10x20x Çift Kuyumcular Göz Büyüteç Büyüteç Büyüteç mücevher ücretsiz kargo

v95140

Yeni ürün

42.52TL 37.86TL

Etiketler: göz büyüteç büyüteç, göz büyüteç, Büyüteç Büyüteç, Ucuz göz büyüteç büyüteç, Yüksek Kaliteli göz büyüteç, Çin büyüteç büyüteç Tedarikçiler.

10x20x Çift Kuyumcular Göz Büyüteç Büyüteç Büyüteç mücevher ücretsiz kargo

Bu 20x bilgi lens boyutu 12 milimetre olan 10x lens boyutu 1/2 orta mesafe ile" Lensler cam değil, plastik koruyucu kılıfı ile birlikte güçlü iyileştirme gücü var 18 milimetre

nakliye

Ödeme tatiller dışında, açıldıktan sonra 48 Saat içinde sizin için nakliye ayarlayacağız.

-Sadece PayPal tarafından sağlanan doğruladı adrese gönderiyoruz. Ödeme yapmadan önce, adresinizi emin PayPal gemi bize istediğiniz adresi maçta olun lütfen. Eğer değilse, lütfen paket gönderdik önce bize haber ver, ya da herhangi bir kayıp için sorumluluk kabul etmiyoruz. umarım anlayabilirsin.

Alıcılar için:

1: Yeni ebay bir satıcı Olarak, çaba benim senden saygı bekliyorum, Eğer öğeyi kazanmak istiyorsanız, kazanmak için 3 gün içinde bir miktar para ödeyin. eğer değilse, beni sana hatırlatacak bir mail göndereceğiz. İşbirliği için çok teşekkürler uyum ben!!!

Onu memnun paketimiz aldıktan sonra 2: lütfen bize olumlu geribildirim bırakın. bildiğiniz gibi, her satıcı olumlu geribildirim için çalışıyor. ben de en kısa zamanda biz de aynısını yapacağız.

3.Eğer herhangi bir diğer sorular negatif geribildirim ayrılmadan önce bize e-posta gönderin. Negatif geri gitmek sorunları çözmez. Satıcı ve alıcı arasındaki iletişimi olumsuz geribildirim bırakarak daha önemli ve etkilidir.

4.Dokunmatik işlem sırasında tutmak için elimizden geleni yapıyoruz, eğer liste öğesi ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bize bildirin çekinmeyin, sorun çözmek için anlaşmaya varacağımıza eminiz.

  • Büyütme: 3.5 X
  • Malzeme: Cam
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.