1 çok Fonksiyonlu Elektrikli Masaj Baş Yüz Vücut Masajı 3 Kas Yorgunluğu Yüz Güzelliği Tam vücut Masajı Rahatlamak Rahatlatmak

v95508

Yeni ürün

47.33TL 43.55TL

Etiketler: masaj kafa, elektrikli masaj, masaj masaj, Ucuz masaj baş, Yüksek Kaliteli elektrikli masaj, Çin masaj masaj Tedarikçiler.

Bu yüzden alt muzdarip pek çok kentsel halk sağlığı belirtiler, birçok kişi sırt ağrısı hissediyorum, bacak yorgunluk, dikkat işe konsantre olamaz bu hareketin Modern hızlı tempolu, yüksek yoğunluklu çalışma ve eksikliği. Oturmak, ağrı arkadaş oturup her gün işe, piyasada birçok elektrikli masaj ekipmanları vardır, ama en büyük boyutu nedeniyle, sadece belirli bir çevre ile sınırlı olabilir. Masaj bizim harici bir güç kaynağı olmadan, ofis, mahkeme, araba, açık hava eğlence ve diğer ortamlarda, bel, boyun edebilirsiniz, masaj bacaklar. Bu yeni ürün patentli bir tasarım, küçük boyutu, kullanımı kolay, ev, ofis, Seyahat, araba kullanmak için uygun kullanır. Günlük hayatın sağlıklı iyi ortağın geleneksel Çin tıbbı masaj kavramı, taşıması kolay, ile birleştirilmiştir. Masaj sırasında, stresi azaltmak, kan dolaşımını teşvik, etkili bel rahatlatmak, geri, iki elimi Açıklama bacak ağrısı ve yorgunluk, rahatlık hissi ve sonra sağlık fonksiyonu elde etmek ve stres rahatlatmak masajı Özellikleri: - Kafa Masaj keyfi tam fonksiyonel tam vücut masajı 3 çeşit Küçük ve Taşınabilir - Güçlü güç, yüksek frekanslı titreşim, masaj kaslar, vücut gevşetme, Kurtuluş: - Renk: Yeşil - Güç: (Dahil DEĞİL) AAA 1.5 V Pil Paketi 2*3 x Masaj Başı - 1 x Masaj Kolu - 1 x Üssü - 1 x Perakende Kutusu Vardır:

  • Uygulama: Vücut
  • Marka Adı: HANRİVER
  • Öğe Türü: Masaj & Dinlenme
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 22cm (4.72in x 4.72in x 8.66in)

İlgili ürünler

Trending.