş düzeltici, klavikula brace, Ucuz omuz destek askısı, Yüksek Kaliteli duruş düzeltici, Çin klavikula brace Tedarikçiler.

madde

Geri Kadınlar Erkekler için Duruş Düzeltici Ayarlanabilir Omuz Omuza Brace Destek Askısı Oturup Geliştirmek Yürüyüş Hımbıl Önlemek Bakım

Madde 1 Özellikler:

Adı: Köprücük Brace Düzeltme Kemer

Renk: Siyah

Dokuma malzeme:Non-

Boyut: Bir boyutu 28 ile 36 arasında" göğüs çevresi uyuyor".( Boyutu sipariş önce emin olun )

Özelliği:

HailiCare duruş düzeltici brace basit 8-Şekil tasarım, serbestçe herhangi bir kısıtlama olmaksızın hareket etmenize olanak sağlar. Bütün gün uzun çalışma saatleri boyunca oturmak isteyenler duruş bozuklukları muzdarip ve bu kesinlikle kambur omuzlar ve baş ağrısı getirir. Hailicare duruş korsesi günlük faaliyetleri sırasında yaralanmaları ve yorucu aktivite hafifletmek için basit ve ameliyatsız bir şekilde getiriyor.

Bu ürün, burkulma, zorlama ve kas spazmları itibaren bel ağrısı olan kişiler için tavsiye edilir. Ayarlanabilir çift sıkma askıları ile mükemmel bir uyum garanti edilir. Doğal siyah renk mevcuttur ve neopren yapılmış. Boyut-28 ile 36 arasında” uygun bir boyut mevcuttur”. Her gün 15-25 dakika için başlangıçta giymeli ve günde 20 dakika ekleyin.

Over-the brace sıkma aşırı gerginlik neden, yani bu koşullar önlemek ve aynı zamanda uzun bir süre için kullanmayın. Bu bir eğitim aracı olarak normale duruş geliştirmek için kullanılmalıdır.

1. Hafif, nefes alabilir.

2. Yumuşak, kaliteli, rahat köpük kadife dolgu ile tamamladı.

3. Şekil 8 açık tasarımı ile kolayca ayarlayın. Yıpranmış, fiziksel olarak omuzlarınızı geri tutar.

4. Konumunu düzeltmek için kemik çekerek omuz hizalı arka kısmında sırt desteği sağlamak, hemen ağrı kesici.

Paket şunlardır:

1 * Üst Sırt Duruş Düzeltici

Madde 2

Kadınlar Erkekler için Mükemmel Doğru Duruş Korsesi İle UZUN & GÜVEN: Hailicare Duruş Düzeltici, Kambur Yapmak, STAND geçmişin Omuzlarına bir şey İlerliyordu. Uzun Boylu Ve Güçlü Yürüyüş Anında Güven İnşa Etmek Ve Daha Çekici Bir Görünüm. Hafif, giysi altında giymek olabilir. Yıkanabilir ve Ev, İş, SPOR salonunda ya da takılabilir. Artık "BİLGİSAYAR DURUŞU": Hailicare Duruş Desteği Geri olması Gereken şekli Omurga Hizalamak için Yuvarlak Omuzlarını indir. Geri Kalıcı olarak her gün Zarar Oturup izin vermeyin! Omuz askıları sopa oturması için Uygun bir Uyum sağlamak çok büyük bir Acı ve Bad Gerginlik Kolaylığı Çabuk ve Kolayca AYARLANABİLİR BOYUTU: hissediyorum. 28 göğüs çevresi 48 İnç arası ayarlama. Tamamen Ayarlanabilir Askıları ile en Son Tasarım Her Zaman Görünmez Gömlek Altında Büyük Rahat olsun Demek ile üstün Kaliteli Malzemeler ile Kemer Hailicare Duruş Düzeltme. BİR duruş korsesi rahatsız edici gelebilir TÜM GÜN KONFOR - ama cilt pinching engelleyen yumuşak hafif ama kuvvetli omuz askıları sayesinde, sadece bunu bile unutabilirsiniz. Geri serin tutmak yardımcı olan nefes, lateks-ücretsiz malzeme bulunmaktadır. Hailicare GARANTİ: endişelerinizi kenara Koy! Eğer herhangi bir sebepten dolayı beğenmezseniz, sadece 60 gün garanti bizim yararlanabilirsiniz. Değiştirmek veya herhangi bir sebep için para vereceğiz. Devam et, bu omuz askısı kalitesini hak ediyorsun!

1 48" kontrol Özelliği 28 özellikler: Adı: Köprücük Brace Düzeltme Kayış Renk: Siyah Malzeme:dokunmamış Boyutu:". Hafif, nefes alabilir. 2. Yumuşak, kaliteli, rahat köpük kadife dolgu ile tamamladı. 3. Şekil 8 açık tasarımı ile kolayca ayarlayın. Yıpranmış, fiziksel olarak omuzlarınızı geri tutar. 4. Konumunu düzeltmek için kemik çekerek omuz hizalı arka kısmında sırt desteği sağlamak, hemen ağrı kesici. Öneri kullanarak: Duruş Korsesi ld günlük giyilmek shou. Her gün 20 dakika Ekle gün ilk çift sadece 15-25 dakika boyunca giyin. Sırt ve omuzlarınızı yavaş yavaş ayarlamak ve doğru duruş için Kas bellek oluşturmak. Aşırı gerginlik neden olacak, çünkü ayracı sıkma kaçınmalı. Uzun bir süre için bir duruş bir destek giyen hiç iyi bir fikir değil. Sadece bir eğitim aracı olarak normale duruşunuzu yeniden eğitmek yardımcı olmak için kullanılmalıdır. Paket 1 * Üst Sırt Postürü Düzeltici şunlardır:

son

  • İçin takım elbise : Genç, Yetişkin
  • Etkisi: Kemik Bakım
  • Öğe Türü: Parantez & Destekler
  • Malzeme: Nefes Alabilen Kumaş
  • Model Numarası: Sırt Düzeltici Destek
  • Özellikleri: Geri Postür Düzeltici Destek Kemer
  • Marka Adı: Hailicare
  • Boyutu: Common Size
  • takım elbise: çalışırken, yürürken, egzersiz ve rahatlatıcı
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.12kg (0.26lb.)

İlgili ürünler

Trending.