KİMLİĞİ 3 mm x 4 mm 20 FİT/(6) Spiral Wrap Tüp Siyah Kablo Tidy Wrap PC Ev Sinema TV Yönetimi Organize Kit OD

v94915

Yeni ürün

35.53TL

Etiketler: spiral wrap tüp, Spiral Wrap, kablo yönetim kiti, Ucuz spiral wrap tüp, Yüksek Kaliteli spiral wrap, Çin kablo yönetim kiti Tedarikçiler.

KİMLİĞİ 3 mm x 4 mm 20 FİT/(6) Spiral Wrap Tüp Siyah Kablo Tidy Wrap PC Ev Sinema TV Yönetimi Organize Kit OD

PC, TV, ev sinema sistemi veya masanın arkasındaki kabloları donatılacak, vb tezgahları kablolama için İdeal. Kablo sarma sadece birlikte paket istediğiniz kabloların etrafında rüzgarlar, hiçbir alet gerekli. Bireysel kablo uzunluğu boyunca herhangi bir noktada kablo sarma girin ya da çıkın.

Tam ödeme sipariş 5 iş günü içerisinde yapılır ödeme:. Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur.

Nakliye: nakliye fiyatlarımız nakliye, işleme ve paketleme malzemeleri maliyetini vardır. Emin nakliye adresin doğru olduğundan emin olun lütfen. Öğeleri UYGULANABİLİR teslimat için 7-15 iş günü süren ABD ,sevk edilecektir.Diğer teslimat i pul detayları görmek.

Nakliye zaman:

Post Hava Posta 20 sunabilmek için 30 iş günü~alır, bazen gün sürer 60. Uzun zaman sonra kalemi al, lütfen herhangi bir anlaşmazlık açmayın, Lütfen sipariş ve rapor postaneye için süresini uzatmak için bize ulaşın olmasaydı.

Varışta hasar: parsel imzalamadan önce lütfen dikkatlice kontrol edin. Misin?açın d daha iyi bir video veya fotoğraf çekmek. Eğer parsel için herhangi bir hasar ya da sıkıntısı varsa, Postane başvurun ya da hemen şirket Express, servis elemanları için aynı anda video ya da fotoğraf gönderin. Hoş her türlü her türlü açmayın, bize bildirdiğiniz siparişiniz için süresini uzatmak ve sizi memnun bir çözüm vereceğiz.

Vergi ve gümrük Vergisi: alıcı fatura değerini düşürmek için yardımcı olabiliriz, ama vergi alıcı tarafından tahsil edilir. ülke mi?kontrolümüz dışında s, alıcılar vergi ve gümrük sorumludur.

Alıcılar uzak alan masrafı sorumludur uzak bir yerde.

Siparişinizle ilgili sorun olduğunda herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz, emin negatif geribildirim ayrılmadan önce BİZİMLE İRTİBATA geçiniz iade Politikası ve Garanti. Commnication olmadan olumsuz yorum bırakarak iş geribildirim ilkesi ihlal ediliyor. Bizim garanti veya yanlış kullanımı veya alıcı/kullanıcı tarafında yanlış yükleme sonucu normal çalışma koşulları altında olmayan fiziksel zarar görmüş olan tüm ürünler için genişletilmiş değildir. 15 Gün Para iade Garantisi talep üzerine herhangi bir sebep için sunulmaktadır.

Bize Ulaşın:

Herhangi biri olabilir bu yorum, soru veya önerileriniz ile bize ulaşın, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bize bir mesaj bırakarak bize ulaşın ya da bize e-posta gönderebilirsiniz. 24 saat içinde size cevap vereceğiz

  • Yazın: Spiral Sarma
  • Malzeme: PE
  • Model Numarası: CRG-3*4 BK
  • renk: Siyah
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.