20KM için kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi

v95537

Yeni ürün

198.22TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

10KM 10.00 5 5 KM 27,50 Mini Görsel Hata Bulucu Fiber Optik Lazer Optik Lazer Kablosu Test için 30KM 69,97 Mini Görsel Hata Bulucu Fiber Optik Lazer Optik Lazer Kablosu Test için 20KM 55.99 Kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi için 15KM 29,95 Kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi için 10KM 25.59 Kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi için 5KM 18.50 Kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi için kırmızı Lazer Işığı Fiber Optik Kablo Tester Visual Hata Bulucu Denetleyicisi 1 3 G Fiber Cleaver FC-6 5Mw Görsel Hata Bulucu Optik Güç Ölçer 89.99 Sevkiyat ve Ödeme:

1. Ödeme yapıldıktan sonra 1-3 gün içinde parsel sevk edeceğiz.

Ve ödemenin aşağıdaki form Hoş: Kredi kartı, TT, Western Union ve Qıwı cüzdan tarafından kabul edilir.

2. Nakliye Çin post air mail ile ücretsiz kargo, paket ağırlığı 2kg fazla veya toplam fiyatı ise 120 dolar daha fazla, iki koli veya hava yoluyla daha fazla parsel ile EMS,DHL,UPS, vb veya gemi kullanacaktır.

3. Talimat:paketi ayrıntıları işaretledik ağırlık ve boyut malların gerçek ağırlık ve boyutu değil, eğer gerçek ağırlık ve boyutunu bilmek gerekiyorsa, sadece bize başvurmanız gerekir.

4. Gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir. Ürünleri paketleme Ek uyarılar olmadan herhangi bir değişiklik tabi olacaktır.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Nakliye zamanı talimat:alıcının gümrük işlemleri zaman veya mücbir bağlıdır. Yakında mal almak için alıcı uzun zamandır mal almazsa, alıcı gümrük veya yerel Postane irtibata geçebilirsiniz umuyoruz.

7. Teslimat yöntemleri:

Hakkında Gümrük:

1. İthalat vergisi daha düşük olmadan veya sipariş almak sağlamak için, Ürün için ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir düşük bir değere sahip bir "Hediye" olarak ilan edeceğiz.

2. Yoksa çok gümrük beyannamesi yapıyoruz bize bir mesaj bırakabilirsin. Talimatları takip için mutluyuz.

3. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

4. Tedarikçiler gümrük Departmanı tarafından ülkenizde neden olduğu gecikmelerden sorumlu değildir.

5. Ek maliyetler veya gecikmeler uluslararası ticaret sırasında ortaya çıkabilir. Para iadesi talebinde veya negatif geri bildirim bırakmak için bir neden olarak ek ithalat masrafları veya gümrük gecikmeler kullanmayın umuyoruz.

Dönüş:

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade veya değiştirme sorunu olmaz. Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz gerekir.

3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra tam kazanan teklif sebeple iade dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile özgün durumu ve ambalajında öğe aldıktan sonra, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır.Onarım veya süresi dolmuş bir garanti ile eşyalar değiştir etmiyoruz.

5.Yalnızca madde fiyat 50 dolar daha fazla olursa ( Lütfen siparişinizi vermeden önce okuyun)iade edilecek maddeleri kabul ediyoruz

6. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

Geribildirim :

1. Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2. Eğer bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. Sonra olumlu geribildirim terk edeceğiz.

3. Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Sizinle en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için anlaşma yapacağız.

9 Cumartesi Pekin Zaman haftada 6 Gün Pazartesi 00 - 18:30 çalışıyoruz.

  • Malzeme: alüminyum alaşımlı
  • Marka Adı: bana çeyiz
  • Model Numarası: Kırmızı Lazer Işık Kalem
  • Çıkış mesafe: 20 Kilometre
  • Çıkış Işık Gücü : >Hem yatay
  • Yazın: Kablo Test Cihazı
  • Paket: Evet
  • Çıkış Dalga Boyu: 650 nm
  • Boyutu: 175*26*26mm
  • Paket Ağırlık: 0.002kg (0.00lb.)
  • Paket Boyutu: 3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.