7 iPhone için 2018 Yeni Varış Ultra ince 12000mAh Cep Telefonu Pilleri Taşınabilir USB Harici Pil Şarj Cihazı Güç X/8/Android

v95413

Yeni ürün

109.60TL 93.14TL

Etiketler: Cep telefonu pil, Telefon pil, pil telefonu, Ucuz cep telefonu pil, Yüksek Kalite telefon bataryası, Çin pil telefonu firmaları.

Ultra ince Cep Telefonu İçin Taşınabilir USB Harici Pil Şarj Cihazı Güç Bankası 12000mAh

Ürün rengi Sıcak Pembe,Mavi,Gümüş,Altın var . Ne renk istiyorsun, Yoksa bize bir mesaj bırakın, varsayılan olarak Gümüş göndeririz. mutlu alışveriş!

Ürün Açıklaması:

Bu güç banka bir yumruk paketleri! 12.000 mAh 10 kez akıllı telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Bir bağlantı noktası başka bir bağlantı noktası akıllı telefonlar için ideal olsa da tablet gibi daha büyük cihazlar şarj etmenizi sağlar 2A bir çıkışı vardır. Sleak ve şık tasarımı herhangi bir çanta ya da cebe bile sığacak kadar ince olduğunu. Bir dahili el feneri, ışık gerektiğinde kullanabilirsiniz.

Özelliği:

Kapasite: 12 000mAh

(L x W x H)Boyutlar: 11 x 11 x 1 cm/ 4.3 x 2.6 x 0.9 inç

Şarj kablosu içerir

Renk:Pembe,Mavi,Gümüş,Altın

Alüminyum kasa

Hafif ve şık tasarım

Kolay taşıma çantası içine sığacak her yerde ve her zaman mobil cihazınızı şarj ve

Kolay rahat alıp şarj

PS3 USB Konnektör, cep telefonu ile tüm Dijital cihazlar ile uyumlu, Bluetooth Kulaklık,PDA, MP3 çalarlar, oyun cihazları, dijital fotoğraf makineleri, SONY,vb

Paket Dahil:

1 x 12000mAh Güç Bankası

1 x USB şarj kablosu

1.Toptan ve damla nakliye de bekliyoruz. 2.Toptan satış için,sadece gelmesi 3-7 gün sürer indirim veya ücretsiz express kargo sunacağız. 3.Bırak nakliye için,müşterilerinize doğrudan mal gönderebiliriz ve eğer istersen bizimle ilgili bilgi bırakmaz.

1.Alınan öğeleri ödeme 1 - 5 iş günü içinde sevk edilecektir Eğer ürün hakkında herhangi bir sorun varsa,zaman içinde bir mesaj bırakın,cevap lütfen bizi lütfen bir hata olmasını önlemek için çalışacağız.

2.Çin Post Hava Posta ülkelerinin çoğu için ücretsiz kargo Kayıtlı. Ayrıca çok ePacket, Rusya Hava(Tesisinde), EMS, DHL sunuyoruz.

3.Öğeler aldığınızda emretti.Dikkatlice 24 saat içinde kontrol edin.Eğer herhangi bir sorun varsa doğrudan bize ulaşın.

1.Eğer herhangi bir ihtiyaç veya sorun varsa,lütfen bize bildirin, TradeManager bize ulaşabilirsiniz.e-posta.mesaj,her zaman burada biz!

2.Eğer satın aldığınız kalitesinden memnun değilseniz,iade veya teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde öğeleri alabilirsiniz.

Talep:İade kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.

Eğer herhangi bir sorun plesae ilk bizimle irtibata geçin varsa, bize nagative geribildirim veya anlaşmazlık sorunu çözemezler açın. En iyi ürün ve en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu yüzden, lütfen bize ulaşın ve mutlu bir sonuç elde edeceksiniz!

Areonline bizimle sohbet edebilirsiniz. Ayrıca bize e-posta gönderebilirsiniz.

Dikkat: her ülkenin farklı gümrük kurallarından Dolayı. Pürüzsüz izni paketi için. Ürün ambalajı aynı değildir göndeririz. Bazı ülkelerde orijinal ambalaj göndermeyin. Umarım anlamışsınızdır . Soruları bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. mutlu alışveriş !

  • (MAh)pil Kapasitesi: Yukarıdaki 5000mAh
  • Uyumlu Marka: Diğer
  • Marka Adı: mosunx
  • Boyutu: (L x G x Y)11 x 11 x 1 cm/4.3 x 2.6 x 0.9 inç
  • Kalite Belgelendirme: CE
  • Model Numarası: 12000Mah
  • Orijinal ya da Değil: Uyumlu
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.