Altın çocuklar için - (Büyük) 3 bardak su ve üç top - sihirli numara, popüler sihirli oyunu ile plastik malzeme veya insan

v94972

Yeni ürün

43.14TL 37.52TL

Etiketler: Sihirli Hileler, sihirli oyunlar, trick magic, Ucuz sihirli hileler, Yüksek Kaliteli sihirli oyunlar, Çin trick magic Tedarikçiler.

Cups & Topları Altın rengi Büyük boy Plastik

Fincan Boyutu: dia 7cm x 7cm H

Demo:

www.56.com/u63/v_MTU0MDE4MTI.html#fromoutpvid=MTU0MDE4MTI

Aşağıda okuyun lütfen!!!

Nakliye:

1. Tüm öğeleri ücretsiz nakliye Çin sonrası hava posta ile sevk edecek, (eğer yüksek sezonda, nakliye tarih 60 günlük ya da 90 Günlük gecikme Olursa ülkenin Çin'den yaklaşık 15-45days mal olacak. Tüm ABD müşteri Epacket tarafından sevk edecek, sadece Çin'den ABD için yaklaşık 5 iş günü mal oldu S

2. Eğer acilen mal varsa, ama kısa sürede, genellikle 5-10 gün içinde iyi alabilirsiniz bu EMS/DHL/FedEx, tek başına üstlenmesi gerektiğini nakliye ücreti olarak seçin nakliye yöntemleri lütfen.

3. Siparişlerinizi aldığımızda, sizin için mal hazırlamak gerekir, bu yüzden genellikle 2-3 iş günü içinde gönderecek, 2 veya 3 gün sonra web sevkiyat bilgileri kontrol edebilirsiniz. (eğer sevkiyat Bilgileri 5 iş günü fazla göremedim olursa bize ulaşabilirsiniz.

Ürün:

1. Tüm ürünlerimiz Çin Yapılır, Çin büyü aracı olduğumuz ve 2000'den fazla sihirli öğeleri sağlayabilir var, eğer dükkanıma birini bulamazsanız, doğrudan bizimle irtibata geçebilirsiniz, size en iyi fiyat teklif edecek.

2. En öğeler fotoğraflar aynı gönderecek, belki bazen paketi fark, ama hile aynı. Lütfen bu sorun ile anlaşmazlık açmayın yani. Eğer farklı paket ile akıl varsa, bizimle sipariş önce kontrol edebilirsiniz.

3. Aldığınız ürün düzgün çalışmıyor ise, lütfen doğrudan anlaşmazlık açın, önce bize başvurun. elimizden çözmeye çalışacağız. ve eğer düzeltin lütfen (video veya fotoğraf) herhangi bir ispat, lütfen geri dönüş olmazsa, yeni bir tane gönderecektir.

Ödeme:

1. Tüm ödemeleri kabul ediyoruz. Eğer bazı Hoş desteklemez Eğer, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

2. Tüm Brezilya müşteriler, eğer seçerseniz "Boleto" ödemenizi yapın, lütfen önce bana haber verin, ödemenizi aldığımızda İlk sen mal hazırlayabiliriz daha iyi olur, hemen gönderebiliriz.

3. Alıcı ülke tarafından herhangi bir vergi veya görev sorumludur. İthalat politikası ile ilgili yerel gümrük başvurun veya sipariş vermeden önce bize danışın öneririz.

Müşteri Hizmetleri:

Bize danışın, size ihtiyacınız olan herhangi bir sorun e-posta mesaj bırakın veya bize gönderin 24 saat içinde size cevap verecektir.

Geribildirim:

İtibar ve geribildirim bizim için çok önemlidir neden olan alibaba, derecelendirme için Müşteri Memnuniyeti güveniyoruz. Bu nedenle, eğer memnun değilseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen. Aksi takdirde, lütfen bu yüzden bir sonraki siparişiniz üzerine sizin için bu sorunları çözmek için bir fırsat geribildirim önce bizimle irtibata geçiniz.

  • Malzeme: Plastik
  • Cinsiyet: Unisex
  • Yazın: Top
  • Özellikleri: Dvd İle Yapmak Kolaydır
  • Yaş Aralığı: Yetişkinler
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.