Fotoğraf çekimi fotoğraf stüdyo fonları için Allenjoy fotoğraf arka planında masal merdiven çiçek kemer otlak gökyüzü

v95305

Yeni ürün

164.54TL 113.51TL

Etiketler: Fotoğraf Arka Planında, fotoğraf çekimleri için, fotoğraf için, Ucuz fotoğraf arka planında, Fotoğraf çekimleri için yüksek Kalite, Fotoğraf Tedarikçiler için Çin.

u

Markamız hakkında profesyonel fotoğrafçılık zemin üreticisi Allenjoy,kendi fotoğraf stüdyosu ve profesyonel bir ekibimiz var. Arka plan bizim öncelikle bebekler,çocuklar, yetişkinler,tatiller,doğum günleri,düğünler,vb hedeflemektedir. Tasarımcılarımız her müşteri ihtiyaçlarına göre arka planlar tasarlayabilir. Eğer özel arka plan ihtiyacınız varsa bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. .

Dikkat:zemin dirsek dahil değildir. Renk,daha İyi baskı kalitesi Polyester Kalın,dayanıklı,parlak .Profesyonel fotoğrafçılar ve fotoğraf stüdyoları için birden çok kez uygun kullanılabilir. Fotoğrafçılar için mükemmel bir seçimdir. (Ayrıca dayanıklı) ince Vinil İnce,yumuşak,hafif,polyester zemin daha ucuz ve hafif. (Örneğin, doğum günü partisi gibi) bir defalık kullanım için uygundur,aile fotoğrafçılar ince vinil arka plan dokunmatik su izin vermeyin . > arka ayak izlerini bulduğunuzda,onu temizlemek için hafif nemli ve nemli bir bez kullanabilirsiniz.Not: farklı monitörlerde aynı görüntü farklı renk etkisini gösterecektir. Basılmış çok küçük bir fark olacak,çünkü farklı gruplar,arka plan, arka plan malzeme veya resimsel mürekkep bizim aynı zamanda. Eğer kabul ederseniz,dikkatli satın alın. Ek hizmetler,1 Lütfen bizimle irtibata geçiniz.2 üst/alt cebinizde veya delik ekleyin.3 zemin gönderme yuvarlandı.4 herhangi bir boyut özelleştirilebilir.Zemin desen kişiselleştirilmiş,fotoğraf ekle,5 renk/stilini değiştirmek olabilir.6 damla nakliye.24-48 saat içinde sevk ve özellikle hızlandırılmış,İşlenmiş sipariş. İnce vinil ve polyester arasındaki fark Ne kadardır? Su geçirmez; sadece kapalı fotoğrafçılık için kullanılabilir; bir kez kullanırken; 300cm Maksimum kesintisiz genişliği; (diğer depolar: maksimum 180cm kesilebilir,büyük boy arka plan işlenmiş olması gerekir; 300cm Polyester Malzeme: Kalın; en fazla kusursuz genişliği; yıkanıp; Herhangi katlanır, taşıması kolay; Ekonomik fiyat, Daha kaliteli ütülenir edilemez:İnce vinil bir malzeme. Hem kapalı ve açık hava fotoğrafçılığı için kullanılabilir; kullanılan ve uzun bir süre saklanabilir; polyester arka plan İçin,yıkamak veya kırışıklıklar kaldırmak için demir olabilir,kırışıklıklar kolayca kaldırılır. Kırışıklıklar kaldırmak için Nasıl çalışmalıyız? Arka plan asmak ya da kırışıklıkları azaltmak için bir tüp üzerine sarabilirsiniz.

İnce vinil arka plan için,kırışıklıklar kaldırmak veya azaltmak için düşük sıcaklık ile arka plan arka tarafında demir, ama arka plan berbat çünkü arka ön tarafında demir veya arka plan suya dokunma izin vermeyin lütfen.

Polyester arka plan için,yıkamak veya demir kırışıklıklar kaldırmak için,kırışıklıklar kolayca kaldırılır.

S:Nasıl satış arka plan özelleştirmek mı? Bir: müşteri hizmetleri için Konuşmaları veya Sipariş Mesajları ile özel bilgi ve boyut gönderebilirsiniz. Bizim tasarımcılar sizin için tasarlayacak.Eğer tasarımı ile memnun değilseniz, doğrudan istediğiniz ürün sayfasında ödeme boyutunu seçebilirsiniz . Son tasarım üreteceğiz. S:Nasıl satış arka plan özelleştirmek değil miyim? Bir: müşteri hizmetleri için Konuşmaları ya da Mesajları ile Sipariş resim veya fikir ve boyutu gönderebilirsiniz ve tasarımcılarımız sizin için benzer bir arka plan tasarımı için çalışacağız. Eğer tasarımı ile memnun iseniz ,Müşteri Hizmetleri sizin için özel bir bağlantı oluşturur,link satın alabilirsiniz. Q:dosya göndermek için ne kadar doğrudan yazdırılabilir var? Bir: bize istediğiniz boyutu söyleyin Lütfen. Bizim e-posta: (at ) amy globalego için dosya gönderebilirsiniz.dosya cn en iyi biçimi:psd / aı / jpg olduğunu. Resmin piksel En İyi 3000px * 3000px fazla veya çözünürlüğü En az 300 dpi, aksi takdirde baskı bulanık olacaktır. Q:Ne kadar benim için arka plan göndermek için alacak? Bir: sipariş sonra üretmek için 2-4 işgünü ihtiyacımız var.Genellikle; Avrupa, Asya, Okyanusya 15-30 iş günü; Afrika 25-60 iş günü, Güney Amerika Birleşik Devletleri için 146 iş günü sürer. Paketi Almak için, lütfen hızlı kargo seçmek için bize ulaşın endişeli iseniz.

  • Varsayılan malzeme: ince vinil,polyester
  • Model Numarası: YFYA-0079
  • diğer malzeme: Tuval,İpek,Oxford kumaş, lütfen bize ulaşın özel
  • Paket: katlanmış,kıvrılmış bize ulaşın
  • Diğer Hizmet: En fazla 5 Adet=indirimler hızlı ücretsiz kargo+
  • Stil: Çocuklar
  • Malzeme: İnce Vinil
  • Boyutu: customize any size
  • Yazın: Sprey Boyalı
  • Vinil Özelliği: yıkayın,kırışıklıklar azaltmak için arka yüzey seçimi ütü değil,kapalı,ucuz
  • Marka Adı: Allenjoy
  • özelleştirilmiş: isim,tarih,ifadeler,renk,desen
  • Boyutu (mm):
  • Uygula: stüdyo,fotoğraf, fotoğraf,parti,iş etkinliği
  • Polyester Özelliği: yıkanabilir,ütü,hiçbir kırışıklıklar,renk daha canlı,açık,profesyonel
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.7kg (1.54lb.)
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.