15,6 inç DİYAGONAL HD Slim Yedek E1(TL) () LG LP156WH3 için Ekran & LP156WH3(M3)(TL) (ya da uyumlu bir model)LCD LED

v95578

Yeni ürün

397.80TL

Etiketler: LED LCD ekran, 15 6 led ekran, HD Ekran, Ucuz led lcd ekran, Yüksek Kalite 15 6 led ekran, Çin hd ekran Tedarikçileri.

15,6 inç DİYAGONAL HD Slim Yedek E1(TL) () LG LP156WH3 için Ekran & LP156WH3(M3)(TL) (ya da uyumlu bir model)LCD LED

!!! ÖNEMLİ !!! SATIN ALMADAN ÖNCE OKUMAK GEREKİR!!!

1. Yaygın hata önlemek için, lütfen bu liste hazırladık resim & açıklama ile orijinal ekran maç

2. 40 Veri Bağlayıcı lütfen gözlem altına doğru doğru

3. (Bölüm #) UYUMLU ekranlar gemi hakkı aynı olmayabilir ama %100 uyumluluk garanti saklıdır

4. LCD Ekranları ISO 9241-307 ve ISO 9241 Sınıf 1 standartlarına göre üretilen (Max birden çok piksel sorunları olmadıkça kusurlu kabul edilmemektedir anlamı vardır. 1 5 ölü piksel)

***Satın alarak tamamen kabul etmiş ve*yukarıdaki koşul*kabul*

ÖZELLİKLERİ

Arka Lamba: (AYRICA DEĞİL)LED

Diyagonal Ekran Boyutu: 15,6 İnç Çapraz

Çözünürlük: 16: 9 HD

Piksel: 1366 x 768

Veri Kablosu Pin: 40 Pin

Garanti süresi: 90 gün, 3 ay

Laptop LCD Notu: A+++, birinci Sınıf

İnverter Ve Data Kablosu: Dahil Değil

Uyumluluk: OEM Parça Numarası değişebilir, en Son piyasa sürüm

Ölü Piksel Politikası: Max. (ISO Normlarına uygun)1 5 ölü piksel

Alipay kabul Ediyoruz 1) Ödeme, Batı Sendika, TT. Ve tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2) Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3) Eğer hemen ihale kapattıktan sonra ödeme yapabilirsiniz, birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin Ödemeler için lütfen 3 gün içinde tamamlanır.

Yaklaşık 1 Gönderme Zamanı.Asap Hoş gelen ödeme ve onay aldıktan sonra siparişleri sevk edeceğiz. Çin Halk tatillerinde, özellikle 2 nakliye süresini uzatmak olabilir.Büyük miktarda sipariş için,lütfen ödeme yapmadan önce stokları kontrol etmek için bizimle iletişime geçin. Büyük miktarda siparişler hazırlanması için uzun zaman alabilir ve gerekli specifictime bildireceğiz.

Yaklaşık 1 Gönderi. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE . 2 (hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO). Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş. 3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. 4. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir. 5. 39 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. 6. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, ilk kullanılabilir depomuzdan hızlı teslimat için öğeyi gemi seçecektir

İade & 1 Geri Ödeme.Öğeyi aldıktan sonra herhangi bir nedenle,öğeleri memnun olmayan, 7 GÜN içinde iade ve değişim biz accpet ve iade nakliye maliyeti üstlenecek, iade madde aldıktan sonra 2-7 gün içinde iade talebinizi değerlendireceğiz. 2.Eğer öğe kusurlu ise, lütfen derhal değiştirilmesi veya onarımı için bize söyle. Eğer bir yedek mevcut değilse, o zaman para iadesi orijinal ödeme yöntemi ile verilecektir.

1 Hakkındaki Görüşleriniz.Eğer ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, Öğeleri için 5 Yıldız ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın lütfen, ve eğer iyi durumda diğer müşteriler için referans olarak alınan öğeleri bazı fotoğrafları göstermek için yardımcı olursanız, o zaman bir kupon için fotoğrafları ile olumlu tepkiler ekran görüntüleri ile sormak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. 2.Nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin, size en iyi 24 saat oda servisi sağlayacağız.

  • Marka Adı: PZAscreen
  • Uyarı: Sipariş ekran parçası ile # DEĞİL dizüstü modeli #
  • Uygulama: Laptop
  • Kablo Bağlantı Yeri: (Ekran arka bakan)alt Sağ
  • Max. Çözünürlük: 1366 x 768 HD HD
  • EMS Not: Marka/bölüm # çok piyasa durumu dayalı olabilir
  • EMS: (SA) (TL) YA da Uyumlu LP156Wh3
  • Garanti: 90 gün
  • Ekran Teknolojisi: LED
  • Bileşen Türü: Laptop LCD Ekran
  • Kablo Bağlantısı Türü: 40 pin
  • Model Numarası: LP156Wh3(TL)(SA)
  • Uyumlu Marka: LG
  • Ekran Boyutu: 15.6
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.