Yeni varış!! annelik silikon kalıplar/sabun kalıp , motherlove şekil silikon kek kalıp/silikon çikolata kalıp

v95132

Yeni ürün

79.56TL

Etiketler: Çikolatalı Kek Kalıp, kalıp Gümüş, Çikolata Kalıp, Ucuz çikolata kek kalıbı, Yüksek Kaliteli kalıp Gümüş, Çin çikolata kalıp Tedarikçileri.

annelik silikon kalıplar/sabun kalıp , motherlove şekil silikon kek kalıp/silikon çikolata kalıp

Özelliği :

1,E-co dostu

(300~500 kez veya daha fazla)2,Uzun ömür

(-40~240 santigrat)3, yüksek sıcaklık dayanımı

4,yumuşak,kolay demould ve operasyon

5,Çeşitli uygulama

Özellikler:

Malzeme: yumuşak silikon kauçuk

Ağırlık:150 gr

35mm*boyutu:90 *70

Renk: rastgele

Uygulama:

El yapımı sabun , mum,çikolata ,pasta,şeker,fondan scraft ve reçine el sanatları yapmak için kullanılan,ve benzeri olabilir.

Çalışma talimatı:

1, (sıvı sabun ,sıvı mum veya çikolata) malzeme Hazırlamak . daha sonra kalıp içine dökülen.Kalıp 3D kalıp olduğundan , yüzey karmaşık, her yerde kalıp içine sıvı malzemeyi dökün için , pls kalıp oneside sıvı malzemeyi dökün , ben merkezden dökün yok.

2,sabun ya da mum kuruyunca,onu demould ve güzel ürünü alabilirsiniz .Ürüne zarar vermemek için , bir taraftan kalıp esneme ve ürün almak zorunda.

3,Eğer demould zaman kalıp ürün ile sopa .Pls lütfen sıvı sabun dökmek önce kalıp içine(sabun, su ,vazelin,bitkisel yağ) bazı yağlayıcı sprey deneyin.

4.Eğer don,t kalıp kullanın , pls kalıp Kuru tutun ve kuru bir durumda kaydedin.

Nakliye Ve Teslim

Ödemenizi aldıktan sonra 1 iş günü içinde ürünü kargoya vereceğiz.Adresinize öne olacağız,pls adresinizin doğru olduğunu onaylayın.Eğer adresi değiştirmek isterseniz, lütfen hemen bizi arayın. İleri Çin post arimail ürün edeceğiz,genelde Birleşik belirtti,tüm dünyada Avrupa ve diğer yere 1526 gün sürer .Bu arada ,eğer satın aldığınız ürün miktarı 180 USD üzerinde ise,EMS veya DHL ile ürün teslim edeceğiz,çok daha hızlı olacak .Ancak ,lojistik ile ürün öne istiyorsanız,bizimle irtibata pls.

İade politikası:

Sattığımız tüm ürünler için %100 Garanti veriyoruz.Eğer ürün hakkında herhangi bir sorun bulursanız ,lütfen mal aldıktan sonra 7 gün ile bizimle irtibata pls.Yük olmadan yeni ürün ileri olacağız veya size ödeme iadesi.

Geri bildirim

Bize iyi bir geribildirim verebilir umuyoruz.Bizimle irtibata geçebilirsiniz herhangi bir sorun , tatmin olana kadar çözüm sağlayacağız.

Dükkanımı ziyaret için Değerli müşterimiz ,teşekkürler ,çok dükkanıma mal almayı tercih ettiğiniz takdir ediyorum. Umarım burada güzel bir alışveriş var.

En iyi siz ve aileleriniz istiyor.

  • Özellik: Çevre Dostu
  • Marka Adı: harika kalıp
  • Model Numarası: GS360
  • Sertifika: SGS/FDA
  • Yazın: Kek Araçları
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Malzeme: Silikon Kauçuk
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.