Trimble GPS için YENİ veri kablosu TNC istasyonu whip anten konnektör toplam

v95044

Yeni ürün

473.25TL 421.19TL

Etiketler: trimble data Kablosu, veri kablosu total station, trimble gps kablo, Ucuz trimble data Kablosu, Yüksek Kaliteli veri kablosu total station, Çin trimble gps kablo Tedarikçileri.

Trimble için YENİ 5m Whip Anten Direği Montaj,kablo TNC konnektör Baz istasyonu Detaylı Ürün Açıklaması GPS:

1. (22720) Trimble GPS whip anten bağlayıcı;

2. uzunluk : 5.0 m veya müşteri ihtiyaçlarına göre yapılabilir ;

3. 22720 Model :;

4. bağlayıcı, BNC veya TNC tarafından yapılabilir ;

nakliye

Ödeme tatiller dışında, açıldıktan sonra 48 Saat içinde sizin için nakliye ayarlayacağız.

-Sadece PayPal tarafından sağlanan doğruladı adrese gönderiyoruz. Ödeme yapmadan önce, adresinizi emin PayPal gemi bize istediğiniz adresi maçta olun lütfen. Eğer değilse, lütfen paket gönderdik önce bize haber ver, ya da herhangi bir kayıp için sorumluluk kabul etmiyoruz. umarım anlayabilirsin.

Alıcılar için:

1: Yeni ebay bir satıcı Olarak, çaba benim senden saygı bekliyorum, Eğer öğeyi kazanmak istiyorsanız, kazanmak için 3 gün içinde bir miktar para ödeyin. eğer değilse, beni sana hatırlatacak bir mail göndereceğiz. İşbirliği için çok teşekkürler uyum ben!!!

Onu memnun paketimiz aldıktan sonra 2: lütfen bize olumlu geribildirim bırakın. bildiğiniz gibi, her satıcı olumlu geribildirim için çalışıyor. ben de en kısa zamanda biz de aynısını yapacağız.

3.Eğer herhangi bir diğer sorular negatif geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin. Negatif geri gitmek sorunları çözmez. Satıcı ve alıcı arasındaki iletişimi olumsuz geribildirim bırakarak daha önemli ve etkilidir.

4.Dokunmatik işlem sırasında tutmak için elimizden geleni yapıyoruz, eğer liste öğesi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bize bildirin çekinmeyin, sorun çözmek için anlaşmaya varacağımıza eminiz.

  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)

İlgili ürünler

Trending.