EE Yüksek Kalite 110DB 12 V Oto Kamyon Antike Vintage Eski Stil İnek Boynuz Yüksek sesle AHOOGA Araba Parçaları Sıcak Satış destek

v95303

Yeni ürün

274.28TL 233.13TL

Etiketler: boynuz yüksek sesle, yüksek sesle boynuz, ahooga araba kornası, Ucuz boynuz yüksek sesle, Yüksek Kalite, yüksek sesle boynuz, Çin ahooga araba korna Tedarikçiler.

Açıklama :

durum: %100 marka yeni

Ses seviyesi DB : 150dB

Voltaj : 12 V

Renk: Kırmızı ve Siyah

Uygun model: 12 V Evrensel

Özellikler:

Benzersiz tasarım ve moda stil, kurulumu Kolay .

(Araba, Minibüs,Kamyon, SUV, Motosiklet, Yat, Tekne, off Road Aracı, Otobüs vb.) HERHANGİ bir 12 V araç kullanmak için.

Ek vida ve parantez dahil .

Salyangoz korna sesi rezonatör titreşim yapısı, aynı gücü daha büyük olur çünkü, koaksiyel parlak uzun, daha fazla güç, ses, tam, arabana oturup haber almak için izin verir.

Paket içerir:

1 X Boynuz Numarası

Önemli Notlar Ödeme 7 GÜN içinde ihale bittikten sonra yapılmalıdır.

Uluslararası Siparişler

Lütfen Tam ve Doğru bir Adres, Telefon Numarası (Post office Uluslararası teslimat için müşterinin telefon numarası gerekir)ödeme Tam adınız ile aşağıdaki Bilgileri içerir

Hakkında Nakliye&Geri ödeme Emirleri ödeme temizledi sonra 2 iş günü içerisinde kargoya verilir. Cumartesi, pazar ve tatil günleri gelen siparişler bir sonraki iş gününde işleme ve 24 saat içinde gemi olacaktır. Lütfen 10-30 gün uluslararası teslimatlar için izin verir. Bazı gönderiler artık yerel gümrük makamları tabi alabilir. Arızalı bir ürün için iade nakliye maliyeti ve sonraki yerine nakliye bedeli satıcıya ait olacaktır. Alıcı madde numarası, paket tarihinden geldikten sonra 7 GÜN içinde alıcı KİMLİĞİ ve kusuru açıklama ile bizimle irtibata geçiniz. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade veya değiştirme sorunu olmaz. Hiçbir İddiası 7 gün sonra kabul edilecektir. Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. Birleştirmek Nakliye indirim teklif etti. Birleştirmek nakliye indirim için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Bu indirim hak kazanmak için, bir tam ödeme kombine maddeler için yapılmalıdır.

Hakkındaki Görüşleriniz

Eğer herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen negatif/nötr geribildirim için acele etmeyiniz. HER MÜŞTERİ %100 MEMNUN emin olmak için ve sizin için herhangi bir sorun gidermek ve her zaman tüm müşterilerimize olumlu geribildirim çalışıyoruz. Eğer aldığınız ürün memnun iseniz,lütfen bize olumlu geribildirim ve 5 puan TERMİNALLER bırakın.

  • Öge Genişliği: 0cm
  • Öğe Türü: Multi-tone & Claxon Boynuzları
  • Öge Yüksekliği: 0cm
  • Ağırlık: 1.1kg
  • Madde Çapı: 0cm
  • Marka Adı: EE destek
  • Model Adı: CXLB02
  • Madde Uzunluğu: 0cm
  • Paket Boyutu: 25cm x 10cm x 10cm (9.84in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.1kg (2.43lb.)

İlgili ürünler

Trending.