Çok Sabit göz tekne başına 5 adet hızlı göz snap kanca paslanmaz çelik deniz donanım, tekne donanım rigginghardware ek

v95188

Yeni ürün

31.55TL

Etiketler: göz snap kanca, snap kanca paslanmaz, snap kanca paslanmaz çelik, Ucuz göz snap kanca, Yüksek Kalite snap kanca paslanmaz, Çin ek paslanmaz çelik kanca Tedarikçiler.

304grade paslanmaz çelikten yapılmış,

Lot başına 5 adet

İade Ve Geri Ödeme

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve takip numarası ,geri dönüşü ve#po için belirli bir neden bize vermeniz gerekir.

Garanti

1. Arızalı Ürün için görme üreticinin sınırlı garanti(hasarlı ürünler hariç ve / veya alınmasından sonra yanlış). Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

2. arızalı ürün bildirilen ve(ve orijinal ambalajında, mümkünse) garanti süresi içinde iade edilmelidir.kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır.

Hakkındaki Görüşleriniz

Geri bildirim bizim için çok önemli, %100 memnuniyeti için çalışıyoruz. Eğer herhangi bir soru ya da sorun varsa, önce bizimle irtibata geçiniz, hızlı ve en iyi şekilde çözeceğiz.

Eğer, son derece tavsiye daha ileri taşımak için bir sebep vardır, Eğer gerçekten olumlu geribildirim terk edersen zaman takdir edeceğiz ürünlerimizden memnun iseniz, lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 yıldız verin.

Satın almadan önce, lütfen okuyun ve aklınızda ticaret şartlarımızı tutun. Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen temas Amy. Teşekkürler!

Ödeme Hakkında

1. Alipay kabul ediyoruz, Western Union, T/T, Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir.

2. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden ödeme için 3 gün ile tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz.

3. Ülkenin herhangi bir yerel görev veya vergi sorumlu değiliz. Nakliye fiyatı, Sigorta ve ithalat/ihracat vergileri dahil değildir.

Gönderi Hakkında

1. Ödeme açıktır sonra, about3-ben 4days alır, sonra depodan ülkeniz için hareket eden Hoş bir depo, parsel göndereceğiz. sabrınız için teşekkür ederiz.

2. Ülken için bizden ulaştığında yavaş ve izlenebilir oldu çünkü Hava Postası Kayıtlı Çin Post seçmenizi tavsiye ediyoruz. Eğer bir seçim varsa, zaman içinde lütfen yerel Postane başvurun ve parsel ülkenize ulaştıklarında onlarla temas tutmak. ülkenizdeki gümrük kaynaklanan iade sorumlu değiliz.

3. (Posta kodu )/ posta kodu doğru(cep telefonu) telefon numarası, adresi sol emin olun. Bu öğeler için kolay erişim yapabilirsiniz.

4. ServiceTransit Zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

5. Eğer paketinizi almadıysanız, açık anlaşmazlık önce, lütfen bize ulaşın ilk kez. Size en kısa sürede en iyi çözümü bulacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Ürünleri: paslanmaz çelik snap hook
  • Model Numarası: Snap Kanca
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Boyutu: 1#
  • Ünite Tipi: (5 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 14cm x 5cm (5.91in x 5.51in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.