2.1 USB CNC 4 Eksen USB CNC kontrol Kartı USB Arabirimi CNC MİRAGE

v95436

Yeni ürün

180.18TL 149.52TL

Etiketler: usb cnc, cnc usb, 4 eksen usb cnc, Ucuz usb cnc, Yüksek Kaliteli cnc usb, Çin 4 eksen usb cnc Tedarikçiler.

(V2 Windows XP USB taklit eden sanal makine ile büyük yada küçük (Snow Leopard) Mac OS X üzerinde çalışır.Windows XP, Vista veya Windows 7, Windows(32-bit veya 64-bit) 8 Motor sürücü bağlayıcı tükeniyor-PC/Dizüstü bilgisayardan x) piyasada bulunan en step/dir step ve servo motor sürücüleri, Maksimum Performans Gelişmiş ilişkilendirme algoritmaları Başlatmak, G Gelişmiş uyumlu (EMC2) makine Standart RS274/NGC G program durdurma, duraklatma ve devam ettirme yürütme-kodu kodları - G40, G41-Tamponlu G / Ç ile 10 pin (Linistepper, PİCStep) açık kaynak arabirim Denetleyicisi uyumludur, (Kesici Yarıçap Telafisi) G42 G-kodları - G54,, G59 Gelişmiş desteklenen kodları-PCI, G49 (takım Uzunluğu Ofset) G - Gelişmiş destekledi.3 (Kökeni Koordinat Sistemi) satın almanız gerekir, MasterCAM-eksen ve 3-4 kodu Profili G G eksenleri oluşturulur, ArtCAM, Vectric, CamBam, MeshCAM ... --kod desteklenen PLT/HPGL gelen DXF dosya Alma operasyonda Alma takım yolu NC görüntü dosyalarını Almak operasyonda dan (Excellon) Matkap (SC) Gerber Alma operasyonda dosyaları-İthalat operasyonda dosyaları Adaptec'in 274 x Test desteklenen dosyaları simülasyon Otomatik izleme prosedürü Otomatik takım uzunluğu toolchange prosedürleri Gelişmiş sahip TIFF SDK-kod Verme operasyonda G İhracat operasyonda ölçüm (yazılım geliştirme kiti) kullanılabilir 25 kHz maksimum adım frekansı 12 (sel, sis, spindle) 3 dijital çıkışlar bizi en az darbe bütün eksenler İLETİŞİM protokolü Miktar ile harici cihazları Kontrol için tüm eksenlerin Manuel çalıştırma girişler girişler Sınırı Genişlik:1 adet takım yolu

1 1 x 4 Eksen USBCNC 2.1 Arayüz Kartı x USB Kablosu

Çok Düşük bir fiyat Sadece bir Terfi gibi. Bazı yerlerde Hongkong Post Air Mail ya da Çin post air mail ile kargo olacak ,Çoğu ülkeye bağlıdır(veya daha fazla) 10-30 gün gerekir . Eğer daha hızlı veya nakliye istiyorsan, taşıma veya bizimle iletişim yollarıyla seçiniz.Teşekkürler. Öğeleri varsa .Tam sipariş PLS.

Eğer ürün ve hizmet tamam olduğunu düşünüyorsanız bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen, sistemimiz otomatik olarak aynısını yapacağız. Eğer ürün & hizmet ile herhangi bir sorun varsa, hemen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. En kısa zamanda sorunu çözeceğiz.

  • Marka Adı: OOTDTY
  • Motor Tipi: Step Motor
  • Model Numarası: D11982
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.24kg (0.53lb.)

İlgili ürünler

Trending.